Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2006, 18:48   #51
KuSiAjAcA
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2006

Domyślny

Emh.. powiem tak ogółem pierdolenie jest z tym botem i niezawodnością kh na wojnach oraz ls nigdy jeszcze nie widziałem profesjonalnego comba wykonanego przez knighthood o ich taktyce powiem tyle co wiem z novej i innych servów na których ów knighthood grał a taktyka jest taka biegnie guildia otaczają typa w trapa ogien pod dupe i leją z broni nie waląc żadnego comba z sd i czekają aż padnie ewentualnie dobijają z sd inna taktyka jest taka że na*******aj*ą ue spamy robiąc sobie bana troche to takie bezmyślne jeszcze mają taktyke xloggów mianowicie jak są w trapie i widzą że przeciwnik wali sd combo to odchodzą pare kratek dalej zastawiają puste pola jakimś gównem żeby nie było można m walla jebnąć i uhają typa aż go nie wyexituje jak już wylogowało go to jakimś noob charem puszczają m walla żeby postać dostała tp tamci daja loga i czekaja pare dni żeby móc do pz spierdoli*ć taktyka ls jest taka że efektywnie masslogują są zgrani mają ventrillo i pełen zasób magów co kładzie na łopatki khood takim sposobem r7 wygrało wojne ponieważ zaczeli myśleć logicznie o szybkim ubijaniu ludzi i ujebali kh na novej też istniała taktyka magicznego znikania tzn odkryli buga że można znikać z ekranu który jest już częściowo usunięty z tibii tyle panowie masterzy.

Ostatnio edytowany przez KuSiAjAcA - 10-10-2006 o 18:55.
KuSiAjAcA jest offline   Odpowiedz z Cytatem