Cytuj:
Oryginalnie napisane przez P0nury
A ja zawsze myślałem, że nie dodadzą, nie chcą oraz nie będzie. Dobrze jednak wiedzieć, że jest inaczej.
|
Spacja mi się zacina :d.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sowa
"GRAM W TIBIE 2 TYGODNIE" I Co ty możesz wiedzieć o tej gierce?! Prawdziwie granie zaczyna się od 30lvl+ i na Minlandzie nie jest to żaden problem. Tutaj widzę twój problem.
Gdyby nie było mnie stać na pacca Dziękowałbym Cipsoftowi, że mogę grać w tą gre za free i czerpać < bo ja umiem> z niej wiele zabawy.
|
Ech... Prosiłbym abyś przeczytał to co napisałeś jeszcze raz. "Gram w Tibię raz na dwa tygodnie" nie "Gram w Tibię dwa tygodnie"... A i dla twojej wiadomości to była przenośnia. A jakbyś chciał wiedzieć w Tibię grałem od lata '03 do update'u zima '04. Niedawno (2 miesiące temu?) znowu wróciłem. Aktualnie najstarsza postać to Potezny Smok (stworzony 14 października '04, wcześniejsze skasowane z powodu nieużywania ;P).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matekneo
Ehhh.... śmiać mi sie chce jak czytam wasze posty... szczególnie Radka 666... To dziecko mnie rozbraja... Aż nie chce mi sie tlumaczyć, jaki jest głupi...
|
Ach, urzekłeś mnie. Jestem jedynie głupim dzieciakiem, który powinien przyssać się do cycka mamusi zamiast dyskutować z takimi inteligentnymi użytkownikami jak ty, którzy mają 5-letni staż i wiedzą wszystko ;*.
Ludzie, wy mnie demoralizujecie na maksa...