Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-10-2006, 10:49   #41
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rev'ico Pokaż post
OCZYWISCIE SZEFIE ! A TY JAKO MISTRZ WOJEN I MISTRZ PVP NAPEWNO JUZ Z 897189237189731987 WOJEN WYGRALES ! NAUCZ MNIE GRAC PLZ XD

Jednak co postawy niektórych ludzi to masz racje
Ino jest taka opcja edytowania postow wiesz

@Bartas15

Nie wiesz jak wyglada sytuacja na berylii jedyne co mozesz zrobic kh to troche lvl'ow im zanizyc ale za chiny nie wykopiesz ich z serwera (grac im sie nie odechce bo oni nie graja tylko blackD ;p )
Szkut jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-10-2006, 16:31   #42
Bartas15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Rev'ico ja nie mówie ,że ty jesteś jakimś amatorem ,który nic nie wie o
wojnie itd..Ale krytykując moją wypowiedz mówic ,że jestem mistrzem światat sralalal sratat tatata po prostu zachowujesz się jak noob.Ja mam duży szacunek dla ludzi (byłego H z Lifestyl za to ,że potrafią się postawić bociarzą.Ale gadanie o dupie marynie nic nie da.A Corso też ma racje bo pamiętam jak byłem w HB to ty lizałeś dupsko knightbociarzowi i tym innym bociarzą ,a jak gipo połaczyło się z HB to jakoś nagle patriotą zostałeś...Ja odszedłem od lifestyl ponieważ nie będe razem z osobami ,które niedawno miały zemną wojne...

P.S.A chyba na servie się troche znam bo troche gram

I taka prawda ,że przez ciebie i bociarzy odeszło z beryli kilku bardzo dobrych graczy...Polskich graczy.
a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne

Hail Ultimation

Ostatnio edytowany przez Bartas15 - 04-10-2006 o 16:36.
Bartas15 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2006, 18:30   #43
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartas15 Pokaż post
Rev'ico ja nie mówie ,że ty jesteś jakimś amatorem ,który nic nie wie o
wojnie itd..Ale krytykując moją wypowiedz mówic ,że jestem mistrzem światat sralalal sratat tatata po prostu zachowujesz się jak noob.Ja mam duży szacunek dla ludzi (byłego H z Lifestyl za to ,że potrafią się postawić bociarzą.Ale gadanie o dupie marynie nic nie da.A Corso też ma racje bo pamiętam jak byłem w HB to ty lizałeś dupsko knightbociarzowi i tym innym bociarzą ,a jak gipo połaczyło się z HB to jakoś nagle patriotą zostałeś...Ja odszedłem od lifestyl ponieważ nie będe razem z osobami ,które niedawno miały zemną wojne...

P.S.A chyba na servie się troche znam bo troche gram

I taka prawda ,że przez ciebie i bociarzy odeszło z beryli kilku bardzo dobrych graczy...Polskich graczy.
zkrytykowalem twoja odpowiedź , ponieważ deneruwja mnie ludzie którzy tak mowia " to nic trudnego , zróbcie pare masslogów ,zabijecie godcia po 15 razy to mu sie doniechce grac " wiec LOL po prostu , a jesli chodzi to ze ze stałem sie " patriotą" to w ogóle big lol , niewiem czemu tak mowisz , jak ja nigdy niepatrze na narodowosc ludzi z którymi sie trzymam ...
Rev'ico jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2006, 18:56   #44
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Brak ikony

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bartas15 Pokaż post
np old Kajn xD czyli ja.Teraz inne priorytety.. Thoria,BlackD Proxy Hail xD
Kajn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-10-2006, 19:11   #45
Tathous123
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 09 2006

Stan: Niegrający
Świat: Lunara
Domyślny Hm..?

Rev'ico mam pytanko bo ty zyjesz w Ls to moze wiesz, dostaliscie w zaprzeproszeniem cos kolo 18 fragow w dupe w 1 dzien co chcecie teraz zrobic kiedy bedzie nastepne battle albo kolejne fragi bo jakos tak po wojnie z 27 sep cisza sie zrobila na servie! 7 dni bez fraga
Pozdro!
Tathous123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-10-2006, 13:09   #46
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tathous123 Pokaż post
Rev'ico mam pytanko bo ty zyjesz w Ls to moze wiesz, dostaliscie w zaprzeproszeniem cos kolo 18 fragow w dupe w 1 dzien co chcecie teraz zrobic kiedy bedzie nastepne battle albo kolejne fragi bo jakos tak po wojnie z 27 sep cisza sie zrobila na servie! 7 dni bez fraga
Pozdro!
Sorry , ale niebede narazie nic mowil na ten temat ...
stary 09-10-2006, 20:17   #47
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Imię: ?
Domyślny co jest grane

Od czasu tej battle LS nic nie robi, czy juz sie poddaliscie? Co planujecie?

@Kajn
Grasz wogole teraz na beryli jakims charem? Bo wiem ze Kajn zostal sprzedany.
krzysiek033 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2006, 21:03   #48
Kajn
Zbanowany

Kajn's Avatar

Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków

Profesja: Royal Paladin
Kajn ma numer GG 1337
Domyślny

Gralem na charze Gornni ale Corso of Darknes mnie ojebal i zjechal z 65 na 42 lvl, teraz thoria
Kajn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 09-10-2006, 21:05   #49
krzysiek033
Użytkownik Forum

krzysiek033's Avatar

Data dołączenia: 12 11 2005

Imię: ?
Domyślny

aha, spoko, Corso jest przyjebany koles to wiem.
krzysiek033 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2006, 07:33   #50
Tathous123
Użytkownik forum

Król :((

niestety tak się skończyło że odpuszczamy im te wojnę ;/ chociaż wygrywamy 76-50 to dalszy ciąg każdy widzi w czarnych barwach czyli to kwestia czasu 2-3 dni i bothood przegoni ls w fragach bo ich bot rozpier*dala wszystko co napotka ;/ widocznie taki nasz los lizania dup szwedą www.żalbr.swe sadze ze za 2-3 michy znowu wywolaja spustoszenie i ls znowu powróci...
stary 10-10-2006, 18:48   #51
KuSiAjAcA
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 08 2006

Domyślny

Emh.. powiem tak ogółem pierdolenie jest z tym botem i niezawodnością kh na wojnach oraz ls nigdy jeszcze nie widziałem profesjonalnego comba wykonanego przez knighthood o ich taktyce powiem tyle co wiem z novej i innych servów na których ów knighthood grał a taktyka jest taka biegnie guildia otaczają typa w trapa ogien pod dupe i leją z broni nie waląc żadnego comba z sd i czekają aż padnie ewentualnie dobijają z sd inna taktyka jest taka że na*******aj*ą ue spamy robiąc sobie bana troche to takie bezmyślne jeszcze mają taktyke xloggów mianowicie jak są w trapie i widzą że przeciwnik wali sd combo to odchodzą pare kratek dalej zastawiają puste pola jakimś gównem żeby nie było można m walla jebnąć i uhają typa aż go nie wyexituje jak już wylogowało go to jakimś noob charem puszczają m walla żeby postać dostała tp tamci daja loga i czekaja pare dni żeby móc do pz spierdoli*ć taktyka ls jest taka że efektywnie masslogują są zgrani mają ventrillo i pełen zasób magów co kładzie na łopatki khood takim sposobem r7 wygrało wojne ponieważ zaczeli myśleć logicznie o szybkim ubijaniu ludzi i ujebali kh na novej też istniała taktyka magicznego znikania tzn odkryli buga że można znikać z ekranu który jest już częściowo usunięty z tibii tyle panowie masterzy.

Ostatnio edytowany przez KuSiAjAcA - 10-10-2006 o 18:55.
KuSiAjAcA jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2006, 19:05   #52
Tathous123
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KuSiAjAcA Pokaż post
Emh.. powiem tak ogółem pierdolenie jest z tym botem i niezawodnością kh na wojnach oraz ls nigdy jeszcze nie widziałem profesjonalnego comba wykonanego przez knighthood o ich taktyce powiem tyle co wiem z novej i innych servów na których ów knighthood grał a taktyka jest taka biegnie guildia otaczają typa w trapa ogien pod dupe i leją z broni nie waląc żadnego comba z sd i czekają aż padnie ewentualnie dobijają z sd inna taktyka jest taka że na*******aj*ą ue spamy robiąc sobie bana troche to takie bezmyślne jeszcze mają taktyke xloggów mianowicie jak są w trapie i widzą że przeciwnik wali sd combo to odchodzą pare kratek dalej zastawiają puste pola jakimś gównem żeby nie było można m walla jebnąć i uhają typa aż go nie wyexituje jak już wylogowało go to jakimś noob charem puszczają m walla żeby postać dostała tp tamci daja loga i czekaja pare dni żeby móc do pz spierdoli*ć taktyka ls jest taka że efektywnie masslogują są zgrani mają ventrillo i pełen zasób magów co kładzie na łopatki khood takim sposobem r7 wygrało wojne ponieważ zaczeli myśleć logicznie o szybkim ubijaniu ludzi i ujebali kh na novej też istniała taktyka magicznego znikania tzn odkryli buga że można znikać z ekranu który jest już częściowo usunięty z tibii tyle panowie masterzy.
fajnie ze żeś opowiedział o taktyce bothood ale teraz to na nic się już nie przyda ponieważ ls odpuścił se wojnę i dopiero kiedy bothood znowu zacznie pokazywać chwale swojego bota na innych ludziach cos sie bedzie dziac! ;/ a moze to trwac nawet az botsolo wybotuje sobie 200 lvl chociaz kto wie ls moze sie w kazdej minucie zmobilizowac i napasc botsolo jak expi!
stary 10-10-2006, 21:00   #53
KuSiAjAcA
Użytkownik Forum

Domyślny

Omg nie wiem co wam odjebało z tym botgadaniem dziwne było by expienie 140~ ek na bocie niby gdzie? troche to nie ma sensu.
stary 10-10-2006, 21:05   #54
Szkut
Zbanowany

Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew

Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
Domyślny

Cytuj:
Omg nie wiem co wam odjebało z tym botgadaniem dziwne było by expienie 140~ ek na bocie niby gdzie? troche to nie ma sensu.
Na guardach np sam widzialem lanaka na cavebocie
Szkut jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-10-2006, 21:20   #55
Tathous123
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Hm..? ;> gdzie? latwa odpowiedz..
Cyklopolis wszystkie poziomy..
Guardy tak jak up napisal..
i jeszcze cos specjalnego z tego co slyszalem ten bot potrafi nawet zeby blokowac hydry a shoter klepanka.. nie jestem pewien ale z tego co widac na oficjalne stronce korobsuka padla na hydrze a raczej jest to nie mozliwe bo ma juz cos ponad 750hp a jeszcze on tych hydr nie blokuje wiec nie wiem jak to zrobila, albo jest tepa albo bot sie zrombal solo raczej tam nie siedzi i raczej go uzywa a botsolo, delvines, lanak czy jakos tak oni to sa najwieksze botery.. botsolo nabil chyba sam z 1lvl do 40lvl chociaz kto go wie moze juz na rooku botowal potem po 40 lvl zaczol zostawiac na cyklopolis.. myslisz dla czego oni sie nie poddadza bo im to wisi kolo pisi czy oni padna czy nie 1-2 dni botowania i all odrobione ls musialo by ich zrokowac choc wontpie pewno zaraz by sie zaczelo znowu botowanie.. botsolo nawet mial raz bana za bota.. dluga historia..

Ostatnio edytowany przez Tathous123 - 10-10-2006 o 21:22.
stary 10-10-2006, 21:20   #56
KuSiAjAcA
Użytkownik Forum

Domyślny

To czemu go nie zajebałeś?poza tym mizerny cave bot 15 k expa na h.@up koro mógł mieć kicka nabku troche pomyślunku.

Ostatnio edytowany przez KuSiAjAcA - 10-10-2006 o 21:24.
stary 10-10-2006, 21:24   #57
Tathous123
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
To czemu go nie zajebałeś?poza tym mizerny cave bot 15 k expa na h.
albo jestes glupi albo jestes ze swe

nie sadze ze sam padl by od cyklopa czy fire elementala..

15k expa/h to moze byc na mass rot

wszyscy maja lagi, kick'i i inne.. tyle ze korosuka i botsolo to bracia maja 2 kompy to dziwne ze np ten pada a on akurat nie?

Ostatnio edytowany przez Tathous123 - 10-10-2006 o 21:32.
stary 10-10-2006, 21:48   #58
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oj OJ Oj widać , że mało wiesz , jak jescze byłem swego czasu w geekhood to ks kiedys bocil nawet na !!!UWAGA !!! DRAGONACH ! xD pamietam jak sie chwalil ile dragon shieldow lotnol itp...
stary 10-10-2006, 21:56   #59
Tathous123
Użytkownik forum

Żarówka

rev'ico botsolo mnie w niczym nie zaskoczy.. zrobi wszystko zeby utrzymac wladze na servie a excail druga taka sierota.. ;p Pozdro dla rev'ico i kajna!

mysle ze skoro bothood pokonuje was botem to wy zrubcie to z wieksza silą macie wiecej sorckow, palkow niz oni jezeli by sie przylaczyli ludzie z nemesis do ls to wojne macie wygana z botem czy bez niego.

Ostatnio edytowany przez Tathous123 - 10-10-2006 o 21:59.
stary 10-10-2006, 22:10   #60
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tathous123 Pokaż post
rev'ico botsolo mnie w niczym nie zaskoczy.. zrobi wszystko zeby utrzymac wladze na servie a excail druga taka sierota.. ;p Pozdro dla rev'ico i kajna!

mysle ze skoro bothood pokonuje was botem to wy zrubcie to z wieksza silą macie wiecej sorckow, palkow niz oni jezeli by sie przylaczyli ludzie z nemesis do ls to wojne macie wygana z botem czy bez niego.
poczekamy chwile , az kh znowu zacznie przykozaczac i ludzie znowu niebde ich chcieli , i znajac zycie dojdzie do powturki z rozgrywki AO vs KH

a co do kajna :

Corsowi sie nigdy nieufa , on juz wielu ojebal , no ale jak to sie mówi kiedys przyjdzie i czas na niego

Pozdro for all
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania