![]() |
#621 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
|
![]() Malo ludzi sie wpisalo. Ale i tak zaloze gildie. A co do niektorych watpliwosci:
1&2. Wojna i hunty. Byly, sa i beda. Wszystko jest kwestia zagadania z debilami z Brazyli, zaplacenia kasy i tyle. A jak bedzie wojna to nie mozna dbac tylko o wlasna dupe, tylko trzeba isc z EoD i ich lac. 2. Nowa Takeda. Bedzie jak stara tylko jeszcze mniej noobow mam nadzieje. Wiekszosc juz odpadla, ale starzy wyjadacze wytepia reszte. Wszyscy ze starej gildii beda przyjeci bez problemu, wiec nie martwcie sie. 3. GH. Nie wiem czy jest sens. Za duzo problemow, placzu ze trzeba raz na miesiac 1k zaplacic itp. Wiec musimy to przeglosowac. 4. Ilosc ludzi. Ilu jeszcze jest chetnych ? JAk zwykle forum sie marnuje na pierdoly typu " bo on mnie zbil", " no tak, ale on mi rota ukradl", " aha, ale on sie smial z mojego sweterka" itp. Trzeba skonczyc z zasranymi konfliktami i nie srac we wlasne gniazdo. Mal PS. Wpisywac sie ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#622 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rewus Alasa
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eyes of Darkness
Świat: Xantera
Poziom: 91
Skille: 17/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() ja jak juz mowiłem chętnie się wpisuje do Takedy o ile llev zrobi :S
Adori Vita Vis "" Time to the Enemies Say a Prayers ![]() 11:42 Custela Irado (127): pro kal = die ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
Lokacja: Nidzica
Profesja: Elite Knight
Poziom: 51
|
![]() o kurw.aaa! Wreszcie mal sie odezwał a tak czekałem na ciebie
![]() Kiedyś dawno sie znaliśmy ja 54 elder druid ale haka miałem niedawno ![]() Hmmm... Na stałe już do gry zawitałeś czy jak czy tylko tak na jakiś czas. I jak tam "breakdance?" ![]() Kiedyś razem hunciliśmy itd. Ale napewno zapomniałeś omnie ![]() Ja pamietam jak ty miałeś jeszcze 60 lvl wtedy miałem palka na jakimś nobowatym lvlu 20-25. Pamietam te czasy jak bloczyłeś mi dragi ![]() Ach te stare dobre czasyyy... Aff.. Bym pomażył o takich ![]() Trzymaj sie mal. I masz teraz wymiatać ![]() @Edit: Może was to śmieszyć ale według mnie to jak bedzie wojna z br, to zbierać jak najwięcej ludzi nawet tych 30+ albo 20+. Im więcej osób tym lepiej. Tylko żeby byli to polacy. Jak ostatnio oglodalem filmik na tibie 7.6 to custela mial czarne hp gdziues okolo 200hp albo i ze 100. Wiec nawet takie noobki 20-30 lvle mogą coś zmienic w. Nawet te 1 sd i 1 hmm może zadecydowac że dana osoba padnie. Pewnie jak jest wojna to br siedzo na bocie, bo znam nie jednego za czasów z tibi 7.6. Pozdro. Ostatnio edytowany przez Marcjanx - 23-10-2006 o 18:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2006
Lokacja: KRK
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rophix
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dark Devils
Poziom: 50
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Ja chetny Do tekady Jutro Moze 50 stuknie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: Scotland/Aberdeen or Elbląg/Poland
Imię: Adii Getes
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 110
Skille: 99/76
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() @kondradziu:
Tylko problem w tym że ani ja, ani żaden członek mojego teamu nie da nawet na parcel brazolom a co dopiero mówić o zapłacie za hunta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Helion Prime
Poziom: 78
Poziom mag.: 59
|
![]() Adii ma racje. Nikt juz niezapłaci Br. Poprzednie proby płacenia każdy wie jak sie kończyły. Więc Mal... niewiem jak Ty chcesz to zrobic...ale jak odhuntujesz nasz stary team to będziesz wielki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2006
|
![]() Może jednak warto zapłacic Br'om ale żeby w tym uczestniczyła jakaś ważna osoba. Mysle że teraz jest nią Kal jeśli ktoś z was dobrze go zna to może zgodziłby się wziąść udział w tej transakcji i może to przyniosłoby zamierzony efekt.
Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pagadaj z fisalem on ci powie jak jest z platnosciami u br.
zobacz tez na Adiego zaplacil 200k to pina jeszcze napisal ze tak dostal te pieniadze ale nadal ma hunta. i zaden h lev nie zakwestionowal decyzji piny nawet kal
![]() |
#630 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Włocławek
Imię: Rewus Alasa
Poziom: 91
Skille: 17/26
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() no i sie nie dziwie ze pina tak zrobił kal boi dupa więc nic mu nie zrobic i on sobie może arabiać -.-
Płacenie Brom nie ma żadnego sensu
Adori Vita Vis "" Time to the Enemies Say a Prayers ![]() 11:42 Custela Irado (127): pro kal = die ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Tutor
|
![]() lol jak ja widze to kazdytu nienawidzi Br
no moze macie racje co do niektórych ale niektórzy sa wporzo bardziej niz te noby z eod które kozacza <lol2> a tak naprawde to watpie zeby zmienilo cos ze malardianz robi gildie i ze zaprosi tam wszystkich skoro br lub inne ...*** beda ich walic i dalej ebda hunted zreszta nieltórzy br sa lepsi od polaków nieraz sie o tym przekonalem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Radom
Imię: Palladyn Wojny
Profesja: Paladin
Gildia: Cadence
Poziom: 132
Skille: 97/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Co do wojny z br to sie wloncze jak bede mial wiekszy lvl teraz narazie prowadze taka mala "partyzantke" (zasmiecam domki brazyli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2005
|
![]() Cytuj:
Ty jesteś tutorem? OMg hueheeueehue xD jakim cudem zdałeś test po angielsku skoro nawet po polsku pisać nie umiesz? up@ Kozak jesteś tylko tak dalej ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#634 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tej całej smiesznej i ch*ja wartej wojny i wogle całej tibi i xantery, coraz mniej chce mi się grać, coraz częsciej dochodze do wniosku że ta tibia jest chuja warta, brazolom wogle powinni odciąć neta. Br dać neta to jak 3 letniemu dziecku nóż, nie dość ze sobie zrobi krzywde to jeszcze innym. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Lokacja: PL
Profesja: Elite Knight
|
![]() Już gadaliśmy na temat narodowości tutaj..Ja powtórze tylko że brak mi Aduis Shirka i kilku osob tu..ale czy chciałabym zmiany układu sił na Xanterze to nie wiem..raczej nie.Kto by miał tu lepiej rzadzic polacy którzy nie potrafią się po polsku dogadać?
Co do br wkurza mnie is sposób bycia ze wszystkiego się nabijaja..strasznie dla mnie irytujące..ale chyba nie potrafię się dostosować do innego pokolenia. A podoba mi się w nich to że są konkretni ,mogliśmy ściemniać i pogrywać z venezuelczykami wciagać ich w gierki kłamstwa..z br to nie jest takie proste dla nich liczą sie fakty.(dla większości tych co znam) A w EOD nikt nie kozaczy zanim zabiją +30 lvl pytają sie o protekcje i zdanie innych..często samowolka kończy się poważnym tłumaczeniem. A z newsów Agilityz wbil lvl^^ wrócił na serva kolejny venezuelczyk Jor-will..zapłacił i zobaczymy czy dadzą mu grać..
![]() |
#636 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2006
|
![]() Siemka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Obiecuje także iż nadrobie to gdy tylko wróce, moja hunted lista z dnia na dzien jest coraz wieksza ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2006
|
![]() kiedys mnie hunciles ze shirusem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Helion Prime
Poziom: 78
Poziom mag.: 59
|
![]() A z newsów Agilityz wbil lvl^^ wrócił na serva kolejny venezuelczyk Jor-will..zapłacił i zobaczymy czy dadzą mu grać..[/quote]
A Sir Barba?? z tego co słyszałem on też jest wolny... |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2006
Stan: Tutor
|
![]() Kasprzakos mozesz sie smiac ale nawet niezdales tego testu a ja tak wiec mnie niedenerwuj moge pisac sobie z bledami bo moglem byc spiacy lub przestawil mi sie jezyk na klawiaturze
a co do br to niektórych z nich szanuje bardziej niz innych polaków bo oni niepie**ola glupot tylko dzialaja jak trzeba wkurza mnie tylko jak br jak ida kogos klepac to w calej ekipie bo sami nieumieja < niemówie o tych których znam bo oni czesciej walczyli sami> zreszta tesknie za xantera za drunka/master helbike/ranger..... wtedy bylo lepiej treraz jest beznadziejnie moze wie ktos kiedy bedzie jakas wojna to moze sie cos skonczy tu i bedzie spokuj... Goralek nieamsz racji z polakami mozna sie dogadac jesli umiesz bo wiekszosc polaków to umie tylko srac sie kolegami z br którzy jakby co to i tak niepomoga lol |
![]() |
![]() |