Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bad-boy18
Kasprzakos mozesz sie smiac ale nawet niezdales tego testu a ja tak wiec mnie niedenerwuj moge pisac sobie z bledami bo moglem byc spiacy lub przestawil mi sie jezyk na klawiaturze
a co do br to niektórych z nich szanuje bardziej niz innych polaków bo oni niepie**ola glupot tylko dzialaja jak trzeba wkurza mnie tylko jak br jak ida kogos klepac to w calej ekipie bo sami nieumieja < niemówie o tych których znam bo oni czesciej walczyli sami>
zreszta tesknie za xantera za drunka/master helbike/ranger.....
wtedy bylo lepiej treraz jest beznadziejnie
moze wie ktos kiedy bedzie jakas wojna to moze sie cos skonczy tu i bedzie spokuj...
Goralek nieamsz racji z polakami mozna sie dogadac jesli umiesz bo wiekszosc polaków to umie tylko srac sie kolegami z br którzy jakby co to i tak niepomoga lol
|
o jezu, on jest przesoczysty, jego soczystośc nie zna granic. "niedenerwuj moge pisac sobie z bledami bo moglem byc spiacy lub przestawil mi sie jezyk na klawiaturze " Czyli wychodzi na to że ty wiecznie jestes śpiący. Jeżeli jestes tutorem, podaj swój nick ;p Bo ty tutora mogłes jedynie w totolotka wygrąc bo wątpie że sam zdałeś ;p