Zobacz pojedynczy post
stary 26-09-2006, 23:27   #365
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Junior Dardos Pokaż post
2,3?? uahauhauahuahauh a to dobre...Pina mowila mi juz raz hunted i co?? zabiła mnie?? pff nie przypominam se. Illja powiedzial ze nie pozwoli jej by mnie ubiła.I jakos sie dogadali. Więc masz cos jeszcze do powiedzenia na ten temat??Polaka nie ruszają byle czemu. Ja u nich nie przegiełem więc huntów nie mam -.- . A problemów z polakami tez nie miałem. Chcę Ci przypomnieć że Br jest tez polakiem i nie musi być zły -.- Więc kurwa skoncz z rasizmem idioto. Nie masz za grosz tolerancji do drugiego człowieka. I teraz nie wkręcaj ze kurwa jesteśmy za br. bo My nie jesteśmy za nikim. Gramy z każdym tak samo, na równi.Teraz Gdy Adisavix ma wiekrzy lvl od Ciebie i tez trzyma z br nagle cicho przy nim siedzisz?? Supeeer adii getes supeeer trzymaj tak dalej!

I dodam że to własnie polacy za dużo kozaczą. Bo gdy wbijają więkrzy lvl to sodówka uderza do głowy. Wyjątkiem jest Goralek,Elmajster,Blackxardas.

P.S widze to po Tobie.
Ty jebany nobie pomyśleć że mialem okazje cie zajebać...jak u nich przegiołem jebany lammusie? co ty o tym wiesz co? Ja rasista?? a KTO HUNTUJE POLAKOW ZA NIC?? Vegete Shira Helion... oni w pierwszych chwilach nic nie zrobili... a hunta dostali zanim do mnie dołączyli do mnie...nie pisałem nic o Adisavixie?? zobacz pare stron bliżej, i jeszcze jedno głupie nie przemyslane słowo a dodam cie do mojej wspaniałem narastającej z każdym dniem hunted liste... moge cie pocieszyć... wojna blisko wiec długo na liście nie bedziesz bo gdy tylko wojna sie zacznie bedziesz moim honorowym pierwszym fragiem, illija ci nie pomoże bo także bedzie w wojnie, idziesz na ten układ? EUAHEUHE

BTw. Ja tyle mam hunta a takie noobki jak ty dalej mnie z levelem nie dogoniły... ile osob mnie przegoniło?? bruce? Adisavix?billes? no i kto jeszcze -.-''

Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 26-09-2006 o 23:33.
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem