Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 17-10-2006, 16:46   #1901
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny Ja wiedzialem

Prezes wiedzialem ze sie wykrecisz od tego zgonu. Acha moje slownictwo jest zbyt prymitywne? Nie staram sie pisac skladniej bo polowa tutaj 18 latkuf na tym foróm w ten sposob pisze.
Tak wiec argumentuj swoja opinie bez popierania swoimi przykladamim, bo padles na 4 dragach. Dobra moze bylo ich 5, teraz sie przyznasz twardzielu?
I zamiast chwytac za slowka, spojrz na siebie. TO ze sie DA GRAC NA 30 KB to prawda. I z pewnoscia nie masz wtedy lagow?
Uzylem slowa haker bo uznalem je za najbardziej adekwatne do stwierdzenia o neostradzie ze 32 wystarczy ale trzeba umiec przekroczyc limit sth like this.
Musze sie zgodzic hakerow nie ma w tibii.
Smiejesz sie ze skopa, ale chyba nerwy zrobily troche swoje i nie zawsze sie mysli racjonalnie, a przejscie przez CZERWONE DEMONY bylo w miare dobrym wyjsciem. On sie glupio tlumaczy deadem na demonach a ty sie nawet do deada nie przyznajesz. Odczep sie od mojego slownictwa bo jak juz wspominalem tutaj polowa doroslych 18 latkow pisze KALI JESC KALI PIC. -.-
Pozdrawiam cie misiek :****

Na galanie smiech na sali nic sie nie dzieje. Zadnych nowych fragow nie przybywa. ;] Good luck. Niech wygraja lepsi a Preliator zrukuja.;]
Poznanski Rycerz jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-10-2006, 17:03   #1902
Dragon86
Użytkownik Forum

Dragon86's Avatar

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 54
Skille: rox/rox
Poziom mag.: 58
Domyślny

@Poznanski Rycerz
hmm... zauwazylem ze masz cos do PN ciagle im zyczysz ponownego wyladowania na rooku, moze uzasadnisz swoja wrogosc do tych ludzi (nie mowie ze sa swieci) ale wiesz ja nawet takich wrogom nie zycze az tak zle
And we know the reason why.
You try to put on those airs
And act real cool
But you got to realise
That you're acting like fools.
If there's music we can use it
Be free to dance.
We don't have that time
For psychological romance...
Dragon86 jest offline  
stary 17-10-2006, 17:19   #1903
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Profesja: Elite Knight
Poziom: 110
Skille: 88\84
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
Tharrin nie chce mi się już więcej nic pisać bo na każda wypowiedź masz jakieś "ale" bo jesteś przecież "Mastah pvp".Fraga nie macie, ja jestem happy,a wy nie i koniec tematu.Długo jeszcze bedziesz przeżywał to że padłem na demonach??
Btw.Tharrin przystojniaczek z Ciebie na rl i masz fajne sofiksy Nike'a

Tharrin and friends : http://s77.photobucket.com/albums/j6...t=IMG_3121.jpg
Nom tharrin sliznie wyglada, tylko zupelnie glos nie pasuje, a drav to juz calkiem wypas

@Poznanski rycerz
Skad ty sie tu wziales? Strasznie przyglupiasty jestes...
Dlaczego tharrin ma sie przyznawac do deada ktorego nie bylo? Moze padl na jednym a reszta sie zrespila/podlurowala, a nawet jesli tak sie stalo to co z tego?? Co wogole zamierzasz udowodnic
I co chcesz od ludzi z pn? Moze chociaz sie uszczegolowisz zamiast wkladac all do jednego worka? Sa tam tacy, ktorych milo by bylo zobaczyc na rooku, ale nie powod zeby czepiac sie reszty.

Ostatnio edytowany przez Colorion - 17-10-2006 o 17:25.
Colorion jest offline  
stary 17-10-2006, 17:59   #1904
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Tharrin jak bosko wyglada hahaha nie moge ze smiechu.
Pogadamy w grze bo tutaj mi sie nie chce.
Skopo gdzie dorwales to zdjecie ? ;> Wymiata po prostu xD

Dobrze że ja nikomu nie podaje photobucketa, nikt nie widział i nie znajdzie bo po co to komu....

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 17-10-2006 o 18:00.
Lord Hybrid jest offline  
stary 17-10-2006, 18:03   #1905
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Poziom: 110
Skille: 88\84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid Pokaż post
Dobrze że ja nikomu nie podaje photobucketa, nikt nie widział i nie znajdzie bo po co to komu....
hehe zimp mi zrobil zdjecie z pol roku temu jak gadalismy z kamera i dopiero niedawno sie dowiedzialem ze istnieje taki upload na photobucket
Dodam jeszcze ze strasznie glupio wygladam, normalnie glupio wygladam co w polaczeniu z tym zdjeciem daje ciekawy efekt

Wniosek ; pij mleko i nie ufaj nikomu
stary 17-10-2006, 18:38   #1906
Korzen_82
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Carlin

Świat: Harmonia
Poziom: 129
Skille: +94/+94
Domyślny

Cytuj:

haha całkiem sprytnie. Wkońcu nikt by nie wpadł, żeby w wyszukiwarce photobucketa wpisać lordhybrid a nie lord hybrid

oto efekt:

http://s18.photobucket.com/albums/b1...d/Real%20Life/
Korzen_82 jest offline  
stary 17-10-2006, 18:38   #1907
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
lol, a co to za problem? jakbym nie chcial zeby ktos widzial moje zdjecia to by ich nie bylo na photobuckecie. odkryl skopo "wielki sekret" ;D
stary 17-10-2006, 19:15   #1908
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
wg.
Jak nawet wejdziesz w sewgo ff to oni moge w niego wejsc i masz pz... : >
wiec nic ci to nieda : >

Pozdro
To zalerzy czy wiesz kiedy mozna uzyc tego FF a kiedy nie.. pozatym po pewnym czasie (nijestem pewien ale chyba 10-15 sekund ) jak ktos wejdzie w twojego FF nie zalicza tego już jako twój atak na tą osobe , anyway co do sytuacji Skop'a , niewiem jak to tam było z odległościami agresorów do ofiary , ale mógł skorzystac z płomieni w Anni Room'ie..

p.s. co do prędkości złącza , sam gram od prawie 3 lat na 120 kb's (12 kilobajtów) , i niepowiem żeby jakoś świetnie sie sprawdzało , ale nie miałem problemów z kierowaniem postaciami lv 140+ , a co do kicków to nie zalerzy to od prędkości twojego złącza a od jego stabilności (jeśli sie myle , śmiało mnie poprawcie , webmasterem nie jestem ani żadnym crack'erem , więc moge sie mylic ) .\

EDIT :

Zgłaszam wniosek do moderatora o zbanowanie Poznańskiego Rycerza i typa imieniem Korzen_82 , dlaczego ? czy naprawde w temacie "wydarzenia z galany" obchodzą kogoś czyjeś zdjęcia ? a tymbardziej głópie komentarze na ich temat? myśle że nie , o ile jakieś kłótnie na temat wydarzeń mogą byc tolerowane (zawsze wnoszą jakieś nowe informacje do omawianego tematu) tak te posty o zdjęciach są tak totalnym zejściem z tematu że nie powinno to byc tolerowane.
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 17-10-2006 o 19:35.
Ajron 88 jest offline  
stary 17-10-2006, 19:40   #1909
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88 Pokaż post
To zalerzy czy wiesz kiedy mozna uzyc tego FF a kiedy nie.. pozatym po pewnym czasie (nijestem pewien ale chyba 10-15 sekund jak ktos wejdzie w twojego FF nie zalicza tego już jako twój atak na tą osobe) , anyway co do sytuacji Skop'a , niewiem jak to tam było z odległościami agresorów do ofiary , ale mógł skorzystac z płomieni w Anni Room'ie..

p.s. co do prędkości złącza , sam gram od prawie 3 lat na 120 kb's (12 kilobajtów) , i niepowiem żeby jakoś świetnie sie sprawdzało , ale nie miałem problemów z kierowaniem postaciami lv 140+ , a co kicków to nie zalerzy to od prędkości twojego złącza a od jego stabilności (jeśli sie myle , śmiało mnie poprawcie , webmasterem nie jestem ani żadnym crack'erem , więc moge sie mylic ) .

Tak sie składa, że od tamtego roku studiuje i mieszkam w akademiku. Poza duża ilością plusów jest wielki minus - beznadziejny internet (przynajmniej na mojej uczelni jest najgorszy net w całej Wa-wie). To sie nazywa pech. Łącze jest do akademika doprowadzone drogą radiową potem po kablach na all korytarze na pietrach i znowu drogą radiową do pokoi. Efekt? gdy wszyscy wrócą z wykładów transfer koło 1kb/s w godzinach innych nie przekracza 5kb/s. na tym internecie nawet zwykły trening sprawia problemy, gdyż co chwila dostaje kicka.

Jak czytamy na tibia.com w manual:

"As to the required connection speed, any internet connection of 28.8k or faster will work."

Domyślam sie że podane jest w kilo bitach co w przeliczeniu na kilobajty daje 3,6kb/s. 4 razy szybsze łącze i będe mógł normalnie grać w tibie

narazie sobie radzę chodząc od czasu do czasu do biblioteki ale ta otawrta jest od pon. do pt w godzinach 9:00-19:00 co się gryzie z godzinami wykładów. Dlatego taki do dup** ze mnei PGer Nie to co Rumcio. pozdro dla all ^^
Lord Hybrid jest offline  
stary 17-10-2006, 19:45   #1910
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
- zielone smoki sa w stanei walnac combo max do 300 hp, w pojedynczym hicie bez combo uderzenie z ognia nie przekroczy 150, ahh ta matematyka...
A ja sie odniose do tego

1 drag jest wstanie walnac za 410 hp- wiem bo padlem moim palkiem
Zimpa jest offline  
stary 17-10-2006, 20:30   #1911
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Gildia: Freelancer
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Domyślny

Cytuj:
Tharrin nie chce mi się już więcej nic pisać bo na każda wypowiedź masz jakieś "ale" bo jesteś przecież "Mastah pvp".Fraga nie macie, ja jestem happy,a wy nie i koniec tematu.Długo jeszcze bedziesz przeżywał to że padłem na demonach??
Btw.Tharrin przystojniaczek z Ciebie na rl i masz fajne sofiksy Nike'a

Tharrin and friends : http://s77.photobucket.com/albums/j6...t=IMG_3121.jpg
Thar~ skopo ci zazdrosci wygladu
Masz juz fana
A co do foty niezle wyszla.. prawie.. zeby nie glupie miny, ale tak to jest po weekendzie loozu i paru kratach browara;D
Kurier jest offline  
stary 17-10-2006, 22:29   #1912
Tragicall
Użytkownik Forum

Tragicall's Avatar

Data dołączenia: 16 05 2006

Stan: Aktywny gracz
Imię: Tragicall
Profesja: Sorcerer
Tragicall ma numer GG 4751156
Domyślny

Cytuj:
Tak, zazdroszcze Tharrinowi tego, że od komputera już ślepnie i nosi okulary, tego że ma piękna bawełniana koszulke i tego, że ma buty z przemytu dla powodzian, no i przepiękny wyraz twarzy.
I love You Przystojniaczku
Wiem jedno, jak ludziom zaczyna brakować argumentów w dyskusji zaczynają obrażać innych. Najprostszą drogą jest ich wygląd, a co ci do tego jak on się nosi i czy ma dobry wzrok czy zły. Zastanawiam się czy potrafiłbyś odpowiedzieć na pytanie, czy masz guza na mózgu, bo raczej rezonansu nie robiłeś. Jeżeli ucisk jest zbyt duży doradzam badania jednak, oby nie było za póżno. Zdrowia życzę.

Ostatnio edytowany przez Tragicall - 17-10-2006 o 22:37.
Tragicall jest offline  
stary 17-10-2006, 22:52   #1913
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tragicall Pokaż post
Wiem jedno, jak ludziom zaczyna brakować argumentów w dyskusji zaczynają obrażać innych. Najprostszą drogą jest ich wygląd, a co ci do tego jak on się nosi i czy ma dobry wzrok czy zły. Zastanawiam się czy potrafiłbyś odpowiedzieć na pytanie, czy masz guza na mózgu, bo raczej rezonansu nie robiłeś. Jeżeli ucisk jest zbyt duży doradzam badania jednak, oby nie było za póżno. Zdrowia życzę.

Wreście ktoś pokazał jak tragiczne są wydarzenia na tym forum. Tragicznie sie to wszystko czyta i często jest to w małym stopniu związane z wydarzeniami z Galany. A co do wyglądu każdy ma swoją opinie o czyimś tragicznym wyglądzie i nie powinniśmy sie obrażać wzajemnie z powodu tej tragicznej i głupiej gierki. Co do fotek to może tharrin jest tragicznie nie fotogeniczny a jak go spotkasz w RL to już całkiem całkiem. Ale nie ma to znaczenia w odniesieniu do gry w jaką gracie i przede wszystkim do tragicznych wydarzeń z Galany.

Ostatnio edytowany przez Lord Hybrid - 17-10-2006 o 22:54.
Lord Hybrid jest offline  
stary 17-10-2006, 23:02   #1914
Wapivos
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: Kędzierzyn - Koźle

Imię: Wapivos
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dwarfhood
Poziom: 85
Skille: 87/66
Poziom mag.: 19
Wapivos ma numer GG 6160558
Domyślny

Cytuj:
...kazdy ginie raz na jaksi czas.
Czyżbyś odkrył tajemnicę nieśmiertelności?
Wapivos jest offline  
stary 17-10-2006, 23:34   #1915
dressu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2005

Stan: Niegrający
Poziom: 1+
Domyślny

Cytuj:
Jva'sven zaplacil a co za tym idzie nie jest dluzej huntowany przez Relictus.
Nurtuje mnie jedno pytanie..ciekawe kto cala kasa zagarnia? Bo zaden z membersow Relictus nie widzial jeszcze kasy z paymentow..Kto ja zagarnia?Mozesz odpowiedziec na te pytanie?Nie sadzisz ze gildia powinna sie dzielic takimi informacjami?Pewnie sami liderzy sie ciesza bo maja free kase a o innych nie dbaja..
dressu jest offline  
stary 17-10-2006, 23:59   #1916
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

Celmir, a jajka golisz? ×D

@Colorion

Nie jesteś sam! Pamiętaj, że istnieje akcja niepełnosprawni umysłowo, pełnosprawni w pracy mnie już ona pomogła! Zatrudnili mnie i pracuje pod stołem! ×D

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.

Ostatnio edytowany przez Doggie - 18-10-2006 o 00:02.
Doggie jest offline  
stary 18-10-2006, 00:01   #1917
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Domyślny

Cytuj:
Tak, zazdroszcze Tharrinowi tego, że od komputera już ślepnie i nosi okulary, tego że ma piękna bawełniana koszulke i tego, że ma buty z przemytu dla powodzian, no i przepiękny wyraz twarzy.
I love You Przystojniaczku
omg tu pokazales jak infantylnie sie zachowujesz nie trzeba nic mowic to widac napierwszy rzut oka .

Moim zdaniem latwo sie nabijac z kogos nie majac swojego zdjecia umieszczonego w internecie moze czas abys je dodal i porownal ze zdjeciami innych?

co do okularow sam ich nie nosze ale kiedys nosilem a wzrok mi sie wyleczyl.. wade mialem od urodzenia a piszac teksty w stylu "oslepl od tibii i daltego nosi okulary" pokazuja tylko jakim debilem jestes bo inaczej sie tego nazwac nie da.

za braklo Ci argumentow to wyjechales z pohotbucketem n/c chlopie w******j z tego forum bo przez takich jak Ty to forum czyta sie jak kupe z maslem ... (przepraszam za wulgaryzmy ale nie znosze takiego czegos co tutaj kolega [celmir] odwala ;/)

i jak takie cos widze nasowa sie pytanie tylko co z ta polska mlodzieza ;< zero totalne zero

Ostatnio edytowany przez sliver - 18-10-2006 o 00:03.
sliver jest offline  
stary 18-10-2006, 10:41   #1918
Agnieszka21
Użytkownik Forum

Agnieszka21's Avatar

Data dołączenia: 03 09 2006
Lokacja: Poland

Imię: Uzupatorka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 71
Domyślny

ooooooo co co co sie stalo ze Kondy nie ma w Rel ~
stary 18-10-2006, 11:13   #1919
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Agnieszka21 Pokaż post
ooooooo co co co sie stalo ze Kondy nie ma w Rel ~

A przyciął w h***. Przed wojną zanim powstało drugi raz HWL, Roffu pisał do nas że zostawmy Konde,Lovize, Kiggana i Kardeara i jestesmy free. jakoś nikt wtedy ich nie zostawił i pozostał w gildii. A teraz Konda poprostu sobie odszedł, zrobił inną gildie i pewnie się zaloguje za kilka miesięcy, lub będzie czekał aż wszystko przycichnie.....

natomiast z tego co się domyślam pare osób mu nie nie odpuści i nei myśle o HWL tylko o samych członkach Relictus.
Lord Hybrid jest offline  
stary 18-10-2006, 16:58   #1920
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Xioss

Oct 18 2006, 16:14:03 CEST Killed at Level 103 by Konda

Nie rozumiem Kondy..
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ajron 88 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania