Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adii Getes
Ty jebany nobie pomyśleć że mialem okazje cie zajebać...jak u nich przegiołem jebany lammusie? co ty o tym wiesz co? Ja rasista?? a KTO HUNTUJE POLAKOW ZA NIC?? Vegete Shira Helion... oni w pierwszych chwilach nic nie zrobili... a hunta dostali zanim do mnie dołączyli do mnie...nie pisałem nic o Adisavixie?? zobacz pare stron bliżej, i jeszcze jedno głupie nie przemyslane słowo a dodam cie do mojej wspaniałem narastającej z każdym dniem hunted liste... moge cie pocieszyć... wojna blisko wiec długo na liście nie bedziesz bo gdy tylko wojna sie zacznie bedziesz moim honorowym pierwszym fragiem, illija ci nie pomoże bo także bedzie w wojnie, idziesz na ten układ? EUAHEUHE
BTw. Ja tyle mam hunta a takie noobki jak ty dalej mnie z levelem nie dogoniły... ile osob mnie przegoniło?? bruce? Adisavix?billes? no i kto jeszcze -.-''
|
Ja Ci coś powiem Ja tej kłótni nie zaczełem. To że nie lubiłem takedy to nie lubiłem i mam do tego święte prawo.I zabronić mi nie mozeszWięc dlaczego wtrącasz takie texty że ja k***a pomagam dla brazylijczyków??Ania tez trzyma np z Randorem i co? dla niej jestes miły a dla mnie nie?? skoncz to.To że sie z nimi przyjaźnie nie znaczy ze nie lubie polaków. Zawsze mialem do was szacunek.A przyjaźnic sie z br i tak będę, bo mnie wojny nie obchodzą.I nie pomagam a ni jednym a ni drugim.
P.S I ja Cie kur*a nie obrażam od lamusów. -.-