Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Galana

Notki

Galana Wydarzenia ze świata Galana.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-10-2006, 18:44   #1881
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz

Profesja: Elite Knight
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Celmir Pokaż post
QRWA MAĆ!!!!! MAM CHUJO***O NETA I MAM LAGI I KICKI CZĘSTO.PADAŁEM SPORO RAZY PRZEZ NETA.CO DO PZ'TA TO JAK MIAŁEM DAĆ LOGA JAK MIALEM SF.JESTEŚ ALBO GŁUPI ALBO JEST TO WYPOWIEDŹ 2 OWNER'A KTÓRY NIE WIE ŻE DOSTAŁEM SF W MORDE.
I po raz kolejny dzieciak nie wie co rzucic to pisze o urojonych ownerach..
Rotfl
Jakbys byl madrzejszy to wiedzial bys jak o zrobic.. ale skoro nie jestes..
Masz efekt..
Kurier jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-10-2006, 19:03   #1882
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
QRWA MAĆ!!!!! MAM CHUJO***O NETA I MAM LAGI I KICKI CZĘSTO.PADAŁEM SPORO RAZY PRZEZ NETA.CO DO PZ'TA TO JAK MIAŁEM DAĆ LOGA JAK MIALEM SF.JESTEŚ ALBO GŁUPI ALBO JEST TO WYPOWIEDŹ 2 OWNER'A KTÓRY NIE WIE ŻE DOSTAŁEM SF W MORDE.
dobar, akurat miales kicka jak mielismy cie zabic, kiedy byles trapniety przez demony w rogu (po drodze z wejscia do wyjscia gdzie rogu nie ma). spoko wszsytko jasne

co do soulfire, no coz ja cie pvp nie bede uczyl, ale powiem ci jedno: masz podstawowe braki w wyksztalceniu na ten temat
stary 16-10-2006, 19:50   #1883
Ajron 88
Użytkownik Forum

Ajron 88's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Kluczbork

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
dobar, akurat miales kicka jak mielismy cie zabic, kiedy byles trapniety przez demony w rogu (po drodze z wejscia do wyjscia gdzie rogu nie ma). spoko wszsytko jasne

co do soulfire, no coz ja cie pvp nie bede uczyl, ale powiem ci jedno: masz podstawowe braki w wyksztalceniu na ten temat
Chodzi o to że firebomba / firefield / fire wall przerywają działanie soulfire? I trzeba tylko odczekac działanie jednego z 3 wyżej wymienionych a następnie można dac loga? Pytam głównie dlatege że sam pewien nie jestem , nidgy nad tym się nie zastanawiałem ale zawsze mam w plecaku kilka fire field'ów na wypadek jakbym soul fire'm dostał. xD
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?

Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 16-10-2006 o 19:54.
Ajron 88 jest offline  
stary 16-10-2006, 21:08   #1884
Rumcio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: OstR

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rumcio
Gildia: Burners
Poziom: 184
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

wg.
Jak nawet wejdziesz w sewgo ff to oni moge w niego wejsc i masz pz... : >
wiec nic ci to nieda : >

Pozdro
stary 16-10-2006, 21:31   #1885
PolishDrinker
Użytkownik Forum

PolishDrinker's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2005

Stan: Na emeryturze
Domyślny

łał, ale ty mądry jesteś panie rómcio... freinds plx?
20:27 Wuju'tos [9]: Szukam osoby chetnej do hakowania!60% pienidzy ze sprzedazy eq n a allegro!msg me!
PolishDrinker jest offline  
stary 16-10-2006, 21:34   #1886
Colorion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2005

Poziom: 110
Skille: 88\84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
wg.
Jak nawet wejdziesz w sewgo ff to oni moge w niego wejsc i masz pz... : >
wiec nic ci to nieda : >

Pozdro
Bądź moim mentorem
Albo raczej ...
Wiem ze czytanie wymaga 100% twojej uwagi, ale poswiec troche czasu, aby zmiescilo sie w niej jeszcze rozumienie.

Btw slyszalem ze Colorion odsprzedaje lootbagi i shita do djina, handluje shitem od addonow i robi runki za life ringi, moze warto to sprawdzic na forum tibia.com
stary 16-10-2006, 21:45   #1887
Colorion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Hahaha to się staruszek odezwał. Z tego co mi wiadomo masz 16 lat, a więc zamilcz mlodzieńcze....
Co do mojego neta...Mam LAN'a...np.Grając w CS'a mam 3000 pingu, a więc wywnioskujcie jakie lagi mogą u mnie występować w Tibi.
Jak widze sami profesorofie od Tibi tu się znajdują...Skoro macie taką wiedze zdajcie test na tutora, następnie senior~ a potem zobaczymy was w roli GM'ów.
Żal.pl...Wychodze bo jak czytam wasze posty to się zastanawiam nad tym kto was spłodził
Na rodzicow sie tu nie najezdza, chociaz pewnie do tego nie dorosles. Nie wiem kto ci dopisal te 17 lat w opisie, moze chciales sie dowartosciowac. A z testem na tutora zadnych problemow nie bylo, zdalem 2 razy, moge i 3ci bo z inactivity mnie zalatwili
stary 16-10-2006, 22:15   #1888
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Hahaha to się staruszek odezwał. Z tego co mi wiadomo masz 16 lat, a więc zamilcz mlodzieńcze....
Buahahahahahahahaha
Jezeli ja mam miec 16 lat to chyba twoj asslicker cie oklamal, albo masz bardzo nieswieze informacje MALUTKI
hahaha wciaz nie moge pisac dalej bo smiech mnie powstrzymuje
Zanim cos napiszesz najpierw sprawdz prawde..
A skoro dzieciaczku nie jestes jeszcze nawet pelnoletni, to dodaj sobie conajmniej 3/4te dekady do swojego wieku a moze bedziesz blisko mojego..
Jezeli biedaku wiesz co to "dekada"
Kurier jest offline  
stary 16-10-2006, 22:24   #1889
Zimpa
Zbanowany

Zimpa's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: W Polsce

Stan: Aktywny Gracz
Poziom: 130
Skille: 95/89
Poziom mag.: 8
Szczęśliwy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Colorion Pokaż post
Bądź moim mentorem
Albo raczej ...
Wiem ze czytanie wymaga 100% twojej uwagi, ale poswiec troche czasu, aby zmiescilo sie w niej jeszcze rozumienie.

Btw slyszalem ze Colorion odsprzedaje lootbagi i shita do djina, handluje shitem od addonow i robi runki za life ringi, moze warto to sprawdzic na forum tibia.com

a jak ja tak pisalem to mowiles ze jest to zalosne czyli co mam rozumiec stales sie zalosny czy moze przyznasz mi racje ze wiecej ludzi zwroci na to uwage??

Ostatnio edytowany przez Zimpa - 16-10-2006 o 22:42.
Zimpa jest offline  
stary 16-10-2006, 22:35   #1890
Colorion
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zimpa Pokaż post
a jak ja tak pisalem to mowiles ze jest to zalosne czyli co mam rozumiec stales sie zalosny czy moze przyznasz mi racje ze wiecej ludzi wrcowi na to uwage??
Co to jest wrcowi?
I w ktorym miejscu tak powiedzialwem bo nie bardzo pamietam. Jesli nie masz co robic to quote, pewnie cos bardzo z kontekstu wyrwales
ide spac
stary 16-10-2006, 22:47   #1891
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

Dravenor Ty masz 16 lat?! Aahahahaha!! Czekaj, to Tharrin będzie miał z 15 czy 17? ×D

@Celmir

Z tego co wiem Tharrin jest Senior Tutorem, a przynajmniej nim był...

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline  
stary 16-10-2006, 23:32   #1892
Isildur's Earl
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 05 2006

Stan: Niegrający
Imię: -
Profesja: Knight
Gildia: -
Świat: Antica
Poziom: 74
Skille: 96/96
Domyślny

@Celmir

1. Niektórzy ludzie mający po 16 lat są dużo dojrzalsi od Ciebie i wierz mi, 16
a 17 lat to nie jest żadna przepaść dziecko drogie
2. Nie ma testu na Senior Tutora
Isildur's Earl jest offline  
stary 17-10-2006, 01:07   #1893
Kurier
Użytkownik Forum

Kurier's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Doggie Pokaż post
Dravenor Ty masz 16 lat?! Aahahahaha!! Czekaj, to Tharrin będzie miał z 15 czy 17? ×D

@Celmir

Z tego co wiem Tharrin jest Senior Tutorem, a przynajmniej nim był...

Doggie
Doggi ze zrozumieniem czytaj...
16 mialem tak dawno ze nie pamietaj nawet jakie piwo wtedy pijalem..
Tharrin jest senior tutorem...
Kurier jest offline  
stary 17-10-2006, 08:30   #1894
Doggie
Użytkownik Forum

Doggie's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Kraków

Domyślny

Drav ja wiem tylko tak żartuje : P

Doggie

Na stronie mozecie znalezc filmiki TibiCam jak wykonac poszczegolne questy na rooku, mainie jak i rowniez outfity i questy typu exchange. Wszystko profesjonalnie opisane i nagrane. UWAGA! Jeśli nie chcesz dowiedzieć się jak wykonać dany quest, nie ściągaj żadnego filmu.
Doggie jest offline  
stary 17-10-2006, 11:31   #1895
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny Tharrin!!

Skopo latwo poznac ze tharrin ma jednego ownera. Caly czas ten sam styl pisania. Spedzil wiekszosc zycia w tibii. I zawsze te jego teskty jaki to on super mega hiper wielki. Tharrin tak skoksowal swoj net ze z 32kb/s ma teraz 1one!gb/s. Wlasnie dzieki temu jak go kiedys konda chcial zabil to tharrin mu uciekl bo mial tak szybki net i go konda nie mogl dogonic. Zara tharrin mi powie ze internet nie wplywa na szybkosc chodzenia. BRawo. Tharrin masz kolegow w rl> Ktos cie lubi? calowales sie z kims>
Tharrinku wiemy wiemy Krupnik cie lubi. Fajnie nie?
NAsz mistrz pvp i niesamowity haker raz mial slaby dzien. Zabily go 4-5 dragow.
Tak, nie wiem jak to zrobily, zabily. 4 dragi? Na moje nieszczescie, tez nie wiem jak to zrobilem, wybilem dragi. Ale niestety Tharrin nasz bogacz mial AoL.
Teraz na forum probuje sie wysmiewac ze skopo ze padl na podobnej liczbie demonow, a przeciez to prawie samo. Bo zielone smoki wala 170 z ognia WOW. A Tharrin na nich solo expil. Co powie tharin? NO WONTPIE. Nie mam tego w deadliscie i co cwaniaku? Dobrze Tharrinku my wiemy. Na pewno na nich nie padles bo przeciez jestes super. HWL mialo wielkie problemy z zabiciem cie. Br?
Btw tharrin jest taki zajeBONGO mastah pvp.
Pozdrawiam was wszystkich ;] ciebie Tharrinku najserdeczniej
Moze domyslisz sie kim jestem buzi buzi
Co do wojny. HWL rozwalcie tylko preliatorow xD
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 17-10-2006, 11:42   #1896
Lord Hybrid
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa

Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Skopo latwo poznac ze tharrin ma jednego ownera. Caly czas ten sam styl pisania. Spedzil wiekszosc zycia w tibii. I zawsze te jego teskty jaki to on super mega hiper wielki. Tharrin tak skoksowal swoj net ze z 32kb/s ma teraz 1one!gb/s. Wlasnie dzieki temu jak go kiedys konda chcial zabil to tharrin mu uciekl bo mial tak szybki net i go konda nie mogl dogonic. Zara tharrin mi powie ze internet nie wplywa na szybkosc chodzenia. BRawo. Tharrin masz kolegow w rl> Ktos cie lubi? calowales sie z kims>
Tharrinku wiemy wiemy Krupnik cie lubi. Fajnie nie?
NAsz mistrz pvp i niesamowity haker raz mial slaby dzien. Zabily go 4-5 dragow.
Tak, nie wiem jak to zrobily, zabily. 4 dragi? Na moje nieszczescie, tez nie wiem jak to zrobilem, wybilem dragi. Ale niestety Tharrin nasz bogacz mial AoL.
Teraz na forum probuje sie wysmiewac ze skopo ze padl na podobnej liczbie demonow, a przeciez to prawie samo. Bo zielone smoki wala 170 z ognia WOW. A Tharrin na nich solo expil. Co powie tharin? NO WONTPIE. Nie mam tego w deadliscie i co cwaniaku? Dobrze Tharrinku my wiemy. Na pewno na nich nie padles bo przeciez jestes super. HWL mialo wielkie problemy z zabiciem cie. Br?
Btw tharrin jest taki zajeBONGO mastah pvp.
Pozdrawiam was wszystkich ;] ciebie Tharrinku najserdeczniej
Moze domyslisz sie kim jestem buzi buzi
Co do wojny. HWL rozwalcie tylko preliatorow xD

Chyba spędziłeś połowę informatyki w szkole aby to napisać? Czy pani nie postawiła Ci jedynki, że nie skupiasz sie na temacie lekcji?
Lord Hybrid jest offline  
stary 17-10-2006, 13:45   #1897
Poznanski Rycerz
Zbanowany

Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan

Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
Domyślny lord

Musze cie zaskoczyc ale nie ;]
Mam tydzien wolny od szkoly ;****
Dobrze jest juz nie sluchac tharrina na guild chacie. Lord nie podniecaj sie ze ejstes starszym bo bynajmniej nie sprawia to ze jestem lepszym ;**
Poznanski Rycerz jest offline  
stary 17-10-2006, 16:25   #1898
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz Pokaż post
Musze cie zaskoczyc ale nie ;]
Mam tydzien wolny od szkoly ;****
Dobrze jest juz nie sluchac tharrina na guild chacie. Lord nie podniecaj sie ze ejstes starszym bo bynajmniej nie sprawia to ze jestem lepszym ;**
jak to nie? bylem tam wczoraj caly wieczor, a ty gdzie byles? aaaa po 19 juz bylo dobranocka sie skonczyla a wiec: raczki w kroczek i na boczek - spac ;D

a sadzac po poziomie slownictwa to chyba ostanie 5 lat miales "wolne od szkoly"

ahh zastanawiam sie cy ci odpisac znow na posta poprzednigo bo moderator usunal, wiec moze pomine twoja osobe ale przedstawie ci kilka faktow z tibii:

- aola nosze tylko i wyalcznie na wojnie kazdy o tym wie(kto mnie zna)
- zielone smoki sa w stanei walnac combo max do 300 hp, w pojedynczym hicie bez combo uderzenie z ognia nie przekroczy 150, ahh ta matematyka...
- nigdy nie padlem na 4 smokach, za to zdarzalo sie na jednym ;D

PS:
nie chce cie rozczarowac wiec:
INTERNET NIE WPLYWA NA SZYBKOSC CHODZENIA ale WONTPIE zebys o tym wiedzial, jedyne co moze na to wplynac to obciarzenie lacza po drodze, routery itp, sama predkosc netu do tibii nie wymaga wiecej niz 30kb, popatrz na obciarzenie swojego zlacza jak grasz jesli oczywiscie wiesz jak to sprawdzic

nie wiem skad ci sie wzielo z tym hakerem, ale w tibii nie ma czegos takiego jak hakerzy, sa tylko lojtki ktore cheatuja badz tez odwiedzajac rozne podejrzane stronki i w ten sposob sciagaja sobie keylogerry na dysk, no i oczywiscie sharerzy. w gre moze tez wchodzic odebranie plikow od "kumpla", ale z hakerstwem w zadnej nawet najbardziej prymitywnej formie to to nie ma nic wspolnego. ja zreszta tez bo informatykiem nie jestem

i nie smieje sie ze padl na demonach smieje sie a tego jakie chore wymowki robi zeby to usprawieliwic, a zgon jest przecierz czyms normalnym, kazdy ginie raz na jaksi czas. problem w tym ze jedni mowia trudno zrobilem blad, a inni opowiadaja o "rogach w srodku pokoju" zeby tylko nie bylo ze ktos padl z wlasnej winy.

a i jeszzce cos doloze, owszem zdarza mi sie sugerowac ze jestem w czyms lepszy od innych, ale trudno tego nie robic jak mistrz pvp skopo~ "super dosiwadczony gracz z przejsciamy po wojnach" nie wie jak sie pozbyc soulfire - a co wiecej jeszcze nas prowokuje ze nigdy nie padnie itp i sie przechwala, no to trzebago bylo sprowadzic na ziemie - ja wiem, wiec czy to nei znaczy ze wiem na ten temat wiecej niz on? sam sobie odpowiedz, natomiast nigdy nie mowilem ze jestem lepszy od wszsytkich, zawsze w porownaniu do konkretnych sytuacji i osob i zawsze argumentuje moja opinie, a czy ty sie z tym zgadzasz i inni czy nie to juz wasz wybor.

Jva'sven zaplacil a co za tym idzie nie jest dluzej huntowany przez Relictus.

Ostatnio edytowany przez pawlon - 17-10-2006 o 16:39.
pawlon jest offline  
stary 17-10-2006, 16:30   #1899
thewojtek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Łódź

Imię: Gran Deah
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: HS
Poziom: 64
Poziom mag.: 53
Domyślny

Tharrin! Nie klam, smoki wala bez problemu 300+ combo xPP kLAMCA! I 150 + z wave

(tylko na mnie nie krzycz jezeli zle zinterpretowalem twoj tok myslenie )
thewojtek jest offline  
stary 17-10-2006, 16:33   #1900
Celmir
Użytkownik Forum

Celmir's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin

Celmir ma numer GG 5651885
Domyślny

Tharrin nie chce mi się już więcej nic pisać bo na każda wypowiedź masz jakieś "ale" bo jesteś przecież "Mastah pvp".Fraga nie macie, ja jestem happy,a wy nie i koniec tematu.Długo jeszcze bedziesz przeżywał to że padłem na demonach??
Btw.Tharrin przystojniaczek z Ciebie na rl i masz fajne sofiksy Nike'a

Tharrin and friends : http://s77.photobucket.com/albums/j6...t=IMG_3121.jpg

Ostatnio edytowany przez Celmir - 17-10-2006 o 16:39.
Celmir jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania