Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Arcania

Notki

Arcania Wydarzenia ze świata Arcania

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-10-2006, 22:34   #141
Myszunia
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa Pokaż post
O zasadach wewn. guild glabie...naucz sie czytac ze zrozumieniem.A co do tego ze pasc mozesz to oczywiste jesli jestes na tyle tepy zeby kozaczyc bo masz pro.
Arowix jezeli juz mowa o zasadach wewn. waszej gildii , to tak z ciekawości chce sie zapyta jak to jest , ze jezeli dany gracz dostanie hunta forever od waszej gildii po jakims czasie pojawia sie znowu w grze i nie robicie mu wiekszych problemow i gra sobie spokojnie takim przykladem np moze byc Sue Mea (oczywiscie jest takich osob wiecej ) bral udzial wojnie SK przegralo dluzszy czas sie nie pokazywal bardzo sie tu na forum wymadrzal itd a nagle z tego co widze powrocil do gry i moje pytanie jest takie co takiego zrobil i jak bardzo d*** wylizal waznym osoba w waszej gildii ze teraz spokojnie sobie gra. Bo musze przynzac ze jezeli chodzi o ten przyklad to bardzo mnie interesuje na jakich zasadch wasza gildia rekrutuje osoby huntowane. Bo wydaje mi sie ze troche to jest nie uczciwe w stosunku do innych graczy , bo pozbyliscie sie mnustwo ludzi ( byc moze i nawet twoich znajomych ) ktorzy wlasciwie nic wam nie zrobili bo takie przyklady kazdy moze wam podac i one wsumie nie maja zadnego wstepu na server ale to juz inna histori . Chcialbym abys mi odp tylko na jakich zasadch rekrutujecie ludzi huntowanych forever ze powracaja znowu do gry....

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 24-10-2006, 14:13   #142
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn

Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Myszunia Pokaż post
przykladem np moze byc Sue Mea ....

trzebabylo sie mnie zapytac jak ci zal d sciska
juz wyjasniam
po wojnie jak wiesz chyba z 80% ludzi z sk gra dalej a jak?? normalnioe zaplacilo za wojne jedni wiecej inni mniej ja dla ciekawosci dosc sporo,niegralem wczensiej gdyz niemam neta dobrego akurat i teraz takze moze jestem online i robie uhy ale expieniem tego niemozna nazwac bo 120k zorbilem w 4 tygodnie tylko aby miec souls pointy,
w/g mnie chyba logiczne jest kto przegrywa wojne ten jest hunted no chyba ze sie wyplaci
========================================
Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow
notop jest offline  
stary 24-10-2006, 15:51   #143
Myszunia
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez notop Pokaż post
trzebabylo sie mnie zapytac jak ci zal d sciska
juz wyjasniam
po wojnie jak wiesz chyba z 80% ludzi z sk gra dalej a jak?? normalnioe zaplacilo za wojne jedni wiecej inni mniej ja dla ciekawosci dosc sporo,niegralem wczensiej gdyz niemam neta dobrego akurat i teraz takze moze jestem online i robie uhy ale expieniem tego niemozna nazwac bo 120k zorbilem w 4 tygodnie tylko aby miec souls pointy,
w/g mnie chyba logiczne jest kto przegrywa wojne ten jest hunted no chyba ze sie wyplaci
NIe Sua nie jest mi zal, wlasciwie nawet mnie to zbytnio nie interesuje w jaki sposob to sobie zalatwiles zycze ci powodzenia na arcani..;] . Byc moze zle sie wyrazilem wlasciwie chodzi mi o te zasady wewn. gildi o ktorych mowil Arowix bo przeciez ... moze inaczej jak wiekszosc z was mam duzo znajomych na arcani kiedys tam gralem moze zeby nikogo nie urazic to nie bede podawac nickow itd czesc osob po wojnach sie wykupuje inni placa a dalej maja hunta chodzby moze byc przyklad pewnej osoby ktora nigdy nie brala udzialu w wojnie nigdy nikomu nic nie ukradla nigdy nie miala konfliktu z turtlesami itd a jednak dostala hunta w bardzo dziwny sposob no ok byl to wymysl gildii ktora panuje na serverze zaplacila za wolnosc dosc spora sume ale nadal ma hunta i tu jest moje pytanie do Arowixa o jakich ty zasadach mowisz?, bo mi sie wydaje ze wy nie macie zadnych zasad robicie jak wam sie spodoba w danym momencie (no chyba ze ta zasada dotyczy tylko osob ktorzy sa czlonkami waszej gildii i ich noob charow lub graczy zaprzyjaznionych z wami, ale co z pozostalymi graczami .Z moich obserwacji wnioskuje ze do takich osob nie macie zadnego szacunku . Pamietam ze kiedys gracz z dpft powiedzial mi ... "sluchaj a ty myslisz ze po co ja tu siedze ze mi sie podoba to co robia , nie, chce zeby mi dali swiety spokoj i mogl normalnie grac...") oczywiscie to jest forma jakies dyskusji ale jezeli dana osoba ma odmienne zdanie od was automatycznie jest usowana nawet jezeli chce wyjasnic dana sytuacje to tak szczerze mowic liderzy waszej gildi maja ja gdzies i nawet nie maja ochoty odezwac sie to danej osoby ktora prosi o jakiekolwiek wyjasnienia( wiec o czym ty tu mowisz.. ).Oczywiscie to jest tylko gra ,ale nawet w niej widac jak ludzie sie zmieniaja , ta wladza , potega nad kims daje ci wielka satysfakcje co niektorzy czuja sie bogami i zadaja od innych podporzadkowania sie . Wogole tez zauwazlem ze chyba co nie ktorym zaczyna sie nudzic z waszej gildii bo nawet startuja do osob 20+ lvl i bez powodu zabijaja . To chyba troche zalosne i smieszne....

stary 24-10-2006, 20:24   #144
Szefie :)
Użytkownik Forum

Szefie :)'s Avatar

Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo

Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
Domyślny

Maja wladze to robia sobie co chca -.-, nie rozumiem po h*j ciągnac temat PA na Arcani? i tak h*ja mozecie zrobic :> idzcie na nowe serwy i sobie przejmijcie, wywalczcie wladze.
Szefie :) jest offline  
stary 25-10-2006, 02:56   #145
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Data dołączenia: 18 05 2006

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Arowix jezeli juz mowa o zasadach wewn. waszej gildii , to tak z ciekawości chce sie zapyta jak to jest , ze jezeli dany gracz dostanie hunta forever od waszej gildii po jakims czasie pojawia sie znowu w grze i nie robicie mu wiekszych problemow i gra sobie spokojnie takim przykladem np moze byc Sue Mea (oczywiscie jest takich osob wiecej ) bral udzial wojnie SK przegralo dluzszy czas sie nie pokazywal bardzo sie tu na forum wymadrzal itd a nagle z tego co widze powrocil do gry i moje pytanie jest takie co takiego zrobil i jak bardzo d*** wylizal waznym osoba w waszej gildii ze teraz spokojnie sobie gra. Bo musze przynzac ze jezeli chodzi o ten przyklad to bardzo mnie interesuje na jakich zasadch wasza gildia rekrutuje osoby huntowane. Bo wydaje mi sie ze troche to jest nie uczciwe w stosunku do innych graczy , bo pozbyliscie sie mnustwo ludzi ( byc moze i nawet twoich znajomych ) ktorzy wlasciwie nic wam nie zrobili bo takie przyklady kazdy moze wam podac i one wsumie nie maja zadnego wstepu na server ale to juz inna histori . Chcialbym abys mi odp tylko na jakich zasadch rekrutujecie ludzi huntowanych forever ze powracaja znowu do gry....
Sa osoby hunted 4ever jak np. byle Next Generation a w szczegolnosci szwedzka czesc tamtej guild.
Sa tez osoby takie jak Sua ktore nie wnosza nic do wojen ale za to dostaja high payment ktory zasila guildiowa kase.
Sa tez osoby takie ktore raz zaplacily bo dostaly szanse ale uczestniczyly w kolejnych wojnach z nami, pomimo tego ze upominalismy je o tym ze nastepny taki wybryk=hunted 4ever<---takie osoby oczywiscie dostaja "szanse" na payment po raz drugi ale i tak dostaja hunta za to ze zlamaly dane slowo i walczyly z nami kolejny raz...
Sa tez wkoncu osoby ktore bedac hunted 4ever sprzedaly chara i nowy owner stara sie wykupic dla postaci wolnosc etc.

Tak mniej wiecej to wyglada sa oczywiscie wyjatki od tych podanych wyzej ale to juz rozstrzygane jest glosowaniem wewn. guildiowym, badz glosowaniem "rady starszych" czyli lidera + vickow.
Aro aka papa jest offline  
stary 25-10-2006, 03:12   #146
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
NIe Sua nie jest mi zal, wlasciwie nawet mnie to zbytnio nie interesuje w jaki sposob to sobie zalatwiles zycze ci powodzenia na arcani..;] . Byc moze zle sie wyrazilem wlasciwie chodzi mi o te zasady wewn. gildi o ktorych mowil Arowix bo przeciez ... moze inaczej jak wiekszosc z was mam duzo znajomych na arcani kiedys tam gralem moze zeby nikogo nie urazic to nie bede podawac nickow itd czesc osob po wojnach sie wykupuje inni placa a dalej maja hunta chodzby moze byc przyklad pewnej osoby ktora nigdy nie brala udzialu w wojnie nigdy nikomu nic nie ukradla nigdy nie miala konfliktu z turtlesami itd a jednak dostala hunta w bardzo dziwny sposob no ok byl to wymysl gildii ktora panuje na serverze zaplacila za wolnosc dosc spora sume ale nadal ma hunta i tu jest moje pytanie do Arowixa o jakich ty zasadach mowisz?, bo mi sie wydaje ze wy nie macie zadnych zasad robicie jak wam sie spodoba w danym momencie (no chyba ze ta zasada dotyczy tylko osob ktorzy sa czlonkami waszej gildii i ich noob charow lub graczy zaprzyjaznionych z wami, ale co z pozostalymi graczami .Z moich obserwacji wnioskuje ze do takich osob nie macie zadnego szacunku . Pamietam ze kiedys gracz z dpft powiedzial mi ... "sluchaj a ty myslisz ze po co ja tu siedze ze mi sie podoba to co robia , nie, chce zeby mi dali swiety spokoj i mogl normalnie grac...") oczywiscie to jest forma jakies dyskusji ale jezeli dana osoba ma odmienne zdanie od was automatycznie jest usowana nawet jezeli chce wyjasnic dana sytuacje to tak szczerze mowic liderzy waszej gildi maja ja gdzies i nawet nie maja ochoty odezwac sie to danej osoby ktora prosi o jakiekolwiek wyjasnienia( wiec o czym ty tu mowisz.. ).Oczywiscie to jest tylko gra ,ale nawet w niej widac jak ludzie sie zmieniaja , ta wladza , potega nad kims daje ci wielka satysfakcje co niektorzy czuja sie bogami i zadaja od innych podporzadkowania sie . Wogole tez zauwazlem ze chyba co nie ktorym zaczyna sie nudzic z waszej gildii bo nawet startuja do osob 20+ lvl i bez powodu zabijaja . To chyba troche zalosne i smieszne....

Odpowiem ci szczerze bo widze ze cie to interesuje. Prawda jest taka ze na Arcanii istnieja Dpft i ich rl kumple, reszta to masa ludzi ktorzy albo liza nam dupe albo maja hunta albo graja tylko dlatego ze sie wyplacili.Powiedz mi teraz za co ja mam ich szanowac? Jedyni ludzie jakich szanuje to ekipa z DPFT + stare NG jako najlepszy crew z jakim na Arcani przyszlo nam sie zmierzyc, reszty nie znam i malo mnie ona interesuje.
Teraz walne starym txtem ale jakze adekwatnym do sytuacji...wybierasz serwer pvp wiec musisz pogodzic sie z tym ze mozesz pasc albo dostac hunta...na kazdym serwie toczy sie walka o dominacje i zwycieska guildia ustala reguly-takie zycie, albo zbierasz konkretna ekipe i przejmujecie wladze albo jestes skazany na laske tych ktorzy ja przejeli...proste.
stary 28-10-2006, 17:36   #147
Ciacho1920
Użytkownik Forum

Ciacho1920's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów

Domyślny ;]

Cytuj:
Odpowiem ci szczerze bo widze ze cie to interesuje. Prawda jest taka ze na Arcanii istnieja Dpft i ich rl kumple, reszta to masa ludzi ktorzy albo liza nam dupe albo maja hunta albo graja tylko dlatego ze sie wyplacili.Powiedz mi teraz za co ja mam ich szanowac? Jedyni ludzie jakich szanuje to ekipa z DPFT + stare NG jako najlepszy crew z jakim na Arcani przyszlo nam sie zmierzyc, reszty nie znam i malo mnie ona interesuje.
Teraz walne starym txtem ale jakze adekwatnym do sytuacji...wybierasz serwer pvp wiec musisz pogodzic sie z tym ze mozesz pasc albo dostac hunta...na kazdym serwie toczy sie walka o dominacje i zwycieska guildia ustala reguly-takie zycie, albo zbierasz konkretna ekipe i przejmujecie wladze albo jestes skazany na laske tych ktorzy ja przejeli...proste.
Zgadzam Sie... Ale nic nie trwa wiecznie... Dpft przy wojnie do ktorej zaniedlugo dojdzie polegnie lub przy nastepnej itd. Arcania jest starym serwerem i ludzie powoli beda sprzedawac chary i przenosic sie na nowe serwy... a new owner pewnie bedzie noobem i wszyscy co maja teraz wladze ja straca dla innych...
Ciacho 23:24:01
wez ja na bata moze sie zakocha
Bellivioon 23:24:28
wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py
Ciacho1920 jest offline  
stary 28-10-2006, 18:54   #148
FUHRER
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 06 2006

Domyślny

A tam gadacie zadnej wojny nie bedzie
FUHRER jest offline  
stary 28-10-2006, 19:15   #149
Laf
Użytkownik Forum

Laf's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Tam daleko...

Stan: Aktywny gracz
Imię: Laferti
Gildia: Lolki
Poziom: 41
Skille: 25shiel
Poziom mag.: 45
Laf ma numer GG 2219365
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FUHRER Pokaż post
Ja sie moge z tobo lac ;p...

Forever United - loyal to the end.
Laf jest offline  
stary 28-10-2006, 22:20   #150
Ciacho1920
Użytkownik Forum

Ciacho1920's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Arcania bez wojny... To jest serwer stworzony do wojny... Bedzie wojna czy teraz czy za kilka miechow ale bedzie
Ciacho1920 jest offline  
stary 29-10-2006, 10:53   #151
Nowax
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Niegrający
Domyślny

oby, byle fast
Nowax jest offline  
stary 30-10-2006, 01:19   #152
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 Pokaż post
Zgadzam Sie... Ale nic nie trwa wiecznie... Dpft przy wojnie do ktorej zaniedlugo dojdzie polegnie lub przy nastepnej itd. Arcania jest starym serwerem i ludzie powoli beda sprzedawac chary i przenosic sie na nowe serwy... a new owner pewnie bedzie noobem i wszyscy co maja teraz wladze ja straca dla innych...
Oczywiscie masz racje, ze nic nie trwa wiecznie. Ekipa sie kruszy czy z braku czasu czy checi na gre, taka jest kolej rzeczy nic nie poradzimy. Pewne jest jednak ze team ktory chcialby przejac wladze na serwie musialaby sie mocno natrudzic zeby nas pokonac=p
stary 30-10-2006, 01:24   #153
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nowax Pokaż post
oby, byle fast
No ty napewno bedziesz grac pierwsze skrzypce w tej wojnie nie?Juz pewnie masz gotowe 3 bp uhow i 2 bp hmms zeby zfragowac Fosfika ale mam jedno pytanie bo nie wiem z czego bedziesz walic?z axa czy z rozdzki?
stary 30-10-2006, 06:57   #154
FUHRER
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 06 2006

Domyślny

Z kalosza ;>

Aro aka papa a jakie stosunki macie z bt ? szykuje sie cos czy luz jest narazie?;p
FUHRER jest offline  
stary 30-10-2006, 12:22   #155
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
No ty napewno bedziesz grac pierwsze skrzypce w tej wojnie nie?Juz pewnie masz gotowe 3 bp uhow i 2 bp hmms zeby zfragowac Fosfika ale mam jedno pytanie bo nie wiem z czego bedziesz walic?z axa czy z rozdzki?
@offtopic
a ja wale z rozdzki i mam 26 sheldinga )) a w bagu 3 meaty i 12 wormsow
notop jest offline  
stary 30-10-2006, 15:28   #156
Eldyn
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów

Imię: Shanoz
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
Domyślny

@myszunia
sua jest free za to ze nie wyzywa na wojnach
ja zaplacilem 500k 2 dni spokoju i mnie zajebali na dragach ;P
i mam hunta forever zalezy kto jaki jest i nie pierdol ze sua lize dupe frajerze jebany
stary 30-10-2006, 16:34   #157
notop
Użytkownik Forum

notop's Avatar

notop ma numer GG 771065
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
@myszunia
sua jest free za to ze nie wyzywa na wojnach
ja zaplacilem 500k 2 dni spokoju i mnie zajebali na dragach ;P
i mam hunta forever zalezy kto jaki jest i nie pierdol ze sua lize dupe frajerze jebany
hmm ja sie zastanawialem zawsze po co ludzie w czasie wopjny i nietylko sie wyzywaja jak dzieci,maja podniete z tego?? nigdy mnie to nierajcowalo to tak dodajac do tego na gorze

poztaym o ile moja gre mozna nazwac gra to )

Ostatnio edytowany przez notop - 30-10-2006 o 16:35.
notop jest offline  
stary 30-10-2006, 22:18   #158
Aro aka papa
Użytkownik Forum

Aro aka papa's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Z kalosza ;>

Aro aka papa a jakie stosunki macie z bt ? szykuje sie cos czy luz jest narazie?;p
Staramy sie nie wchodzic sobie w droge, jest tam sporo znajomych wiec trudno o powazniejsze zatarczki.
stary 31-10-2006, 14:38   #159
Ciacho1920
Użytkownik Forum

Ciacho1920's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Staramy sie nie wchodzic sobie w droge, jest tam sporo znajomych wiec trudno o powazniejsze zatarczki.
Sk tez bylo duzo kumpli Wojna to zabawa nawet z kumplami mozna sie lac i udowodnic kto jest lepszy...
Ciacho1920 jest offline  
stary 31-10-2006, 14:44   #160
Ciacho1920
Użytkownik Forum

Ciacho1920's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oczywiscie masz racje, ze nic nie trwa wiecznie. Ekipa sie kruszy czy z braku czasu czy checi na gre, taka jest kolej rzeczy nic nie poradzimy. Pewne jest jednak ze team ktory chcialby przejac wladze na serwie musialaby sie mocno natrudzic zeby nas pokonac=p
Masz racje.... tylko obecnie duzo dobrych ludzi z dpft jest w BT... wiem ze fosa jest dobrym taktykiem ale abyheari zenor jest niezly...P Zostaje tez Sk ktore przegralo jak c*py ale powalczyc moga

Btw. Jak dojdzie do wojny, to moim zdaniem bedzie to najwieksza wojna w historii arcani... mam nadzieje ze bedzie ciekawie
Ciacho1920 jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania