Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88
To zalerzy czy wiesz kiedy mozna uzyc tego FF a kiedy nie.. pozatym po pewnym czasie (nijestem pewien ale chyba 10-15 sekund jak ktos wejdzie w twojego FF nie zalicza tego już jako twój atak na tą osobe) , anyway co do sytuacji Skop'a , niewiem jak to tam było z odległościami agresorów do ofiary , ale mógł skorzystac z płomieni w Anni Room'ie..
p.s. co do prędkości złącza , sam gram od prawie 3 lat na 120 kb's (12 kilobajtów) , i niepowiem żeby jakoś świetnie sie sprawdzało , ale nie miałem problemów z kierowaniem postaciami lv 140+ , a co kicków to nie zalerzy to od prędkości twojego złącza a od jego stabilności (jeśli sie myle , śmiało mnie poprawcie , webmasterem nie jestem ani żadnym crack'erem , więc moge sie mylic ) .
|
Tak sie składa, że od tamtego roku studiuje i mieszkam w akademiku. Poza duża ilością plusów

jest wielki minus - beznadziejny internet (przynajmniej na mojej uczelni jest najgorszy net w całej Wa-wie). To sie nazywa pech. Łącze jest do akademika doprowadzone drogą radiową potem po kablach na all korytarze na pietrach i znowu drogą radiową do pokoi. Efekt? gdy wszyscy wrócą z wykładów transfer koło 1kb/s w godzinach innych nie przekracza 5kb/s. na tym internecie nawet zwykły trening sprawia problemy, gdyż co chwila dostaje kicka.
Jak czytamy na tibia.com w manual:
"As to the required connection speed, any internet connection of 28.8k or faster will work."
Domyślam sie że podane jest w kilo bitach co w przeliczeniu na kilobajty daje 3,6kb/s. 4 razy szybsze łącze i będe mógł normalnie grać w tibie
narazie sobie radzę chodząc od czasu do czasu do biblioteki ale ta otawrta jest od pon. do pt w godzinach 9:00-19:00 co się gryzie z godzinami wykładów. Dlatego taki do dup** ze mnei PGer

Nie to co Rumcio. pozdro dla all ^^