Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 26-09-2006, 20:58   #361
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
Adii Getes ma numer GG 7010707
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nyfarius-Ronaldus Pokaż post
Śmieszne jest to co mówisz poniewaz gdy była takeda Junior a także ja nie bylismy w zadnej brazylijskiej guild tylko mielismy swoja.Pina nie powie mu hunted bo za nim stanie Illja a oni sa w team.I on nigdy nie wchodzil dla brazolów w dupe tylko normalnie z nimi gadal a ty tego nie potrafisz i masz hunted=D heueheuehe. Proste i logiczne.Ty mowisz ze polacy bija sie o wlasny lvl.Ktos ci broni go bic? jestes zazdrosny bo cie wyprzedzili.Jak jestes kozak to zacznij expic i pokaz co potrafisz a nie tylko kozaczysz na ss.
Lamusie.... Kto mnie przegonił z levelem?? 2?3 osoby?? zazdrosny nie jestem, wiele razy bylem retired, odchodzilem, wracalem na nowo i zawsze bylem w czołowce Pina nie powie mu hunted?? UAHEUAHue dobre sobie... zabili Baraimasa... a byli Bro...i Wieelu wieeelu innych a ty myslisz ze nie zabiją polaka bo ma za bro illje?? UHEAUHE co do mojego hunta.... to ja teraz mam a zgadnij kto bedzie mial jeżeli rozpeta sie war i br przegraja.... ja czy ty?? OSWIADCZAM!! Nie zapomne o żadnym polaku ! ! ! Ktory był za Br zamiast polakami...albo myslał ze jeżeli amm hunted to może sie wyśmiewać itp
Adii Getes jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-09-2006, 21:20   #362
Junior Dardos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Broken
Poziom: 53
Skille: 86/86
Poziom mag.: 6
Junior Dardos ma numer GG 9438300
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adii Getes Pokaż post
Lamusie.... Kto mnie przegonił z levelem?? 2?3 osoby?? zazdrosny nie jestem, wiele razy bylem retired, odchodzilem, wracalem na nowo i zawsze bylem w czołowce Pina nie powie mu hunted?? UAHEUAHue dobre sobie... zabili Baraimasa... a byli Bro...i Wieelu wieeelu innych a ty myslisz ze nie zabiją polaka bo ma za bro illje?? UHEAUHE co do mojego hunta.... to ja teraz mam a zgadnij kto bedzie mial jeżeli rozpeta sie war i br przegraja.... ja czy ty?? OSWIADCZAM!! Nie zapomne o żadnym polaku ! ! ! Ktory był za Br zamiast polakami...albo myslał ze jeżeli amm hunted to może sie wyśmiewać itp
2,3?? uahauhauahuahauh a to dobre...Pina mowila mi juz raz hunted i co?? zabiła mnie?? pff nie przypominam se. Illja powiedzial ze nie pozwoli jej by mnie ubiła.I jakos sie dogadali. Więc masz cos jeszcze do powiedzenia na ten temat??Polaka nie ruszają byle czemu. Ja u nich nie przegiełem więc huntów nie mam -.- . A problemów z polakami tez nie miałem. Chcę Ci przypomnieć że Br jest tez polakiem i nie musi być zły -.- Więc kurwa skoncz z rasizmem idioto. Nie masz za grosz tolerancji do drugiego człowieka. I teraz nie wkręcaj ze kurwa jesteśmy za br. bo My nie jesteśmy za nikim. Gramy z każdym tak samo, na równi.Teraz Gdy Adisavix ma wiekrzy lvl od Ciebie i tez trzyma z br nagle cicho przy nim siedzisz?? Supeeer adii getes supeeer trzymaj tak dalej!

I dodam że to własnie polacy za dużo kozaczą. Bo gdy wbijają więkrzy lvl to sodówka uderza do głowy. Wyjątkiem jest Goralek,Elmajster,Blackxardas.

P.S widze to po Tobie.
Junior Dardos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2006, 21:59   #363
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski

Gildia: White Eagles
Poziom: 115
Skille: 96/81
Poziom mag.: 19
Master-Sarevok ma numer GG 2729440
Domyślny

Nie pierdol glupio, bo jakby nie patrzec zaczelo sie odkad pizgac Anie za nic i Adus sie w*****l i za duzo powiedzial.. ;] Zaczal ich prowokowac, az nie dostal hunta, a ze ma dobrych kumpli to poszli za nim i pomagali mu wszyscy (kazdy jak mogl) ci co go olali zachowali sie jak? Jak szmaty, nie mowie o tobie, ale o tych, co gdy adii bil lvl i pial sie w gore zawsze "wierni" przy nim byli.. Cos sie zaczelo dziac to przewaznie mysleli "kurwa.. Adii hunted, trzeba znalezc i zakolegowac sie z innym kto ma znajomosci na Xanterze, bo Adii pewnei na nic sie juz nie przyda".. Tak samo bylo ze mna i juz kiedys to Monalizie mowilem, jak po razkolejny wracalem po przerwie.. gdy bylem najlepszym grajacym polskim palem na xantera, to co rusz ktos pisal czy dolacze do jego gildii, czy pojde na hunta albo cos.. Odszedlem na jakis czas, ludzie mnie przegonili, zalogowalem sie to po hacku o glupiego p seta musialem sie kurwa prosic, bo nikt nie chcial dac.. -.-'
Master-Sarevok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2006, 22:40   #364
Flory of xantera
Użytkownik forum

Flory of xantera's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: K-ce

Profesja: Paladin
Poziom: 17
Skille: 67+/54+
Poziom mag.: 10
Flory of xantera ma numer GG 2376586
Domyślny

Cytuj:
No napewno ty Pamietam jak Ania miala z 35+ level i zaprowadziłem ją i Miala na tego questao którym w tamtych czasach mało kto wiedział.
Jeżeli chodzi o tego questa z kluczem do pokoju łączącego 4 kopalnie to może nawet wytrzasne gdzieś SS -.- a jeżeli o inny to Sryy
Flory of xantera jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 26-09-2006, 23:27   #365
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Junior Dardos Pokaż post
2,3?? uahauhauahuahauh a to dobre...Pina mowila mi juz raz hunted i co?? zabiła mnie?? pff nie przypominam se. Illja powiedzial ze nie pozwoli jej by mnie ubiła.I jakos sie dogadali. Więc masz cos jeszcze do powiedzenia na ten temat??Polaka nie ruszają byle czemu. Ja u nich nie przegiełem więc huntów nie mam -.- . A problemów z polakami tez nie miałem. Chcę Ci przypomnieć że Br jest tez polakiem i nie musi być zły -.- Więc kurwa skoncz z rasizmem idioto. Nie masz za grosz tolerancji do drugiego człowieka. I teraz nie wkręcaj ze kurwa jesteśmy za br. bo My nie jesteśmy za nikim. Gramy z każdym tak samo, na równi.Teraz Gdy Adisavix ma wiekrzy lvl od Ciebie i tez trzyma z br nagle cicho przy nim siedzisz?? Supeeer adii getes supeeer trzymaj tak dalej!

I dodam że to własnie polacy za dużo kozaczą. Bo gdy wbijają więkrzy lvl to sodówka uderza do głowy. Wyjątkiem jest Goralek,Elmajster,Blackxardas.

P.S widze to po Tobie.
Ty jebany nobie pomyśleć że mialem okazje cie zajebać...jak u nich przegiołem jebany lammusie? co ty o tym wiesz co? Ja rasista?? a KTO HUNTUJE POLAKOW ZA NIC?? Vegete Shira Helion... oni w pierwszych chwilach nic nie zrobili... a hunta dostali zanim do mnie dołączyli do mnie...nie pisałem nic o Adisavixie?? zobacz pare stron bliżej, i jeszcze jedno głupie nie przemyslane słowo a dodam cie do mojej wspaniałem narastającej z każdym dniem hunted liste... moge cie pocieszyć... wojna blisko wiec długo na liście nie bedziesz bo gdy tylko wojna sie zacznie bedziesz moim honorowym pierwszym fragiem, illija ci nie pomoże bo także bedzie w wojnie, idziesz na ten układ? EUAHEUHE

BTw. Ja tyle mam hunta a takie noobki jak ty dalej mnie z levelem nie dogoniły... ile osob mnie przegoniło?? bruce? Adisavix?billes? no i kto jeszcze -.-''

Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 26-09-2006 o 23:33.
stary 27-09-2006, 00:14   #366
goralek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Adii to taki typ że albo sie go kocha albo nienawidzi..

Dodam tylko że Ci co wyprzedzili Adiego z lvl wszyscy szarują.. nie jestem pewna tylko co do Bilesa do innych tak..a Adii nigdy nie dal mi pograć swoim ukochanym palkiem ^^
stary 27-09-2006, 00:22   #367
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goralek Pokaż post
Adii to taki typ że albo sie go kocha albo nienawidzi..

Dodam tylko że Ci co wyprzedzili Adiego z lvl wszyscy szarują.. nie jestem pewna tylko co do Bilesa do innych tak..a Adii nigdy nie dal mi pograć swoim ukochanym palkiem ^^
Tobie dałbym zawsze i wszedzie ale ty noob zara bys mi padła
stary 27-09-2006, 09:10   #368
Junior Dardos
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Ty jebany nobie pomyśleć że mialem okazje cie zajebać...jak u nich przegiołem jebany lammusie? co ty o tym wiesz co? Ja rasista?? a KTO HUNTUJE POLAKOW ZA NIC?? Vegete Shira Helion... oni w pierwszych chwilach nic nie zrobili... a hunta dostali zanim do mnie dołączyli do mnie...nie pisałem nic o Adisavixie?? zobacz pare stron bliżej, i jeszcze jedno głupie nie przemyslane słowo a dodam cie do mojej wspaniałem narastającej z każdym dniem hunted liste... moge cie pocieszyć... wojna blisko wiec długo na liście nie bedziesz bo gdy tylko wojna sie zacznie bedziesz moim honorowym pierwszym fragiem, illija ci nie pomoże bo także bedzie w wojnie, idziesz na ten układ? EUAHEUHE

BTw. Ja tyle mam hunta a takie noobki jak ty dalej mnie z levelem nie dogoniły... ile osob mnie przegoniło?? bruce? Adisavix?billes? no i kto jeszcze -.-''
Ja Ci coś powiem Ja tej kłótni nie zaczełem. To że nie lubiłem takedy to nie lubiłem i mam do tego święte prawo.I zabronić mi nie mozeszWięc dlaczego wtrącasz takie texty że ja k***a pomagam dla brazylijczyków??Ania tez trzyma np z Randorem i co? dla niej jestes miły a dla mnie nie?? skoncz to.To że sie z nimi przyjaźnie nie znaczy ze nie lubie polaków. Zawsze mialem do was szacunek.A przyjaźnic sie z br i tak będę, bo mnie wojny nie obchodzą.I nie pomagam a ni jednym a ni drugim.

P.S I ja Cie kur*a nie obrażam od lamusów. -.-
stary 27-09-2006, 10:16   #369
goralek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Junior..bo to jest tak ze możesz mówić iż nie interesują cię wojny..Takeda była podzielona - część chciałą walczyć ale rozsadek Mall i Kalla powstrzymał polaków od zapędów..mielismy bić lvl kiedy oni sie biją, ale jak 2 wojna sie skonczyła zaczeły sie problemy wywalali nas z expowisk bo oni musieli odrobic lvl , pamietam tekst któregos z br do Adiego jak cie jeszcze raz zobacze na dragach (chyba edron) to zginiesz , nie wazne czy były wolne czy nie..dochodziło do tego że zaczeli sprawdzac ile expa wbili polacy..sprawdzali głownie shirusa i adiego. Po wojnie BR zaczeli dzielic się na rózne mniejsze guildie, a takeda rosła w siłę, niestety połowa była retired , ale naprawde Takeda wygladała imponująco.. nagle zaczelismy dostawać prośby o invity na przykład od ballardów.. nie wiedziałam jak z tego wybrnac żeby nie być posądzonym o rasizm..nagle kolejno Pina żadał wyrzucenia kolejnych Polaków..wiesz jak to wygladała "Masz 10 min aby adii zniknął z gildi" nie zrobisz tego zaczynamy attack... a gdy tomekss odszedł i pina znów zaczął mieć do kolejnej osoby wątki a Ballardy zaganeli część osób w tym vegetę kolejni wyłapywali hunta, powiedziałam do Piny że rozwiązuję gildię bo mam dość problemów..iii doznałm szoku bo on powiedział że on chce aby Takeda istniała , bo chce mieć polaków pod kontrolą , a ja mam szukać zdrajców i go powiadamiać.. powiedziałam że już za późno bo rozbiłam gildię..

Poszłam do WDA za Tomeksem.. i się okazało że mała sprzeczka miedzy dwoma gildiami i już byłam w wojnie , nikt mnie nie ostrzegł..kiedy się dowiedziałam zwiałam z WDA ^^ ale i tak było za późno ..bo przyszli po mnie

Jeżeli grasz sam nie masz przyjaciół guildi.. i nie robisz problemów mozesz sie utrzymać, ale nie wyobrażam sobie nic nie kombinować jak ja albo moi przyjaciele maja problemy , za duże emocje...z jednej strony rozsądek a z drugiej chęć zemsty..

Randor tak jest moim przyjacielem, ale był też i Tomekssa i co ? Pierwszy poleciał jak go trapowali.

Podobno Kal był online jak trapowali Tomekssa i rozmawiali dlaczego nie przyszłam pomóc jako Guildia( nie wiedziałam o trapie) Kal podobno powiedzial do Rndora nie wolaj jej ona i tak nie przyjdzie.. Kall to rozumiał ale ja dostałam od Randa wykład na temat lojalności.. co bym zrobiła jak bym wiedziała o trapie? Nie poszłabym ale też bym nie pomogła;/ bo dbam o swoją dupe..

Dla mnie ta gra jest skończona nie moge się zmusić by expić bo nie mam z tego zabawy..a ostatnio straszne stresy..bo sie zrobiła moda na śluby.. hahah
stary 27-09-2006, 11:21   #370
Junior Dardos
Użytkownik Forum

Domyślny

Saver przyznam Ci racje tak samo i dla Adii getesa że dupe wam lizali jak cholera. Gdy ktoś miał problem to pisali do was. Ale czy to byłem ja?? nie! Do mnie wyżutów nie miejcie. Bo ja nigdy nie prosiłem was o pomoc.Gdy mnie ktoś np. huntował.
stary 27-09-2006, 14:26   #371
Flory of xantera
Użytkownik forum

Flory of xantera's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: K-ce

Profesja: Paladin
Poziom: 17
Skille: 67+/54+
Poziom mag.: 10
Flory of xantera ma numer GG 2376586
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goralek Pokaż post
Dla mnie ta gra jest skończona nie moge się zmusić by expić bo nie mam z tego zabawy..a ostatnio straszne stresy..bo sie zrobiła moda na śluby.. hahah
Sezon taki xD

a co do tego że nie grasz to przemyśl to o czym kiedyś gadaliśmy załatw kilka osób i wiesz ja nadal jestem chętny ;-)
Flory of xantera jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2006, 16:06   #372
Kasprzakos
Użytkownik Forum

Kasprzakos's Avatar

Data dołączenia: 20 12 2005

Domyślny

Cytuj:
Ty zjebie br nie przegra wojny bo kto ma ich pokonac?
Ty i vnz? A to dobre HAHAHA z vnz zostal chyba agilityz i to tylko na ss wchodzi tak jak ty ^.- I z kim macie wy pokonac br??

Cya

Wiesz najważniejsze jest to co ma się w głowie a ni to jaką się ma postać.
Dam Ci przykład:
Morgana Polacy kontra Swe największy lvl u Polaków 80 u Swe z 10 setek
Jedna zaczaiła się z góry kanionu w kazz a ten 80 lvl knight zwabił 5 tych setek w ten kanion oni poszli za nimi a z doły nadzeszła druga gildia i 5 setnych lvl uwalonych przy zerowych stratach w ludziach. To taki przykład. To jest jak w wojsku najważniejsze jest wyszkolenie i doświadczenie. Drugi przykład dam Ci z życia Okupowana Warszawa się broni ludzie jednak nie mają czym wiesz jak rozbrają niemców? Zachodzą ich od tyłu i przystawiają kije do plecow krzycząc rzuć broń! Inny przykład? Okupowani żółnierze ( nie pamiętam miejsc ) bronią w ruinach budynku i wiesz jak przetrwali? Żarowkami rzucali w niemców on dają fajny trzaska przec co trzymali ich na dystans przez jakis czas.
Myśle że gdyby to Polaca rozgrali jak należy pod względem taktycznym i by się przedewszystkim nie bali walczyć to mają duże szanse. Widziałeś zdjęcia br na fotoblogu?Oni grają w kawiarenkach na to też jest sposób. TeamSpeak. Też możecie łatwiej się komunikować ,ale najważniejsza jest współpraca, która zawsze owocuje. Zresztą nie będe pisał dalej bo napewno tacy ludzie jak Malardian Shirus czy Adii dobrze wiedzą jak przeprowadzać bitwy ...
Kasprzakos jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2006, 16:24   #373
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

Taktyke to zawsze mozna wymyslic jakas dobra, tylko potrzeba nam zgrania.. dobrego teamu, ktory nie boi sie walczyc (przydalo by mi sie), jest zdyscyplinowany i potrafi walczyc, a z tym u nas w niektorych przypadkach trudno.. :/ Pocieszajace jest to, ze u br jest nie lepiej.. ;] z tym ze oni nie maja taktyki, co musza nadrabiac lvlem i duza iloscia uh..
stary 27-09-2006, 16:44   #374
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kasprzakos Pokaż post
Wiesz najważniejsze jest to co ma się w głowie a ni to jaką się ma postać.
Dam Ci przykład:
Morgana Polacy kontra Swe największy lvl u Polaków 80 u Swe z 10 setek
Jedna zaczaiła się z góry kanionu w kazz a ten 80 lvl knight zwabił 5 tych setek w ten kanion oni poszli za nimi a z doły nadzeszła druga gildia i 5 setnych lvl uwalonych przy zerowych stratach w ludziach. To taki przykład. To jest jak w wojsku najważniejsze jest wyszkolenie i doświadczenie. Drugi przykład dam Ci z życia Okupowana Warszawa się broni ludzie jednak nie mają czym wiesz jak rozbrają niemców? Zachodzą ich od tyłu i przystawiają kije do plecow krzycząc rzuć broń! Inny przykład? Okupowani żółnierze ( nie pamiętam miejsc ) bronią w ruinach budynku i wiesz jak przetrwali? Żarowkami rzucali w niemców on dają fajny trzaska przec co trzymali ich na dystans przez jakis czas.
Myśle że gdyby to Polaca rozgrali jak należy pod względem taktycznym i by się przedewszystkim nie bali walczyć to mają duże szanse. Widziałeś zdjęcia br na fotoblogu?Oni grają w kawiarenkach na to też jest sposób. TeamSpeak. Też możecie łatwiej się komunikować ,ale najważniejsza jest współpraca, która zawsze owocuje. Zresztą nie będe pisał dalej bo napewno tacy ludzie jak Malardian Shirus czy Adii dobrze wiedzą jak przeprowadzać bitwy ...
No własnie, ale jak mamy to zrobić jak takie są takie nooby jak Nyfarius?? co martwia sie tylko o własną dupe tak przy okazji jak juz jestem przy Nyfarius WELKOME TO MY HUNTED LIST!... Co do taktyki, moglibyśmy spróbować, jeszcze gdyby vnz myślała by choć troche to wszystko było by w porządku.
stary 27-09-2006, 18:12   #375
Nyfarius-Ronaldus
Guest

Domyślny

Chciałbym przeprosić w imieniu Teamu GSE za zbyt ostre posty w stosunku do Adii Getes, Lecz przeprosiny będą ważne dopiero w tedy gdy Ty adii przeprosisz nas za wyzwiska które padały w naszą strone.
  Odpowiedz z Cytatem
stary 27-09-2006, 20:05   #376
Kasprzakos
Użytkownik Forum

Kasprzakos's Avatar

Domyślny

Adii skoro oni nie myśla to możecie ich posłać na mięso armatnie Duże lvl i plus głupota idealni Ja bym wam proponował ten numer z Kazz zrobić co go dałem w przykładzie bardzo proste i skuteczne A w otwartej walce to standardowo lac sorców ile wlezie bo nawet jak uda się wam blokerów ubić to sorcki wam po uciekają ...Z tym nie myśleniem vnz to mi się przypomnała historia gdy 6 vnz chciało zabić Buwema podstawili mu jakieś nooba który go wkurzył a Buwem go zabił i miał PZ locked przez co oni się na niego rzucili a Buwem zaczął uciekać na dragonland w ankh zaciągnął ich na resp DL i cała 7 padła PRzypominam że to była dawno gdy oni miejsze lvl Potem Buwem się śmiał że na jednego Br potrzeba 6 vz żeby go zabili
stary 27-09-2006, 20:10   #377
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

Ja mialem taktyke, ze keledag luruj br pod trapa kazo, oni go otaczaja on sie uha i wtedy zchodzimy noob charami z 15 na mcku i oni pizgaja nie patrza i po chwili nie wiadomo skad (wiadomo.. ;]) dostaja bany za pk, wtedy wpadamy main charami z jednej i 2 strony i heja z reszta co zostala.. wystarczy ze taki pina pizgnie z exori i wszystkie noob chary padna, a on ban o ile nie delete jak by ich duzo bylo.. ;]

BTW Ciezko troche w 10 osob zrobic takiego trapa w kazo.. XD

Ostatnio edytowany przez Master-Sarevok - 27-09-2006 o 20:36.
stary 27-09-2006, 20:46   #378
Adii Getes
Zbanowany

Adii Getes's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Chciałbym przeprosić w imieniu Teamu GSE za zbyt ostre posty w stosunku do Adii Getes, Lecz przeprosiny będą ważne dopiero w tedy gdy Ty adii przeprosisz nas za wyzwiska które padały w naszą strone.
Spoko przepraszam za wyzwiska

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master-Sarevok Pokaż post
Ja mialem taktyke, ze keledag luruj br pod trapa kazo, oni go otaczaja on sie uha i wtedy zchodzimy noob charami z 15 na mcku i oni pizgaja nie patrza i po chwili nie wiadomo skad (wiadomo.. ;]) dostaja bany za pk, wtedy wpadamy main charami z jednej i 2 strony i heja z reszta co zostala.. wystarczy ze taki pina pizgnie z exori i wszystkie noob chary padna, a on ban o ile nie delete jak by ich duzo bylo.. ;]

To tylko po cześci dobry pomysł... można zrobić tak że keledag stanie pod dziura ni zaczną go bić my zejdziemy noob charami, połowa brazoli dostanie bana a my Keledaga ropniemy, zanim oni pobiegną na około to keledag da logaut.

Ostatnio edytowany przez Adii Getes - 27-09-2006 o 20:50.
stary 27-09-2006, 20:58   #379
Master-Sarevok
Użytkownik Forum

Domyślny

I bajer by bylo.. XD Tylko jak to keledogowi wytlumaczyc.. on nic nie pojmie kiep pewnie.. XD

BTW
A mnie kurwa przeprosic nei laska kiepie?? Tez mnie wyzywales zawsze.. -.-'
stary 27-09-2006, 21:06   #380
Kasprzakos
Użytkownik Forum

Kasprzakos's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Hmmm to zbierzcie więcej osób napewno są ludzie którzy się włączą ...ale twój pomysł Sarevok jest lepszy nie wiem czemu Adii do Ciebie noob mówi

Dziwie się Polakom którzy chronią swoje tyłki w ten sposób ,gdy Kknight Malina trenował z moim ziomalami z podwórka i jakiś pk zabił jednego a jeden spał a ten trzeci miał 15 lvl to ja o 5 rano się zalogowałem żeby go zabić...
Gdy byla wojna to np w Takedzie na moich rządów nikt nie sprzedawał runek nikomu innemu oprócz polakom a akademi przyjmowałem 12 lvl drutów żeby sellowali uhy na wszelki wypadek...Wam też radze wymóc to na innych Polakach a przed wojną radze po chamsku zabijać ich makerów P Wiadomo po co bez uhów nie ma wojny albo raczej nie da się jej wygrać. Dobra ja się już nie mądrze bo pomyślicie że was pouczam
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania