![]() |
#141 |
Guest
|
![]() Arowix jezeli juz mowa o zasadach wewn. waszej gildii , to tak z ciekawości chce sie zapyta jak to jest , ze jezeli dany gracz dostanie hunta forever od waszej gildii po jakims czasie pojawia sie znowu w grze i nie robicie mu wiekszych problemow i gra sobie spokojnie takim przykladem np moze byc Sue Mea (oczywiscie jest takich osob wiecej ) bral udzial wojnie SK przegralo dluzszy czas sie nie pokazywal bardzo sie tu na forum wymadrzal itd a nagle z tego co widze powrocil do gry i moje pytanie jest takie co takiego zrobil i jak bardzo d*** wylizal waznym osoba w waszej gildii ze teraz spokojnie sobie gra. Bo musze przynzac ze jezeli chodzi o ten przyklad to bardzo mnie interesuje na jakich zasadch wasza gildia rekrutuje osoby huntowane. Bo wydaje mi sie ze troche to jest nie uczciwe w stosunku do innych graczy , bo pozbyliscie sie mnustwo ludzi ( byc moze i nawet twoich znajomych ) ktorzy wlasciwie nic wam nie zrobili bo takie przyklady kazdy moze wam podac i one wsumie nie maja zadnego wstepu na server ale to juz inna histori . Chcialbym abys mi odp tylko na jakich zasadch rekrutujecie ludzi huntowanych forever ze powracaja znowu do gry....
|
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: saturn
Stan: Początkujący
Imię: sua mea
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: arcania
Poziom: 188
Skille: 21/27
Poziom mag.: 79
![]() |
![]() trzebabylo sie mnie zapytac jak ci zal d sciska juz wyjasniam po wojnie jak wiesz chyba z 80% ludzi z sk gra dalej a jak?? normalnioe zaplacilo za wojne jedni wiecej inni mniej ja dla ciekawosci dosc sporo,niegralem wczensiej gdyz niemam neta dobrego akurat i teraz takze moze jestem online i robie uhy ale expieniem tego niemozna nazwac bo 120k zorbilem w 4 tygodnie tylko aby miec souls pointy, w/g mnie chyba logiczne jest kto przegrywa wojne ten jest hunted no chyba ze sie wyplaci
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
![]() |
![]() |
#143 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#144 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Braniewo
Imię: Seikeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Suicide Boys
Świat: Arcania
Poziom: 140
|
![]() Maja wladze to robia sobie co chca -.-, nie rozumiem po h*j ciągnac temat PA na Arcani? i tak h*ja mozecie zrobic :> idzcie na nowe serwy i sobie przejmijcie, wywalczcie wladze.
|
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Sa tez osoby takie jak Sua ktore nie wnosza nic do wojen ale za to dostaja high payment ktory zasila guildiowa kase. Sa tez osoby takie ktore raz zaplacily bo dostaly szanse ale uczestniczyly w kolejnych wojnach z nami, pomimo tego ze upominalismy je o tym ze nastepny taki wybryk=hunted 4ever<---takie osoby oczywiscie dostaja "szanse" na payment po raz drugi ale i tak dostaja hunta za to ze zlamaly dane slowo i walczyly z nami kolejny raz... Sa tez wkoncu osoby ktore bedac hunted 4ever sprzedaly chara i nowy owner stara sie wykupic dla postaci wolnosc etc. Tak mniej wiecej to wyglada sa oczywiscie wyjatki od tych podanych wyzej ale to juz rozstrzygane jest glosowaniem wewn. guildiowym, badz glosowaniem "rady starszych" ![]() |
|
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Odpowiem ci szczerze bo widze ze cie to interesuje. Prawda jest taka ze na Arcanii istnieja Dpft i ich rl kumple, reszta to masa ludzi ktorzy albo liza nam dupe albo maja hunta albo graja tylko dlatego ze sie wyplacili.Powiedz mi teraz za co ja mam ich szanowac? Jedyni ludzie jakich szanuje to ekipa z DPFT + stare NG jako najlepszy crew z jakim na Arcani przyszlo nam sie zmierzyc, reszty nie znam i malo mnie ona interesuje. Teraz walne starym txtem ale jakze adekwatnym do sytuacji...wybierasz serwer pvp wiec musisz pogodzic sie z tym ze mozesz pasc albo dostac hunta...na kazdym serwie toczy sie walka o dominacje i zwycieska guildia ustala reguly-takie zycie, albo zbierasz konkretna ekipe i przejmujecie wladze albo jestes skazany na laske tych ktorzy ja przejeli...proste. |
|
![]() |
![]() |
#147 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
|
![]() Cytuj:
![]()
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
|
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() A tam gadacie zadnej wojny nie bedzie
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja sie moge z tobo lac ;p...
#150 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arcania bez wojny... To jest serwer stworzony do wojny...
![]() ![]()
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Imię: Elder Nowax
|
![]() oby, byle fast
![]() |
![]() |
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#153 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() Z kalosza ;>
Aro aka papa a jakie stosunki macie z bt ? szykuje sie cos czy luz jest narazie?;p |
![]() |
![]() |
#155 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
a ja wale z rozdzki i mam 26 sheldinga ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow |
|
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
Lokacja: Sulechów
Imię: Shanoz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @myszunia
sua jest free za to ze nie wyzywa na wojnach ![]() ja zaplacilem 500k 2 dni spokoju i mnie zajebali na dragach ;P i mam hunta forever zalezy kto jaki jest i nie pierdol ze sua lize dupe frajerze jebany
#157 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
poztaym o ile moja gre mozna nazwac gra to ![]()
======================================== Nadciaga wojna.Widze ja.Plomien przetaczajacy sie nad ziemia.Ciala na ulicach.Miasta obrocone w pyl.Odwet. F.E.A.R ep ======================================== Ludzie tworza potwory.A potwory maja w naturze niszczyc swych tworcow Ostatnio edytowany przez notop - 30-10-2006 o 16:35. |
|
![]() |
![]() |
#158 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Btw. Jak dojdzie do wojny, to moim zdaniem bedzie to najwieksza wojna w historii arcani... mam nadzieje ze bedzie ciekawie
|
![]() |