Temat: Dyskryminacja
Zobacz pojedynczy post
stary 28-09-2006, 21:17   #19
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
No właśnie. Nawet jak Ci 1500 hp nie zjedzie, to i tak sorc expi gdzie chce, a knight na scarabach/guardach/mint/tombach.
~ Tomby
~ Scarabs
~ Guards
~ Dragons
~ Mint
~ PoH
~ Laguna
~ Necro
~ Cyclopolis
~ Elfy

Wszystko dla 80-100 SOLO. Ma takowy sorc wiecej mozliwosci?

Cytuj:
A przy kicku na czymkolwiek w miarę silnym knight pada, tak samo jak sorc - sorcem szybciej odrobisz.
Drag jest kwestią szczęścia, w wypadku knajta. Podobnie jest z guardami etc. a sorc wszedzie padnie.

Cytuj:
Minusy. Bo udowadniają wyższość sorca, jak na nie odpowiednio spojrzeć
To, że knight potrafi opłacalniej expić, bądź mieć wieksze szanse przy kicku, to dowod na wyzszosc sorca?

Cytuj:
10-15 hitów z vis na jako-takim lvlu - 1200-1800 hp. Knight kosztem jednego UHa dragom a nawet guardom nie zjedzie tyle hp (bo szybciej straci te - załóżmy, z jako-takim lvlem - 400 hp).
Załóżmy średnią 1500. Jest to 1.5 draga, do tego doliczmy koszty koszty Exury Gran i sorc wcale nie jest tak do przodu.

Cytuj:
Gadamy o TERAZ a nie ONGIŚ.
Ja chce pokazać jak sie zmieniala wraz z kolejnymi update'ami przewaga sorca nad knajtem, badz tez odwrotnie.

Cytuj:
A nawet jeśli zjedzie mocno, to wtedy exura vita kiedy trzeba.
No, teraz sorc ma łatwo, kiedyś exura vita parę razy i the end of the mana, a manasowanie trwało długo, bo dawało to mało many. No i były cholernie drogie.

Cytuj:
Zresztą pieprzysz głupoty, uciekałem przed 63 i 72 lvl (2*knight) sorcem na 42 lvl i TYLKO RAZ użyłem exury vity - poza tym exury gran mi spokojnie starczały (padłem, bo a) koniec manasów, b) nie miałem jak uciec).
To ludzie, ktorzy Cie gonili byli pozbawieni PvP, sciagniecie 42 lv sorca który ma ok. 350 hp, nie powinno im sprawic problemów, ich podwójne exori to przynajmniej 200, czyli jakby bili co ture melee + explo, i po takim kombo nie zdazylbys sie uhnac (o co bez bota nie trudno), to oni powinni uderzyc 2x exori.