Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2006, 15:51   #143
Myszunia
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
trzebabylo sie mnie zapytac jak ci zal d sciska
juz wyjasniam
po wojnie jak wiesz chyba z 80% ludzi z sk gra dalej a jak?? normalnioe zaplacilo za wojne jedni wiecej inni mniej ja dla ciekawosci dosc sporo,niegralem wczensiej gdyz niemam neta dobrego akurat i teraz takze moze jestem online i robie uhy ale expieniem tego niemozna nazwac bo 120k zorbilem w 4 tygodnie tylko aby miec souls pointy,
w/g mnie chyba logiczne jest kto przegrywa wojne ten jest hunted no chyba ze sie wyplaci
NIe Sua nie jest mi zal, wlasciwie nawet mnie to zbytnio nie interesuje w jaki sposob to sobie zalatwiles zycze ci powodzenia na arcani..;] . Byc moze zle sie wyrazilem wlasciwie chodzi mi o te zasady wewn. gildi o ktorych mowil Arowix bo przeciez ... moze inaczej jak wiekszosc z was mam duzo znajomych na arcani kiedys tam gralem moze zeby nikogo nie urazic to nie bede podawac nickow itd czesc osob po wojnach sie wykupuje inni placa a dalej maja hunta chodzby moze byc przyklad pewnej osoby ktora nigdy nie brala udzialu w wojnie nigdy nikomu nic nie ukradla nigdy nie miala konfliktu z turtlesami itd a jednak dostala hunta w bardzo dziwny sposob no ok byl to wymysl gildii ktora panuje na serverze zaplacila za wolnosc dosc spora sume ale nadal ma hunta i tu jest moje pytanie do Arowixa o jakich ty zasadach mowisz?, bo mi sie wydaje ze wy nie macie zadnych zasad robicie jak wam sie spodoba w danym momencie (no chyba ze ta zasada dotyczy tylko osob ktorzy sa czlonkami waszej gildii i ich noob charow lub graczy zaprzyjaznionych z wami, ale co z pozostalymi graczami .Z moich obserwacji wnioskuje ze do takich osob nie macie zadnego szacunku . Pamietam ze kiedys gracz z dpft powiedzial mi ... "sluchaj a ty myslisz ze po co ja tu siedze ze mi sie podoba to co robia , nie, chce zeby mi dali swiety spokoj i mogl normalnie grac...") oczywiscie to jest forma jakies dyskusji ale jezeli dana osoba ma odmienne zdanie od was automatycznie jest usowana nawet jezeli chce wyjasnic dana sytuacje to tak szczerze mowic liderzy waszej gildi maja ja gdzies i nawet nie maja ochoty odezwac sie to danej osoby ktora prosi o jakiekolwiek wyjasnienia( wiec o czym ty tu mowisz.. ).Oczywiscie to jest tylko gra ,ale nawet w niej widac jak ludzie sie zmieniaja , ta wladza , potega nad kims daje ci wielka satysfakcje co niektorzy czuja sie bogami i zadaja od innych podporzadkowania sie . Wogole tez zauwazlem ze chyba co nie ktorym zaczyna sie nudzic z waszej gildii bo nawet startuja do osob 20+ lvl i bez powodu zabijaja . To chyba troche zalosne i smieszne....