![]() |
#721 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2004
Stan: Początkujący
Imię: Juroqu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows world
Świat: Nebula
Poziom: 103
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Każdy może wpisać na google i zobaczyć co mu wyskoczy. ------------------------------------- Xaemus, moze zapomniales o swoich obrazliwych slowach na tibia.com forum? Jak mnie nazwales raz? Hm... bylo cos o "hairy" i chyba "dick", nie wiem w jakiej kombinacji, ale post jest zachowany na pewno Ale coz... to stare czasy, teraz juz nie piszesz takich fajnych postow. Zmieniles sie troszke. Oczywiscie napisales post nub charem ktory kazdy znal i zna, ale wiesz, inne konto wiec ban za obrazanie by cie nie dotknal nawet. Heh, jakos raportu nie zlozylem Ale coz... jak to "ktos" powiedzial, ty tylko znizasz sie do naszego poziomu. Wiec moze powiesz mi kiedy uzywalem az tak wulgarnych slow? Kazdy kto kiedykolwiek ze mna rozmawial moze potwierdzic ze ja nie uzywam takich slow.
Valoria, Kazo 60lev, knight half-retired Ostatnio edytowany przez jura - 23-09-2006 o 22:11. Powód: dodanie tekstu z nastepnego posta, zmniejszenie ich ilosci |
|
![]() |
|
![]() |
#722 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 12 2005
Lokacja: Noobcave called Poland
Stan: Niegrający
Poziom mag.: 99
|
![]() potwierdzam Juroqu =)
btw. Polack w szwedzkim jezyku znaczy to samo co w polski "Polanie" |
![]() |
![]() |
#723 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Językiem obowiązującym tutaj jest w zasadzie język polski. Hm... jesteś Szwedem że używasz języka szwedzkiego w miejscu publicznym takim jak forum? - ironia -
![]() |
#724 |
Użytkownik Forum
|
![]() pisząc polack NIE LAMIE regulaminu, dziekuje.
|
![]() |
![]() |
#726 |
Użytkownik Forum
|
![]() jezu w regulaminie pisze zeby nie uzywac polskich znaków
ale dla ludzi nie kumatych jak ty mialem na mysli NIE ŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁAMIE regulaminu. |
![]() |
![]() |
#727 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Białystok
Imię: Bziqol
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
Kumatych jak ja ? Gdybys mial wiecej IQ niz deska klozetowa to bys sie domyslil, ze to był sarkazm/ironia ![]()
![]() |
#728 |
Użytkownik Forum
|
![]() to po co to pisac?lol
|
![]() |
![]() |
#729 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
(chyba że piszesz po szwedzku, wtedy "polack" jest chyba dozwolone).
![]() |
#730 |
Użytkownik Forum
|
![]() napisalem powszechna nazwe polskich zalosnych graczy z poziomem angielskiego niczym lapka of fear i poziomem polskiego niczym lis zapinator, mialem na mysli takze ludzi ktorzy sa opoznieni (czytaj posty na forum m.in Kyrio,Asanil etc)
uzywajac slowo polack nie mialem na mysli graczy pokroju Wickanina,Xaemus(choc go nie lubie) oraz paru innych graczy z Nebuli, dziekuje. |
![]() |
![]() |
#731 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Coz... pozostaje jedynie poczekac jeszcze na bardziej oficjalne stanowisko adminow tego forum i forum tibia.com.
![]() |
#732 |
Użytkownik Forum
|
![]() wszystkie wyzej wymienione okreslenia wystepuja tylko w jez polskim,
natomiast slowo "polack" jest powszechna nazwa na polakow w szwecji niczym w polsce slazak goral etc za uzycie jednego okreslenia w jez szwedzkim a nie w polskim serdecznie przepraszam BO TO CHYBA STRASZNEEEEEE WYKROCZENIIE nie??????????? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Zabojad = pejoratywne okreslenie dot. pewnej czynnosci. Rusek = pochodzi od okreslenia osob, ktore mieszkaly na terenach Rusi. Skrocona wersja slowa "Rosjanin". Nigger = "czarnuch", tak samo jak "zoltek" odnosi sie do koloru skory. Nie wiem dlaczego mialbym sie obrazic, ze ktos powiedzial na mnie "bialas". Polack = pejoratywne okreslenie osoby pochodzenia polskiego. Sam czasami sie denerwuje, gdy widze polackow piszacych "muj, twuj" jak idioci.
Nieaktywny. Ostatnio edytowany przez Ashlon - 30-09-2006 o 22:50. |
|
![]() |
![]() |
#734 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak milo =)
|
![]() |
![]() |
#735 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Coz, ciekawe czy obrazilby sie ktos na okreslenie "debil" - przeciez to nie powinno byc wg ciebie slowo obrazliwe, okresla po prostu osobe o pewnym, dosc niskim poziomie inteligencji. Podobnie jak "idiota". Liste takich slow mozna ciagnac naprawde dosc dlugo, sadze jednak ze admini byliby mniej wyrozumiali od ciebie na uzycie takich slow, zwlaszcza tzw. "niecenzuralnych". edited by nekr : wychodze z takiego zalozenia : jesli ktos nazywa Polakow per "polack", mam w dupie, gdy ktos powie "szwab/rusek/zabojad/zoltek". Natomiast - jesli ktos zacznie cie bluzgac, a ty nazwiesz go per "debil", z mojej strony warna nie dostaniesz, bo taka osoba faktycznie jest niepelnosprytna umyslowo ![]()
Valoria, Kazo 60lev, knight half-retired Ostatnio edytowany przez Ashlon - 01-10-2006 o 10:43. |
|
![]() |
![]() |
#736 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
|
![]() OMG ile wy macie lat? przegadujecie sie juz chyba z 4 str. -.- na gg se pogadajcie,a nie na forum wydarzeniach ze swiata sie klocicie!!! ehh
p.s hehe pewnie teraz namnie sie przezuca bo niemaja obydwaj co robic -.- Wydarzenia-pytanie-ile na serwie jest Dragon Claw/ow 2? ![]() Ostatnio edytowany przez Sonik'ex - 01-10-2006 o 08:10. |
![]() |
![]() |
#737 |
Guest
|
![]() Ja nie mogę! Kiedy się to skończy. Jestem na nebuli i dwa razy mnie zabili!!
|
![]() |
#738 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Sonik'ex, jesli grales na Nebuli w trakcie wojny Phyrexian vs Rebirth i byles w miare blisko tego konfliktu to pewnie wiesz, jakich wyzwysk uzywali niektorzy ludzi z Phyre. Okreslenia w stylu: "Szkoda ze Hitler was wszyskich nie zabil" albo... zwroty z "komora gazowa" i "heil Hitler" to byly praktycznie na porzadku dziennym. Moze pamietasz i znasz sprawe Baxter Lowe i jego "kocham Main Kampf" czy jakos tak. Wojna sie praktycznie skonczyla, a tu przychodzi kolejna osoba i majac swiadomosc znaczenia pewnych slow, obraza. Obraza nie tylko mnie konkretnie (jesli ktos widzial co pisze na forum, wie ze mnie takie obrazanie nie rusza, patrz dawne posty Xaemusa i Phyre), ale obraza caly narod. Jesli ktos chce obrazic kogokolwiek, niech napisze na przyklad: "Lapka of Fear to <cenzura> bo nie zna angielskiego" albo... "Lis Zapinator to <cenzura> bo <cos tam>". Powtorze raz jeszcze, kiedys obrazali niektorzy ludzie z Phyre, obrazali uzywajac najgorszych wyzwisk, a teraz obrazaja inni. Obrazali nie konkretne osoby ale - wg mnie - wszystkich Polakow.