Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-09-2006, 13:16   #881
maddie
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Kato Vice

Imię: M&M
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fidelity
Domyślny

podejrzewalem ze zrobiles to zeby nikt sie nie dowiedzial o tych 'powiazaniach' ale szczerze mowiac to mi to wisi xD

~~
co innego jakbym supportowal dzialania MM, a oboje wiemy ze predzej to Ty mnie supportujesz z hmm'ami <3
~~

w koncu chodzi o moja gildie..

signed,
maciek
maddie jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-09-2006, 13:33   #882
Barbin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 09 2006

Stan: Aktywny gracz
Świat: Iridia
Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger Pokaż post
@barb- ja dalej jestem dobry i szlachetny iw ywalcze moim ziomkom i polakom to tu na iridi to co obiecalem albo rpzynajmniej bede sie starac

Bardzo sie ciesze, ze nadal jestes dobry, szlachetny, och i ach i do tego strasznie zarozumialy. xD Nie mam nic przeciwko temu abys wywalczyl swoim przyjaciolom mila i spokojna gre na Iridii. Jestem nawet zwolennikiem tego czynu! Jednakze Berger nastepnym razem nie strzelaj "zatrutymi strzalami" i nie "kop lezacych", bo to naprawde doroslemu czlowiekowi troszeczke nie wypada. Mysle, ze sie rozumiemy

Ostatnio edytowany przez Barbin - 29-09-2006 o 13:35.
Barbin jest offline  
stary 29-09-2006, 14:24   #883
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: LODZ

Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Poziom: 10
Skille: 15/16
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barbin Pokaż post
Bardzo sie ciesze, ze nadal jestes dobry, szlachetny, och i ach i do tego strasznie zarozumialy. xD Nie mam nic przeciwko temu abys wywalczyl swoim przyjaciolom mila i spokojna gre na Iridii. Jestem nawet zwolennikiem tego czynu! Jednakze Berger nastepnym razem nie strzelaj "zatrutymi strzalami" i nie "kop lezacych", bo to naprawde doroslemu czlowiekowi troszeczke nie wypada. Mysle, ze sie rozumiemy

Po 1 cytowalem ciebie z ta szlachetnoscia i itp.

Po 2 Jakim ztrutymi strzalami poweidz o co ci w koncu chodzi w twoich wywodach bo walcze jak kazdy inny to ze ktos ci z gildi ktora popierm zawinil nic nie poradze. A szwedzi ktorzy nas bija sa wg ciebie w 100% fair? skoro tak to dwadwa , lesley anas kiro i inni tez walcza "zatrutymi strzalami"
berger jest offline  
stary 29-09-2006, 16:48   #884
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

@ Berger
Cytuj:
Po 1 cytowalem ciebie z ta szlachetnoscia i itp.
Cytaty bierze sie w cudzyslow xD

Cytuj:
Po 2 Jakim ztrutymi strzalami poweidz o co ci w koncu chodzi w twoich wywodach
"zatrute strzaly"- czyt. klamstwa, obluda, podszywanie sie pod inne chary.

Cytuj:
to ze ktos ci z gildi ktora popierm zawinil nic nie poradze.
Staaary nikt mi nic w naszej guildi nie zawinil. Poprostu nie lubie obludy- muahaha

Cytuj:
A szwedzi ktorzy nas bija sa wg ciebie w 100% fair?
A widziales zebym w ktorejkolwiek wypowiedzi cos takiego napisal?

Cytuj:
skoro tak to dwadwa , lesley anas kiro i inni tez walcza "zatrutymi strzalami"
A ja nie czytalem zeby anas, dwadwa, lesley i inni udawali adwokatow osob ktorzy nie umieja sie samodzielnie wypowiadac.
Barbin jest offline  
stary 29-09-2006, 19:24   #885
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
"zatrute strzaly"- czyt. klamstwa, obluda, podszywanie sie pod inne chary.
Bzdura podaj mi jeden post gdzie klamie badz podszywam sie pod kogos innego??!!!!!!!!!! kruwa czlowieku co ty wygdaujesz. Pisze tak jak jest i jak wiekszosc postrzegam. a zaden z tych argumentow nie pasuje do tego by byl przytoczony mi.

Cytuj:
Staaary nikt mi nic w naszej guildi nie zawinil. Poprostu nie lubie obludy- muahaha.
Chyba nie z mojej strony. A co do megalomanii.... wiesz co to sarkazm? ja to bardzo lubie. I nie mow ze jestem stary bo mam dopiero 22 lata;p

Cytuj:
A ja nie czytalem zeby anas, dwadwa, lesley i inni udawali adwokatow osob ktorzy nie umieja sie samodzielnie wypowiadac.
Moze poprostu umiem sie wyslowic i przelac pewne fakty na "papier" w dodatku ja nie lubie stac z zalozonymi rekami i wysluchiwac jak jada po moich ziomkach. Tak jestem adwokatem bo tibia.pl to moja działka i lubie sobie pogadac oraz rozjasnic pewne watpliwosci i niejasnosci a takze sprostowac conieco.
berger jest offline  
stary 29-09-2006, 22:04   #886
Avainvan
Użytkownik forum

Data dołączenia: 31 10 2005

Imię: Avainvan
Profesja: Elder Druid
Poziom: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

@Berger!

Cytuj:
Bzdura podaj mi jeden post gdzie klamie badz podszywam sie pod kogos innego??!!
Sam delikatnie zasugerowales ze to niekoniecznie pajac gral kashem tylko ty.

Cytuj:
Moze poprostu umiem sie wyslowic i przelac pewne fakty na "papier" w dodatku ja nie lubie stac z zalozonymi rekami i wysluchiwac jak jada po moich ziomkach. Tak jestem adwokatem bo tibia.pl to moja działka i lubie sobie pogadac oraz rozjasnic pewne watpliwosci i niejasnosci a takze sprostowac conieco.
Maciek, litosci kurw4 mac!

Ziomkach? Jesli nazywasz go "ziomkiem" to wiele o tobie mowi. Poza mna chyba nikt tu nie jechal po reszcie twoich "ziomkow".

-Jestes adwokatem?

Badz kimkolwiek sobie chcesz ale nie wpi3rd4l4j sie w sprawy ktore cie bezposrednio nie dotycza. To czy ktos dal/zabral/sprzedal jakiegos j3b4n3g0 miska to nie jest twoj pi3rd0l0ny interes! Nie twoja sprawa czy ktos sie z kims poklocil, to nie dotyczy ciebie ani zadnych "ziomkow".

-Rozjasnic watpliwosci? Sprostowac conieco?
Cytuj:
Nie wypowiadam sie na zaden temat na ktory nie znam opini ani tego co i jak bylo a w moich wypowiedziach staram sie byc w miare neutralny
Wierzysz we wszystko co uslyszysz na vent. Nie zweryfikowales kurw4 niczego co dotyczylo Fia~ a rozpisywales sie stronami. Starasz sie byc neutralny? to sie kurw4 bardziej staraj bo ci nie wychodzi. Fakt przedstawiony nieobiektywnie jest klamstwem, stad okreslenie "zatrutej strzaly" w stosunku do ciebie.
A jesli o Dwadwa chodzi to on nie uzywal zatrutych strzal, sam nimi zebral i to bolesnie.

Skoro juz tak jedziemy po calosci to:

Cytuj:
A szwedzi ktorzy nas bija sa wg ciebie w 100% fair?
Po tym co uslyszalem, przeczytalem, zobaczylem to TAK i jeszcze raz TAK kurw4 mac! Szwedzi z ich PA sa aniolkami przy tym co polacy serwuja wszystkim, w tym innym polakom. Bo to polacy sa najlepsi w podkladaniu swin, klamstwach, oszustwach. Sa najbardziej chamscy i zawistni. (zeby nikt sie nie doj3bal, chodzi mi o znakomita wiekszosc pokalow a nie o wszystkich)

A co do waszej przegranej.
Zamiast zajac sie wojna pi3rd0lilisci3 na forum o rzeczach ktore nie mialy znaczenia. Na forum broniliscie swojego g0wn0 wartego, j3b4n3g0 lidera zrzucajac tym samym jego winy na bogu ducha winne osoby. Zeby tylko pokazac jacy to wy jestescie z4j3bisci3 szlachetni a cala reszta zla, zdradziecka, klamliwa.

Zaloze sie ze zaraz cos odpowiesz wiec:

-nie, nie pisze tak bo mam do was zal o hunta, sr4m na tego waszego hunta
-tak, jak mnie ktos wqrwi to tak wlasnie sie wyslawiam
-nie, jesli kiedykoliwek myslales ze jestem spoko to sie bardzo kurw4 myliles
-tak, traktuje cie teraz jako wroga bo dla mnie tez jest wrogiem ten kto probuje skrzywdzic/krzywdzi moich przyjaciol

To tyle, mam nadzieje ze wiecej nie bede musial nic takiego pisac.

PS. Czy to ty jestes tym Mackiem z serialu "Klan"?

Ostatnio edytowany przez Avainvan - 29-09-2006 o 23:28.
Avainvan jest offline  
stary 29-09-2006, 22:26   #887
MasterX
Użytkownik forum

Domyślny

@berger
Omg człowieku jesteś coraz bardziej żałosny... A jeśli kasha nazywasz swoim ziomkiem to gratulacje (aż żal mi ciebie). I wiesz co ci powiem nie jesteś ku8wa bogiem i nie wiesz wszystkiego...
MasterX jest offline  
stary 29-09-2006, 23:14   #888
Barbin
Użytkownik Forum

Evul

@ Berger
Cytuj:
Bzdura podaj mi jeden post gdzie klamie badz podszywam sie pod kogos innego??!!!!!!!!!! kruwa czlowieku co ty wygdaujesz. Pisze tak jak jest i jak wiekszosc postrzegam. a zaden z tych argumentow nie pasuje do tego by byl przytoczony mi.
Cytuje jako przyklad Twoja wypowiedz:

Cytuj:
@Fiaera znam te gadke... skad? jestes pewna ze gadalas wtedy z kashem?
Napisales:
Cytuj:
...po czym fiaera przybiegla do veno depo i dala mu miska.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fiaera
W formie wyjasnienia to bylo w Ab' dendriel (depo)
__________________________________________________ _______________
Cytuj:
A co do megalomanii.... wiesz co to sarkazm? ja to bardzo lubie. I nie mow ze jestem stary bo mam dopiero 22 lata;p
No wlasnie z mojej strony to tez byl sarkazm, jak wiesz co to jest to czemu nie zauwazyles? "Stary" to przenosnia lub wyraz bliskoznaczny do kumpla, znajomka i innych elosow, ziomow nie liczac xD
__________________________________________________ _______________
Cytuj:
Moze poprostu umiem sie wyslowic i przelac pewne fakty na "papier" w dodatku ja nie lubie stac z zalozonymi rekami i wysluchiwac jak jada po moich ziomkach.
Wyobraz sobie, ze ja tez nie lubie ale jeszcze bardziej nie lubie jak sie jedzie na publicznym forum po osobach, ktore praktycznie nic ze sprawa nie mialy wspolnego.Nawet wtedy tego nie lubie gdy taka osoba nie jest moim ziomkiem!

Cytuj:
Tak jestem adwokatem bo tibia.pl to moja działka i lubie sobie pogadac
Napisalem wyzej publiczne forum! Jak chcesz miec swoja dzialke to zaloz sobie bloga lub stronke pod tytulem "Swiat wedlug Bergera" xD

Cytuj:
oraz rozjasnic pewne watpliwosci i niejasnosci a takze sprostowac conieco
Wyjasnianie watpliwosci i niejasnosci? Prostowanie? Bezstronnosc, ktora tu sobie nie raz przypisywales?
Jak slusznie zauwazyl ktos tam w poscie wyzej - Rozmawiales na te tematy z Fiaera? Znasz jej wersje wydarzen?
Moim zdaniem, jesli sie nie zna calej prawdy i wersji obydwoch stron nie mozna sie wypowiadac, a tymbardziej mowic o bezstronnosci. Niezauwazylem, aby Fiaera obrazala Ciebie lub kogos z twoich ziomow, wiec nie musiales na ten temat tak zajadle postowac.
I tym wlasnie sposobem uzyles samych "zatrutych strzal"!

Meet ya in hell Berger! Muahahaha

PS. Fiaera przepraszam, ze poruszam znow Twoja osobe jednakze musialem aby wykazac jak Berger wybiela sie i uszlachetnia w oczach wszystkich.

Ostatnio edytowany przez Barbin - 29-09-2006 o 23:19.
Barbin jest offline  
stary 30-09-2006, 00:12   #889
Laguna
Guest

Domyślny

Postaram sie napisac krotko i zwiezle.
Z tego co przeczytalem na Iridii nie przepada sie za kobietami. To chyba bardzo meski swiat. Jesli chodzi o meskosc niektorych osob, ktore tu pisaly i o ktorych tu pisano - moglbym polemizowac. Jak dla mnie zbyt duzo przeklaman w niektorych postach, ktore sa w dobitny sposob przez inne osoby ukazywane ( Barbin). Zaznaczam, iz moje spostrzezenia opieram tylko na tym co tu przeczytalem.
Fiaera gdybys kiedykolwiek chciala rozpoczac gre na Premii to zapraszam.

Ostatnio edytowany przez Laguna - 30-09-2006 o 01:01.

stary 30-09-2006, 01:27   #890
Bandzioch
Użytkownik Forum

Bandzioch's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Puławy

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Domyślny

Na tyle na ile znam Maćka ( a wydaje misie, ze znam go dość dobrze) to wiem, ze jak on sie wypowiada na jakis temat to wie o czym mówi i nie wysysa z palca jakichs dziwnych newsów. Wiec przestańcie po nim jeździć. Ja nie znam wszystkich szczegułów dotyczacych zdrad, podarowywania Tadzia (sam jednego oddalem "prawie" za darmo) Ale i wy nie wiecie czy to co mówi Maciek jest prawda czy nie. Ale najważniejsze jest to, ze On sam w to wierzy. Bo UFO swoim przyjaciolom i wierzy w nich. Wy nie wierzycie nikomu. I to jest wlasnie wasz problem. A tak na marginesie to od jednej osoby mozna dowiedziec sie dwóch wersji dotyczacych jednego wydazenia. I jak ktos da ciala to przyzna sie tylkonajbliższym, a rescie wstawia kit. Pytanie polega na tym, czy to Mackowi ktos wstawia kit, czy to wlasnie jemu ktos UFO. Watpie zeby ktos nie UFOł Bergerowi, wiec odp. nasuwa sie jedna.
A co do tego ze Berger uwaza sie za pekpek świata to uwazam to za nie prawde. To wy patrzac na niego uwazacie go za kogos lepszego, kim wy chcieli byscie byc i dlatego jest ponizany, aby siebie postawic wyzej.
Kliknij, to cie nic nie kosztuje
------------------------------------------------------
Mazur
Bandzioch jest offline  
stary 30-09-2006, 01:35   #891
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avainvan Pokaż post
@Berger!Sam delikatnie zasugerowales ze to niekoniecznie pajac gral kashem tylko ty.
Tak przyznam sie

Cytuj:
Maciek, litosci kurw4 mac!

Ziomkach? Jesli nazywasz go "ziomkiem" to wiele o tobie mowi. Poza mna chyba nikt tu nie jechal po reszcie twoich "ziomkow"..
Tak to jest moj ziomek pomogl mi nie raz a takze ocalil dupe mojemu RL, a RL sa dla mnie najwazniejszi wiec mam wobec niego dlug wdziecznosci i nie interesuje mnie co ty na jego temat mysisz ,wobec mnie zachowal sie w 100% fair i bede z tego powodu go bronic. A to ze on mial od ciebie lepszy lvl pozycje i niektorzy go lubili bardziej od ciebie i nie tylko to juz twoja brozka i nie musisz atakowac kazdego kto uznaje go za kumpla. Ja moge to samo powiedziec o tobie, ty walczyles dla Huxego ja dla Kasha... Ten fakt wiele mowi ale o TOBIE.

Cytuj:
Badz kimkolwiek sobie chcesz ale nie wpi3rd4l4j sie w sprawy ktore cie bezposrednio nie dotycza. To czy ktos dal/zabral/sprzedal jakiegos j3b4n3g0 miska to nie jest twoj pi3rd0l0ny interes! Nie twoja sprawa czy ktos sie z kims poklocil, to nie dotyczy ciebie ani zadnych "ziomkow".
No dobra skoro wystawiamy wszytskie brudy na to moze grydby fiaera nie dzialila z siostra sama wiedziala by dokladne co jak i kiedy sie dzialo a nie miala "rozdwojenie jazni". Jakos gdy oddala mu miska nagle przestala sie do niego odzywac 0o. A wszytsko zaczelo sie przez to ze padla pod domkiem i aure "delikatnie" ja sponiewieral. Fakt nie moja sprawa czy ktos sie z kims poklocil, ale wiedzialem wszytsko na bierzaco bo mialem z bezokiem(uklon w jego strone) caly czas kontakt i wiedzialem co i jak mimo ze nie gralem na iridi.
wiem ze jestes "zdenerwowany" ale czytaja to forum takze ludzie nieco mlodsi od nas i prosil bym o wstrzymanie czasem jezyka i mniej bluzgow.

Cytuj:
Wierzysz we wszystko co uslyszysz na vent. Nie zweryfikowales kurw4 niczego co dotyczylo Fia~ a rozpisywales sie stronami. Starasz sie byc neutralny? to sie kurw4 bardziej staraj bo ci nie wychodzi. Fakt przedstawiony nieobiektywnie jest klamstwem, stad okreslenie "zatrutej strzaly" w stosunku do ciebie.
A jesli o Dwadwa chodzi to on nie uzywal zatrutych strzal, sam nimi zebral i to bolesnie.
To moze powisz jak to twoja dama mowila dwadwa po fakcie jak sie poklocili ze kash chcial go zabic? choc byla taka opcja wczesniej w zwiazku z tym ze byl w war vs arc ale to nie sam kash i nie byla to jego sugestia a fiaera strzelila w 22 swoja "zatruta strzala" i zmienila "nieco" fakty.

Pozwol ze ci zacytuje mojego RL ktory ja znal dobrze przyjaznil sie z nia i po pewnym czasie tak sie wypowiadal:"Ja nikogo nie lubie zabijac, ale jak pojdziecie po fiaere i avaivana to prosze dajcie mi znac bym mogl isc z wami, Juz niedlugo kash i bezok sie na niej przejada zobaczysz" (btw nie mam powodu po nia isc i nigdy nie mialem)<- byla to wypowiedz sprzed jakiegos miecha Znam opinie z vent , gg i z rozmowek na RL.Jakos nie jestes dla mnie wiarygodna osoba. Jak tu mozna ufac zdrajcy ja nikogo nigdy nie zdradzilem i mam czyste sumienie.Staram sie byc neutralny ale po tym co uslyszalem jakos nie popieram jej dzialan ani twoich. Sam dzieki tobie moge nie pomoc moim ziomkom ktorzy sa i w MM i poza..... No plus dla ciebie, bardziej mi w tibi namieszales ale tylko dla tego bo nas zdradziles, ale to jest wojna i niektorzy nie maja na niej jakichkolwiek zasad.

Skoro juz tak jedziemy po calosci to:

Cytuj:
Po tym co uslyszalem, przeczytalem, zobaczylem to TAK i jeszcze raz TAK kurw4 mac! Szwedzi z ich PA sa aniolkami przy tym co polacy serwuja wszystkim, w tym innym polakom. Bo to polacy sa najlepsi w podkladaniu swin, klamstwach, oszustwach. Sa najbardziej chamscy i zawistni. (zeby nikt sie nie doj3bal, chodzi mi o znakomita wiekszosc pokalow a nie o wszystkich).
Tak Rau i jego random pk jest świety, jego teksty w stylu polaks are mothrufckers, w dodatku jeden z najwiekszych PA na serwie podobnie jak Laroz/Frelle/Ryan von`zowi z jego nacjonalistycznymi tekstami. Thunder'storm tez kolejny nienaganny czlowiek o ktorego szlachetnosci powinno sie pisac piesni. Zielper co robil paymentsy za nic i random pk kolejny bialy rycerz w obronie biednych i ucisnionych. Yamahati najwiekszy abuser ktory potrafil sie postawic tylko i wylacznie jak mial kumpli z arc za plecami.
Worhord aka Lynx cyrus i mewtu o nich chyba nie musze nic mowic nazwa mowi sama za siebie.... Mam wymieniac jeszcze tych szlachetnych "aniołkow"? jak takie aniolki sa w niebie nawet nie chce myslec jak wyglada pieklo.

Cytuj:
A co do waszej przegranej.
Zamiast zajac sie wojna pi3rd0lilisci3 na forum o rzeczach ktore nie mialy znaczenia. Na forum broniliscie swojego g0wn0 wartego, j3b4n3g0 lidera zrzucajac tym samym jego winy na bogu ducha winne osoby. Zeby tylko pokazac jacy to wy jestescie z4j3bisci3 szlachetni a cala reszta zla, zdradziecka, klamliwa."?
to powiedz mi jak moglismy cos robic jak mielismy spy i co sie ustawialismy to nagle szwedzi wiedzieli o wszytskim? jak mozna prowadzic wojne kiedy przeciwnik wie co chcemy robic i zna nasz ruch kazda nasza akcja byla dla nich znana a gdyby nie to to mysle ze mogli bysmy sobie z nimi poradzic a ja wtedy bym byls pokojny o losy tych dla ktorych sie staralem

Cytuj:
Zaloze sie ze zaraz cos odpowiesz wiec:

-nie, nie pisze tak bo mam do was zal o hunta, sr4m na tego waszego hunta
-tak, jak mnie ktos wqrwi to tak wlasnie sie wyslawiam
-nie, jesli kiedykoliwek myslales ze jestem spoko to sie bardzo kurw4 myliles
-tak, traktuje cie teraz jako wroga bo dla mnie tez jest wrogiem ten kto probuje skrzywdzic/krzywdzi moich przyjaciol

To tyle, mam nadzieje ze wiecej nie bede musial nic takiego pisac..
1- sraj na wszystkich wtedy bedziesz pozbawiony jakichkoleiwek problemow. Pamietaj najwazniejszy jestes ty i twoje ego.
2- Wyslawiaj sie jak chcesz ale okaz troche kultury etyka tego nakazuje chyba ze jestes chowany w oborze no to zrozumiem.
3- no to zmyliles mnie, myslalem ze jestes spoko ale dobrze sie maskowales.
4- nie proboalem ich skrzywdzic pisalem tylko co i jak myslisz ze zalezalo mi by jechac po fiaerze gnoic ja itp uwierz mi ja w porownaniu z innymi wyslawiam sie o niej w miare dobrze

Cytuj:
PS. Czy to ty jestes tym Mackiem z serialu "Klan"?
Nie, a co boli cie to ze taki "macius" trzepie wiecej kasy w tydzien niz ty w miesiac i jest od ciebe slawniejszy? Jak nie wiesz to idz do lazienki otworz drzi srubokretem, stan przed lustrem i zadaj sobie 2 razy pytanie "co sie stalo??". Mysle ze nie bedziesz sie prezentowac od maciusia lepiej. mozesz wczesniej sobie trzasnac piwko ale nie usnij w wannie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez barbin Pokaż post
Oryginalnie napisane przez Fiaera
W formie wyjasnienia to bylo w Ab' dendriel (depo) "?
tobie sie nie zdazy napisac czerwone myslac o czarnym <- to taka metafora. chcoc fakt przyznaje ten blad mnienkosztowal wiele i tu macie mocny argument.

Cytuj:
Wyobraz sobie, ze ja tez nie lubie ale jeszcze bardziej nie lubie jak sie jedzie na publicznym forum po osobach, ktore praktycznie nic ze sprawa nie mialy wspolnego.Nawet wtedy tego nie lubie gdy taka osoba nie jest moim ziomkiem!"?
no widzisz poroznila nas 1 osoba(moze cos w tym jest) i przez nia mozesz diametralnie zmienic o mnie zdanie a skoro jestesmy ziomkami(choc nie znam twojego name) to skad wiesz ze nie chcialem wygrac war by tobie tez ulatwic gre i bys nie byl narazony na Pa ze strony kasha i jego ziomkow... bo o to sie tutaj rozchodziGaznik Wlaznik to juz moj RL i wiem ze jest nieskalanie czysty i bardzo uczciwy jesli chodzi o gre w tibi. A nie przepada za Ava i fiaera ktore znam nieco mniej. nie dziwie sie twoich wypowiedzi ale zastanow sie co bym ja pisal jak ty bys pisal np na niego lub 22. TAK SAMO BYM BRONIL CIEBIE JAK BYM WIEDZIAL KIM JESTES I GDYBYM WIEDZIAL ZE CIE OCZERNIAJA. ale nie mam pojecia.

Cytuj:
Wyjasnianie watpliwosci i niejasnosci? Prostowanie? Bezstronnosc, ktora tu sobie nie raz przypisywales?
Jak slusznie zauwazyl ktos tam w poscie wyzej - Rozmawiales na te tematy z Fiaera? Znasz jej wersje wydarzen?
Moim zdaniem, jesli sie nie zna calej prawdy i wersji obydwoch stron nie mozna sie wypowiadac, a tymbardziej mowic o bezstronnosci. Niezauwazylem, aby Fiaera obrazala Ciebie lub kogos z twoich ziomow, wiec nie musiales na ten temat tak zajadle postowac.
I tym wlasnie sposobem uzyles samych "zatrutych strzal"!
fiaera nigdy mnie nie obrazila nigdy mi nic nie zrobila i pokaz mi gdzie ja obrazam bardzo cie prosze. Zrobila krzywde moim kumpla. Kas i bezok jeszcze przed war by sie o niej tak samo wypowiadali i bronili do upadlego jak ty. Wczesniej jeszcze ich wspolna gildia z w/w gaznikiem, tutaj pasuje takie powiedzene "historia sie lubi powtarzac". Jeszcze raz pisze ni obrazalem fiaery nie jechalem po niej tylko staralem sie przekazac conieco info tak jak wy przekazywaliscie pewne info o MM. nie uzywalem zatrutych strzal i nie bede. Potrafie sie przyznac do blesu i jak jest ku temu sposobnosc robie to.

Cytuj:
Meet ya in hell Berger! Muahahaha
patrzac aktualnie na moje RL to juz trafilem do piekla Eljasz byl wziety do nieba zywcem a Berger zywcem do piekla p.s. na prawde zyczysz mi aż tak źle?

@Ava i Barbin - słyszeliscie kiedyś powiedzenie "mówić jak do ściany"? ja sie produkuja a wy i tak bedziecie wiedziec lepiej. W tej dyskusji kazdy mowi "do siebie" i bedziemy sie nawzajem quotowac w nieskonczonosc;/

@masterX- tak badz dalej anonimowy to ze kash ci cos zrobil nie znaczy ze jestem zalosny mowiac o nim. Ty mozesz sie wypowiadac dobrze o huxym wtedy dla mnie ty jestes zalosny. I tak w kolo macieju. Nie znasz mnie nie wiesz jaki jestem ale posluchaj innych kazdy ci powie ze nie jestem Pa, szanuje innych graczy nie zaleznie od lvla i zawsze pomagam komus jak tylko moge i wiele razy przyznawalem obcym racje widzac prawde. Nie znasz mnie nie wiesz na moj temat nic wiec STFU plx

@laguna- "tego kwiatu pol swiatu" ja akurat kochalm wszytskie kobiety choc potrafia pieprzyc bez sensu i malo kto je rozumie;p

Ostatnio edytowany przez berger - 30-09-2006 o 02:13.
berger jest offline  
stary 30-09-2006, 01:39   #892
Adi De Master
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: Bialystok

Imię: Solrini
Profesja: Knight
Poziom: 43
Skille: 75/76
Poziom mag.: 5
Domyślny

No ja prosze polaków aby sie nie poddawali i próbowali wygrac to wojne.bo jak pzregraja to bedzie koniec jedno wielkie PA, a jak kto sie nierzy ze swe stosuje Pa podam bardzo ladny przyklad szil lotnolem se dam z kolegami jeden z triad sie dowiedział i juz namawiali mnie abym szedl z nimim na dl, ja odmówilem im blokowania, to zaproponowali mi abym poszedl z nimi zobaczyl gdzie huxy padl.Jak wyszlem z depo odrazu sie zbiegali do mnie nie jestem pewein jak dlugo wytrzymam bez deda .Nie moge zawet wyjsc z depo
bo sie zbiegaja .Polacy PLZ winn war!
Adi De Master jest offline  
stary 30-09-2006, 01:44   #893
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

@adi -Jak mozna wygrac war kiedy jest nas grupka a inni polacy wola byc pasywni lub bierni. to nie jest takie latwe walczyc ze wszytskimi szwedami w kilka osob.Musieli bysmy sie zjednoczyc... Ale pospolite ruszenie na Iridi raczej jest awykonalne. Zobaczycie najpierw beda padac polskie sorki i bedzie duze Pa w dodatku jak jakis swe padnie bedzie mogl ubic polaka by sobie cos z niego lootnac. Czemu beda nas ubijac? bo polacy sie postawili i zostalli pokonani = brak konsekwencji za czyny zwiazane z ubijaniem i Pa na polakach.

Marzy mi sie bysmy jeszcze sprobowali cos na tej wojnie zdzialac by inni mowili:
"404/jeszcze nigdy tak wielu,nie zawdzieczalo tak wiele tak niewielu..." xDD Choc mi zalezy tylko na friendsach

@barbin- troche sie zastanawiam cz ty to nie firael, ale moze sie myle, bo patrzac na liste obecnych forum iridi tibia.pl i litse playerow online na ibia.com zawsze on jest online razem z toba. podobnie jak masterX a moze to on jest firaelem;p choc jego znam aka oguras of kabanos i mam o nim dobre zdanie i chyba poznalem go na DC jesli dobrze pamietam. nie chce sie przechwalac ale to chyba kolejny moj udany pomysl;p

Ostatnio edytowany przez berger - 30-09-2006 o 02:18.
berger jest offline  
stary 30-09-2006, 02:17   #894
Fiaera
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 09 2006
Lokacja: Płock

Imię: Fiaera
Profesja: Knight
Gildia: Triforce
Poziom: 116
Pergamin ...

I znow sie zaczelo....ech . Berger zaluje ze nie masz ochoty porozmawiac ze mna w Tibii i posluchac tego co mam do powiedzenia. Mozemy nawet zrobic chat channel, bowiem ja nie mam nic do ukrycia. Zapraszam cie, bo inaczej nie wiem jak sie z Toba skontaktowac, chociaz tez nie mam pewnosci czy bede akurat rozmawiac z Toba. Jezli chodzi o fakt, iz nie rozmawialam z Kashem po oddaniu Misia to nie mialam na to rzeczywiscie ochoty. No bo o czym tu rozmawiac jak sie nie ma pewnosci, kto jest po drugiej stronie. Dzis wymienilismy ze soba dwa zdania, na tyle na ile nam bylo trzeba, prawde mowiac nie widze potrzeby dokladnego tlumaczenia tego faktu.
Jezeli Kashowi, Bezokowi, Tobie i innym zalezy zebym przestala grac na Iridii to prosze powiedzcie, napiszcie to wprost. Lubie szczerosc, bez wzgledu na to co tu na moj temat zostalo napisane. Tym ktorzy sa zdziwieni, ze tylko tyle w moim poscie to odpowiem: nie bede tu nic z powyzszych wypowiedzi prostowac bowiem jak to mowia: " wszystko, co powiesz moze byc uzyte przeciwko Tobie" xD I bardzo wszystkich prosze o calkowite zamkniecie tego tematu. Tym co sie nudza zycze milego expienia, a tym co wojuja wygrania wojny xD

PS. I nie jestem "Dama" Avy jezeli w Tibii bylam kogokolwiek "dama" to all wiecie kogo.xD

Ostatnio edytowany przez Fiaera - 30-09-2006 o 03:50. Powód: edytowany w celu wstawienia znakow interpunkcyjnych:)
Fiaera jest offline  
stary 30-09-2006, 02:48   #895
Dexusah
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 08 2006

Imię: Ixandu
Profesja: Elite Knight
Świat: Saphira
Poziom: 59
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
Domyślny

<3 fiaera thx za pomoc w powiedzeniu co trzeba na ten addon
Dexusah jest offline  
stary 30-09-2006, 08:47   #896
Maxxonek
Użytkownik Forum

Maxxonek's Avatar

Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów

Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
Maxxonek ma numer GG 1093327
Domyślny

Eh...Dzial na forum o Iridii zawsze znajdzie jakas osobe. ktora wszyscy beda jechac. Wtedy to byl Danthorr teraz mamy Bergerka. Wezcie sie uspokojcie. Szanuje Wasze zdanie, ale wybaczcie - co to ma do sprawy? Ustalcie sobie na prv jak to bylo i napiszcie oficialna wersje, a nie sie klocicie o byle co.
Maxxonek jest offline  
stary 30-09-2006, 09:14   #897
wan zen
Użytkownik Forum

wan zen's Avatar

Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Pruszków

Domyślny

@berger

Nie trafiłeś z tym Firaelem Firael to ja jak już Ci powiedziałem w Tibii.
Ja już od dłuższego czasu się tutaj nie wypowiadam, bo i tak nigdy nikt tu nie dojdzie do porozumienia. Każdy ma swoje zdanie, które będzie zacięcie bronił i nie zmieni zdania wieć jaka kolwiek próba przedstawienia swojej opini jest bezcelowa.

Ja ze swojej strony chciałbym tylko prosić o zakończenie tematu Fiaery. Dajcie jej wkońcu święty spokój jak widzicie ona także nie ma ochoty się tutaj wypowiadać więc KONIEC TEMATU PLX
wan zen jest offline  
stary 30-09-2006, 09:35   #898
Thoris...
Użytkownik Forum

Thoris...'s Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko

Poziom: 132
Skille: 100/98
Domyślny

Może uszanujcie wkoncu prośby Fia~ i przestancie gnębic cigle te same tematy i osoby przez dzisiatki stron...i tak :

"Każdy mówi co chce ,a prawda leży pośrodku"
Thoris... jest offline  
stary 30-09-2006, 10:36   #899
Yapan
Użytkownik Forum

Yapan's Avatar

Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Genkotsu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Partyzanci
Świat: Titania
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
Domyślny

Berger - przecież wy macie wystarczającą ilość osób.... w dodatku macie sporą przewagę lvli, co to za problem umówić się na konkretną datę żeby wszyscy wasi byli, zajebać jakąś triadę czy arcanium, uciec na dobrą miejscówe i tyle. Wcale nie trzeba być licznym żeby wygrać wojnę, właśnie często liczniejsi przegrywają.
Yapan jest offline  
stary 30-09-2006, 11:14   #900
berger
Użytkownik Forum

berger's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maxxonek Pokaż post
Eh...Dzial na forum o Iridii zawsze znajdzie jakas osobe. ktora wszyscy beda jechac. Wtedy to byl Danthorr teraz mamy Bergerka. Wezcie sie uspokojcie. Szanuje Wasze zdanie, ale wybaczcie - co to ma do sprawy? Ustalcie sobie na prv jak to bylo i napiszcie oficialna wersje, a nie sie klocicie o byle co.
Po danthorze jechali prawie all ze dupe lize, po mnie jada 2 osoby za to ze stoje po stronie kasha a to diametralana roznica... reszta smiem twierdzic wypowiada sie w miare dobrze..

Ostatnio edytowany przez berger - 30-09-2006 o 11:26.
berger jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania