Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-11-2006, 17:51   #61
Zikator
Użytkownik Forum

Zikator's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Lokacja: Głuchołazy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Erimox
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pandoria
Zikator ma numer GG 3157980
Domyślny

@Morgaroth: Nie zaslugujesz na wiedze tego typu

To ze mnie nie widzisz w zadnej gildii i wniosek jaki z tego wyciagasz jedynie potwierdza moja teze.

pozdro!

Face me.
Zikator jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-11-2006, 15:59   #62
Blood Romeragura
Użytkownik Forum

Blood Romeragura's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006

Profesja: Royal Paladin
Świat: Celesta
Poziom: 82
Skille: 88/60
Poziom mag.: 19
Domyślny uhm...

może Doa zaczeło by coś robić a nie stać jak ......

---------------------------------------------------
Ryba bez roweru to jak Czlowiek bez Religi
Blood Romeragura jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 21:07   #63
Smardek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 11 2006

Dumny

Osiol221

"Smrodek" jak to powiedziales to sie ciagnie za toba,piszesz o rzeczach,o ktorych slyszales tylko od swoich kolegow,ktorzy sa noobami na 20 lvl.Domyslam sie,ze ty tez masz 20lvl(max) bo po tym co piszesz tylko takie moge miec zdanie.Twoj nick mowi sam za siebie.Piszesz tutaj bo to dla ciebie jedyna okazja,zeby porozmawiac z nami(z zikkiem,tiem,mna,gonzem).Mowisz o ludziach,o ktorych nie masz pojecia,wypisujesz bzdety,na ktore nie masz potwierdzen.

Zal.pl
Smardek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 07-11-2006, 22:50   #64
Osiol221
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smardek Pokaż post
Osiol221

"Smrodek" jak to powiedziales to sie ciagnie za toba,piszesz o rzeczach,o ktorych slyszales tylko od swoich kolegow,ktorzy sa noobami na 20 lvl.Domyslam sie,ze ty tez masz 20lvl(max) bo po tym co piszesz tylko takie moge miec zdanie.Twoj nick mowi sam za siebie.Piszesz tutaj bo to dla ciebie jedyna okazja,zeby porozmawiac z nami(z zikkiem,tiem,mna,gonzem).Mowisz o ludziach,o ktorych nie masz pojecia,wypisujesz bzdety,na ktore nie masz potwierdzen.

Zal.pl
Drogi Smrodku.... na temat lvl to niechce mi sie już gadać bo widze że bardzo cie to podnieca że masz 102 lvl... tak dla twojej informacji mam 70 lvl hmmmm.... wiec zaczynijmy od tego że jest to nick sarkastyczny dla takich cybałów jak ty gonzo którzy nie mają nic innego do powiedzenia niż jaki ja mam Super nick...( jeszcze nie dawno sie śmiałeś sie z Zikka i Tie więc odpuść sobie ich i nie mów za nich ) a po za tym nie mam ochoty gadać ani z tobą ani tym bardziej z Boss-em Gonzalezem który wpuszcza co chwile niby swoich "kolegów" w maliny
Osiol221 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-11-2006, 19:16   #65
Smardek
Użytkownik forum

Domyślny

po pierwsze,nie bronie tu nikogo tym bardziej zikka i tiea ktorym nie ufam i nigdy nie ufalem.Gonz inna sprawa,znam go dluzej i ufam nad wszystko.Gonz nigdy nie wplatal nikogo w gowno,kazdy ma swoj rozum i wie co robic...
Nie jaram sie 102lvl,bo lvl to nie wszystko.Co z tego ze masz 70,skoro i tak nie umiesz trzymac poziomu nawet tutaj,wypisujac kolejne i przeklamane informacje,ktore podsuwa ci ogol debili.
stary 08-11-2006, 20:26   #66
Dwik
Użytkownik Forum

Dwik's Avatar

Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów

Domyślny

Zikk, praca w Irlandii nie wypalila?
stary 08-11-2006, 21:20   #67
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
po pierwsze,nie bronie tu nikogo tym bardziej zikka i tiea ktorym nie ufam i nigdy nie ufalem.Gonz inna sprawa,znam go dluzej i ufam nad wszystko.Gonz nigdy nie wplatal nikogo w gowno,kazdy ma swoj rozum i wie co robic...
Nie jaram sie 102lvl,bo lvl to nie wszystko.Co z tego ze masz 70,skoro i tak nie umiesz trzymac poziomu nawet tutaj,wypisujac kolejne i przeklamane informacje,ktore podsuwa ci ogol debili.
skończ z tym człowieku "Gonz nigdy nie wplatal nikogo w gowno" ?! ty chory jestes?? a co zrobił kur** z 3/4 Everlightu ?! Spierd*lił do Gildi Thaldusa ! i 3/4 ludzi było w guwnie ! wiec nie mów mi takich rzeczy... zresztą jak był kiedys temat Bardzo duży temat o Gonzie jak Tie go zabił to wiekszość ludzi jechało po gonzie i jego wspaniałemy "Honorze" niż po Tie.... nie wypowiadaj sie jak szerzysz tylko Propagande-Gonzalezowa bo taka rozmowa nie ma sensu ;D
stary 09-11-2006, 20:03   #68
Smardek
Użytkownik forum

Domyślny

Wszech wiedzacy Osle.

Nikt nikogo do wojny nie namawial,kazdy zrobil to co chcial.Widze ze pisanie na forum bardzo ci sie podoba,jedyna mozliwosc do wykazania sie?Nastepne,nie mow mi z czym mam skonczyc....aa zapomnialbym,jezeli masz zamiar pisac tu jeszcze kiedys to otworz sobie chlopcze slownik jezyka polskiego i popatrz jak pisze sie wyraz zanim go napiszesz sam.Hm,rozumiem ze chcesz zebym ci dal przyklad,tak?"Guwno"?wystarczy czy jeszcze kilka?Jestes z wioski jakiejs?(nie obrazajac normalnych ludzi z wiosek),czy poprostu masz 10-15 lat i udajesz ze wiesz wszystko?Sprobuj zrobic cos sam,a pozniej pogadamy o tym czy ktos kogos wplatal w "GUWNO" czy nie.
stary 10-11-2006, 21:00   #69
DarkOwca
Użytkownik forum

DarkOwca's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: w-wa

Stan: Niegrający
Imię: Nagaath
Profesja: Sorcerer
Poziom: 34
Poziom mag.: 39
DarkOwca ma numer GG 8072967
Domyślny

Cytuj:
Wszech wiedzacy Osle.

Nikt nikogo do wojny nie namawial,kazdy zrobil to co chcial.Widze ze pisanie na forum bardzo ci sie podoba,jedyna mozliwosc do wykazania sie?Nastepne,nie mow mi z czym mam skonczyc....aa zapomnialbym,jezeli masz zamiar pisac tu jeszcze kiedys to otworz sobie chlopcze slownik jezyka polskiego i popatrz jak pisze sie wyraz zanim go napiszesz sam.Hm,rozumiem ze chcesz zebym ci dal przyklad,tak?"Guwno"?wystarczy czy jeszcze kilka?Jestes z wioski jakiejs?(nie obrazajac normalnych ludzi z wiosek),czy poprostu masz 10-15 lat i udajesz ze wiesz wszystko?Sprobuj zrobic cos sam,a pozniej pogadamy o tym czy ktos kogos wplatal w "GUWNO" czy nie.

ok mr . wannabecool, myślę iż rzeczony Osiol nie jest jedynym który powinien zajrzeć do słownika. Zacznijmy od słówka WSZECHWIEDZĄCY, którego nie pisze się oddzielnie.... Dalej, jeżeli komuś odpowiadasz, Smrodku, to przynajmniej pisz jego nick poprawnie. poza tym Tibia.pl posiada możliwość wyświetlania polskich literek. Wiem, że możesz się czuć oszołomiony i zdezorientowany taką ilością informacji naraz, ale wciśnięcie klawisza "Alt" nie wykracza poza twoje (skromne skądinąd) możliwości. "błogosławiony niech będzie ten, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to". znaczy, w twoim języku, Zamknij D*pę. I jeszcze jakbyś chciał się czepiać mojego pochodzenia - jestem z WSI więc uważaj.

Post Scriptum. "Sprobuj zrobic cos sam,a pozniej pogadamy..." no tak, odezwał się ten który tyle osiągnął.. chyba włażenie Gonzowi w anusa. Jak tam, czujesz już jelitka? yummy. "podać wazelinę, sir?"
DarkOwca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2006, 21:10   #70
Webi
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 03 2005

Domyślny

Eh, nie wszyscy uzywaja polskich literek. Ja rowniez tego nie czynie. Nie ma to zadnego wplywu na wartosc merytoryczna rozmowy. Jednakze jesli juz jestes na tyle sprytny ze wytykasz innym brak polskich czcionek, to badz laskad uzywac wielkiej liteyr po kropce, a nie po przecinku.
Webi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 10-11-2006, 21:56   #71
DarkOwca
Użytkownik forum

DarkOwca's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: w-wa

Stan: Niegrający
Imię: Nagaath
Profesja: Sorcerer
Poziom: 34
Poziom mag.: 39
DarkOwca ma numer GG 8072967
Domyślny

ehh, następny.. moim celem nie było pokazanie że ja jestem jedynym doskonałym i nie popełniającym błedów na forum. Stwierdziłem tylko, że jeżeli smrodek wytyka komuś błędy, które w żaden sposób nie zmieniają treści wypowiedzi, powinien bardziej uważać na własną ortografię. Taką "wojnę" moza toczyć do usran*j śmierci-zawsze ktoś Pier**ielnie jakiś błąd. A poza tym- nie lubię Smrodka.

Ps. Aaa znalazłem ten błąd o który ci chodziło. Ale to "Zamknij D*pę" jest napisane celowo z dużej. Żeby dotarło. Przy odrobinie szczęścia.

Ostatnio edytowany przez DarkOwca - 10-11-2006 o 22:00.
DarkOwca jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-11-2006, 01:02   #72
Ikebo
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Staszów

Profesja: Elite Knight
Poziom: 122
Skille: 90/83
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DarkOwca Pokaż post
ehh, następny.. moim celem nie było pokazanie że ja jestem jedynym doskonałym i nie popełniającym błedów na forum. Stwierdziłem tylko, że jeżeli smrodek wytyka komuś błędy, które w żaden sposób nie zmieniają treści wypowiedzi, powinien bardziej uważać na własną ortografię. Taką "wojnę" moza toczyć do usran*j śmierci-zawsze ktoś Pier**ielnie jakiś błąd. A poza tym- nie lubię Smrodka.

Ps. Aaa znalazłem ten błąd o który ci chodziło. Ale to "Zamknij D*pę" jest napisane celowo z dużej. Żeby dotarło. Przy odrobinie szczęścia.
A kto mnie lubi?
Ikebo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-11-2006, 09:08   #73
Morgaroth
Użytkownik Forum

Morgaroth's Avatar

Data dołączenia: 03 05 2006

Profesja: Knight
Świat: Calmera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ikebo Pokaż post
A kto mnie lubi?
Ja cię lubie , ale co to ma do tematu ?
A tak w ogóle to przestańcie się kłócić o gramatykę , to nie miejsce na to...
stary 11-11-2006, 09:19   #74
Osiol221
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morgaroth Pokaż post
Ja cię lubie , ale co to ma do tematu ?
A tak w ogóle to przestańcie się kłócić o gramatykę , to nie miejsce na to...
Ikebo rox , jeden z bardzo nie wielu porządnych Polaków na Serverze....

BTW. Wiesz Smrodek nie ma co powiedzieć więc musi się podniecić że zrobiłem jeden błąd...aha wklejiłem twój tekst to Worda pól tekstu podkreśliło więcej niż u mnie wiec sie nie wypowiadaj na ten temat bo nie jesteś jak to bardzo ładnie napisałeś "Wszech Mogący" buahahaha
stary 11-11-2006, 09:23   #75
Carisha
Użytkownik Forum

Carisha's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2006

Profesja: Elder Druid
Poziom: 100
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Webi Pokaż post
Eh, nie wszyscy uzywaja polskich literek. Ja rowniez tego nie czynie. Nie ma to zadnego wplywu na wartosc merytoryczna rozmowy. Jednakze jesli juz jestes na tyle sprytny ze wytykasz innym brak polskich czcionek, to badz laskad uzywac wielkiej liteyr po kropce, a nie po przecinku.
Nie czytasz Forum więc sie nie wypowiadaj...To nagle Smrodek zaczą być wielkim humanistą i sie zaczą rzucać do Ortografi... (nie miał juz nic do powiedzenia)

IKEBO ROX

Freddie Mercury live forever...
Carisha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-11-2006, 20:33   #76
afarko
Guest

Domyślny :s

Niezla ta wojna razem 4 fragi na ponad miech

Tie~ znowu bez gildi? Cio sie stalo juz nikt Cie niechce? ;<
  Odpowiedz z Cytatem
stary 12-11-2006, 11:46   #77
kokos@
Użytkownik Forum

kokos@'s Avatar

Data dołączenia: 24 01 2006
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Na emeryturze
Profesja: Druid
kokos@ ma numer GG 4043610
Domyślny

Prosze moze zacznijcie cos dzialac na tej waszej Pandorii bo jak slysze co tam sie dzieje to az mnie na smiech zbiera Przeciez to co sie tam dzieje to wojna nie mozna nazwac wougle Idzcie na Azure zobaczycie co to znaczy wojna w tygodnio po 3-4 open battle i masa fragow bo nikt sie nie boi walczyc a tutaj to nawet jak jest open battle to biegaja ziomki po edron i nikt niepada wiec co to wougle ma byc lepiej zamknijcie temat albo przynajmniej zmiencie nazwe.
stary 12-11-2006, 12:06   #78
Carisha
Użytkownik Forum

Carisha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kokos@ Pokaż post
Prosze moze zacznijcie cos dzialac na tej waszej Pandorii bo jak slysze co tam sie dzieje to az mnie na smiech zbiera Przeciez to co sie tam dzieje to wojna nie mozna nazwac wougle Idzcie na Azure zobaczycie co to znaczy wojna w tygodnio po 3-4 open battle i masa fragow bo nikt sie nie boi walczyc a tutaj to nawet jak jest open battle to biegaja ziomki po edron i nikt niepada wiec co to wougle ma byc lepiej zamknijcie temat albo przynajmniej zmiencie nazwe.
dzięki że nas olśniłeś bo nie wiedzieliśmy tego... -.-

stary 13-11-2006, 08:02   #79
Maciek008
Użytkownik Forum

Maciek008's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2006

Profesja: Elite Knight
Poziom: 90+
Skille: 85+\80+
Poziom mag.: 7+
Domyślny

@kokos
Pewnie ty na Azurze swoim 11 lvl masz taki udzial w wojnie ze masakra
@topic
na pandorii zawsze tak bylo ci "dobrzy" (Doa) przegrywali i nie wychodzili z dp wiekszosc a ci "zli" (Glamour) wygrywali i nie boja sie robic fragow wiec Kokos troche racji ma ale co ty wiesz o tych wojnach
Maciek008 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2006, 10:04   #80
Carisha
Użytkownik Forum

Carisha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciek008 Pokaż post
@kokos
Pewnie ty na Azurze swoim 11 lvl masz taki udzial w wojnie ze masakra
@topic
na pandorii zawsze tak bylo ci "dobrzy" (Doa) przegrywali i nie wychodzili z dp wiekszosc a ci "zli" (Glamour) wygrywali i nie boja sie robic fragow wiec Kokos troche racji ma ale co ty wiesz o tych wojnach
nie wiesz nic więc sie nie wypowiadaj.... zawsze to było że jak sie logowało The Trio to Nareli itp. dawali loga... teraz DOA nie potrzebnie dało im narobić MS 80lvl + i teraz mają problemy.... ale i tak prędzej czy później wygrają...

Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania