Zobacz pojedynczy post
stary 19-11-2006, 11:14   #153
Radek 666
Użytkownik Forum

Radek 666's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter

Radek 666 ma numer GG 9619721 Radek 666 ma login Tlenu radek12345@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury Pokaż post
A ja zawsze myślałem, że nie dodadzą, nie chcą oraz nie będzie. Dobrze jednak wiedzieć, że jest inaczej.
Spacja mi się zacina :d.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa Pokaż post
"GRAM W TIBIE 2 TYGODNIE" I Co ty możesz wiedzieć o tej gierce?! Prawdziwie granie zaczyna się od 30lvl+ i na Minlandzie nie jest to żaden problem. Tutaj widzę twój problem.
Gdyby nie było mnie stać na pacca Dziękowałbym Cipsoftowi, że mogę grać w tą gre za free i czerpać < bo ja umiem> z niej wiele zabawy.
Ech... Prosiłbym abyś przeczytał to co napisałeś jeszcze raz. "Gram w Tibię raz na dwa tygodnie" nie "Gram w Tibię dwa tygodnie"... A i dla twojej wiadomości to była przenośnia. A jakbyś chciał wiedzieć w Tibię grałem od lata '03 do update'u zima '04. Niedawno (2 miesiące temu?) znowu wróciłem. Aktualnie najstarsza postać to Potezny Smok (stworzony 14 października '04, wcześniejsze skasowane z powodu nieużywania ;P).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matekneo Pokaż post
Ehhh.... śmiać mi sie chce jak czytam wasze posty... szczególnie Radka 666... To dziecko mnie rozbraja... Aż nie chce mi sie tlumaczyć, jaki jest głupi...
Ach, urzekłeś mnie. Jestem jedynie głupim dzieciakiem, który powinien przyssać się do cycka mamusi zamiast dyskutować z takimi inteligentnymi użytkownikami jak ty, którzy mają 5-letni staż i wiedzą wszystko ;*.

Ludzie, wy mnie demoralizujecie na maksa...

In the memory you’ll find me
Eyes burning up
The darkness holding me tightly
Until the sun rises up

Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 19-11-2006 o 11:26.
Radek 666 jest offline