|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 09 2006
|
![]() Ja nie mogę!! Nie chodzi mi o sposób kolorowania outfitów lub umieszczania obrazków tylko o SPIS SPRITE'Ów PO UPDACIE. Czy wy nie możecie tego zrozumieć?? Koper nie jestes pierwszy... Juz ktos zapisal tutaj o tym poradniku a tu nie ma żadnej wzmianki o spisie sprite'ów... Nie wyrabiam juz...
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czlowieku czy ty jestes jakis malo jarzacy ? Sam Crowal dal linka gdzie mozna znalezc liste sprite'ow jak nie mozesz nawet TEGO znalezc to rzeczywiscie jestes trollem i ułomnym dzieckiem...
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: tajne przez poufne
Imię: Ivan mag
Profesja: Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 27
|
![]() Masz i sie ciesz
http://forum.tibia.pl/showpost.php?p=87856&postcount=2
Good boys go to haven Bad boys go to London KMN - wizyta księdza http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2678 KMN - impreza u bogdana http://www.joemonster.org/download.p...getit&lid=2687 Star Wars III - parodia http://www.joemonster.org/filmy/3014...od_iii_pl.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() i do tego trzeba było nowy temat zakładać (GOSH) :BAN:
od czego są pomoce?
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant Ostatnio edytowany przez Drakon - 24-09-2006 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() Chłopie gdybyś się niemęczył i tak niepisał i niesiedział na Forum to byś sam już go zrobił... I jak chcesz się kłucic to prosze na PW ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie widzę w tym żadnego pożytku, wbijam sioę na forum.tibia.org.pl a to forum olewam bo nie potraficie nawet odpowiedzieć poprawnie na moje pytanie. Pozdrawiam z forum.tibia.org.pl - Faust :>
PS: Temat do zamknięcia - mam was gdzieś* ![]() ![]() ![]() * w nosie |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() To cya 4ever. Mówiłem, że ci zrobię listę to ty mnie w dupie masz. Nie chcesz - spływaj. Nie będzie nam cię żal.
@all Sorki za offtop i karmienie trolla ale już nie mogłem wytrzymać.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Trudno... Prosze o ZAMKNIECIE TEMATU Cya ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() WEJŚCIE FOR ME!! WEJŚCIE FOR ME!!
1. Małe sprostowanie, nie jestem użytkownikiem o imieniu Crowal, a użytkownikiem o imieniu Radek, Crowal to ksywka; którą wymyśliłem w 20 sek. jak się na jakimś forum rejestrowałem. 2. Co to za problem zrobić listę? J kiedyś ok. 6000 spr. zrobiłem Z WSZYSTKIMI!!!! WSZYSTKIMI I WSZYSTKIMI SPRITE'AMI w kilka godzin... A tiquanda update robiłem w godzine... Więc nie rozumiem czemu ktoś nie moze poświęcić z 3 h i przelecieć liste w poszukiwaniu najwżniejszych elementów tibijskiego świata.... O ILE ktoś nie stworzy nowej listy, stworzę ją ja, jak znajdę czas na taką zabawę... Gdyż wiele osób wie że fake'i robię żadko(i jak niektórzy inni fakeowcy wiedzą) najważniejsze elementy(typu ludzie, drzewa, podłoża, wyposażenie domku), mam wybielone, sklejone i zapisane na twardzielu; przez co są łatwo dostępne... I żeby nie było "Crowal objecałeś liste, dotrzymaj dłaneego słowa. ja czekjam..."... -.-" to niech wie że jestem leniwy i w takie coś bawię się w weekendy, w nudne dni. No. Acha, NIE PISZCIE: ~~Prosze o zamknięcie tematu~~ Bo to gówno da, trza to reportnąć, lub napisac do jakiegoś moda.
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Lokacja: Far, far away...
Imię: Valles Brave Heart
Profesja: Sorcerer
Gildia: Joke?
Świat: Candia
Poziom: 14
Skille: Sorc?
Poziom mag.: 13
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: W bloku
Stan: Na emeryturze
Imię: Trudno napisać
Gildia: Taka tam dziwna...
Świat: Taki duży...
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: -9
|
![]() A tak btw. To po co odświeżyłeś temat !!??
|
![]() |
![]() |