@Berger!
Cytuj:
Bzdura podaj mi jeden post gdzie klamie badz podszywam sie pod kogos innego??!!
|
Sam delikatnie zasugerowales ze to niekoniecznie pajac gral kashem tylko ty.
Cytuj:
Moze poprostu umiem sie wyslowic i przelac pewne fakty na "papier" w dodatku ja nie lubie stac z zalozonymi rekami i wysluchiwac jak jada po moich ziomkach. Tak jestem adwokatem bo tibia.pl to moja działka i lubie sobie pogadac oraz rozjasnic pewne watpliwosci i niejasnosci a takze sprostowac conieco.
|
Maciek, litosci kurw4 mac!
Ziomkach? Jesli nazywasz go "ziomkiem" to wiele o tobie mowi. Poza mna chyba nikt tu nie jechal po reszcie twoich "ziomkow".
-Jestes adwokatem?
Badz kimkolwiek sobie chcesz ale nie wpi3rd4l4j sie w sprawy ktore cie bezposrednio nie dotycza. To czy ktos dal/zabral/sprzedal jakiegos j3b4n3g0 miska to nie jest twoj pi3rd0l0ny interes! Nie twoja sprawa czy ktos sie z kims poklocil, to nie dotyczy ciebie ani zadnych "ziomkow".
-Rozjasnic watpliwosci? Sprostowac conieco?
Cytuj:
Nie wypowiadam sie na zaden temat na ktory nie znam opini ani tego co i jak bylo a w moich wypowiedziach staram sie byc w miare neutralny
|
Wierzysz we wszystko co uslyszysz na vent. Nie zweryfikowales kurw4 niczego co dotyczylo Fia~ a rozpisywales sie stronami. Starasz sie byc neutralny? to sie kurw4 bardziej staraj bo ci nie wychodzi. Fakt przedstawiony nieobiektywnie jest klamstwem, stad okreslenie "zatrutej strzaly" w stosunku do ciebie.
A jesli o Dwadwa chodzi to on nie uzywal zatrutych strzal, sam nimi zebral i to bolesnie.
Skoro juz tak jedziemy po calosci to:
Cytuj:
A szwedzi ktorzy nas bija sa wg ciebie w 100% fair?
|
Po tym co uslyszalem, przeczytalem, zobaczylem to TAK i jeszcze raz TAK kurw4 mac! Szwedzi z ich PA sa aniolkami przy tym co polacy serwuja wszystkim, w tym innym polakom. Bo to polacy sa najlepsi w podkladaniu swin, klamstwach, oszustwach. Sa najbardziej chamscy i zawistni. (zeby nikt sie nie doj3bal, chodzi mi o znakomita wiekszosc pokalow a nie o wszystkich)
A co do waszej przegranej.
Zamiast zajac sie wojna pi3rd0lilisci3 na forum o rzeczach ktore nie mialy znaczenia. Na forum broniliscie swojego g0wn0 wartego, j3b4n3g0 lidera zrzucajac tym samym jego winy na bogu ducha winne osoby. Zeby tylko pokazac jacy to wy jestescie z4j3bisci3 szlachetni a cala reszta zla, zdradziecka, klamliwa.
Zaloze sie ze zaraz cos odpowiesz wiec:
-nie, nie pisze tak bo mam do was zal o hunta, sr4m na tego waszego hunta
-tak, jak mnie ktos wqrwi to tak wlasnie sie wyslawiam
-nie, jesli kiedykoliwek myslales ze jestem spoko to sie bardzo kurw4 myliles
-tak, traktuje cie teraz jako wroga bo dla mnie tez jest wrogiem ten kto probuje skrzywdzic/krzywdzi moich przyjaciol
To tyle, mam nadzieje ze wiecej nie bede musial nic takiego pisac.
PS. Czy to ty jestes tym Mackiem z serialu "Klan"?