Zobacz pojedynczy post
stary 01-10-2006, 23:44   #740
jura
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2004

Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sonik'ex Pokaż post
OMG ile wy macie lat? przegadujecie sie juz chyba z 4 str. -.- na gg se pogadajcie,a nie na forum wydarzeniach ze swiata sie klocicie!!! ehh

p.s hehe pewnie teraz namnie sie przezuca bo niemaja obydwaj co robic -.-

Wydarzenia-pytanie-ile na serwie jest Dragon Claw/ow 2?

Sonik'ex, jesli grales na Nebuli w trakcie wojny Phyrexian vs Rebirth i byles w miare blisko tego konfliktu to pewnie wiesz, jakich wyzwysk uzywali niektorzy ludzi z Phyre. Okreslenia w stylu: "Szkoda ze Hitler was wszyskich nie zabil" albo... zwroty z "komora gazowa" i "heil Hitler" to byly praktycznie na porzadku dziennym. Moze pamietasz i znasz sprawe Baxter Lowe i jego "kocham Main Kampf" czy jakos tak.
Wojna sie praktycznie skonczyla, a tu przychodzi kolejna osoba i majac swiadomosc znaczenia pewnych slow, obraza. Obraza nie tylko mnie konkretnie (jesli ktos widzial co pisze na forum, wie ze mnie takie obrazanie nie rusza, patrz dawne posty Xaemusa i Phyre), ale obraza caly narod.
Jesli ktos chce obrazic kogokolwiek, niech napisze na przyklad: "Lapka of Fear to <cenzura> bo nie zna angielskiego" albo... "Lis Zapinator to <cenzura> bo <cos tam>".
Powtorze raz jeszcze, kiedys obrazali niektorzy ludzie z Phyre, obrazali uzywajac najgorszych wyzwisk, a teraz obrazaja inni. Obrazali nie konkretne osoby ale - wg mnie - wszystkich Polakow.
jura jest offline