Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smardek
Wszech wiedzacy Osle.
Nikt nikogo do wojny nie namawial,kazdy zrobil to co chcial.Widze ze pisanie na forum bardzo ci sie podoba,jedyna mozliwosc do wykazania sie?Nastepne,nie mow mi z czym mam skonczyc....aa zapomnialbym,jezeli masz zamiar pisac tu jeszcze kiedys to otworz sobie chlopcze slownik jezyka polskiego i popatrz jak pisze sie wyraz zanim go napiszesz sam.Hm,rozumiem ze chcesz zebym ci dal przyklad,tak?"Guwno"?wystarczy czy jeszcze kilka?Jestes z wioski jakiejs?(nie obrazajac normalnych ludzi z wiosek),czy poprostu masz 10-15 lat i udajesz ze wiesz wszystko?Sprobuj zrobic cos sam,a pozniej pogadamy o tym czy ktos kogos wplatal w "GUWNO" czy nie.
|
ok mr . wannabecool, myślę iż rzeczony Osiol nie jest jedynym który powinien zajrzeć do słownika. Zacznijmy od słówka WSZECHWIEDZĄCY, którego nie pisze się oddzielnie.... Dalej, jeżeli komuś odpowiadasz, Smrodku, to przynajmniej pisz jego nick poprawnie. poza tym Tibia.pl posiada możliwość wyświetlania polskich literek. Wiem, że możesz się czuć oszołomiony i zdezorientowany taką ilością informacji naraz, ale wciśnięcie klawisza "Alt" nie wykracza poza twoje (skromne skądinąd) możliwości. "błogosławiony niech będzie ten, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to". znaczy, w twoim języku, Zamknij D*pę. I jeszcze jakbyś chciał się czepiać mojego pochodzenia - jestem z WSI więc uważaj.
Post Scriptum. "Sprobuj zrobic cos sam,a pozniej pogadamy..." no tak, odezwał się ten który tyle osiągnął.. chyba włażenie Gonzowi w anusa. Jak tam, czujesz już jelitka? yummy. "podać wazelinę, sir?"