![]() |
#141 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
#142 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2005
|
![]() Idzce sobie kupcie p@cze na swoje 30 lvle i idzce nowe tereny zwiedzac, gl
To samo jest przed kazdym update, kazdy sie jara ze se kupi pacca a tu pech nigdzie nie pojdziesz ;o
![]() |
#143 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Sowa~
Profesja: Elite Knight
Gildia: wrocilem : )
Świat: na thorie : )
![]() |
![]() Cytuj:
"GRAM W TIBIE 2 TYGODNIE" I Co ty możesz wiedzieć o tej gierce?! Prawdziwie granie zaczyna się od 30lvl+ i na Minlandzie nie jest to żaden problem. Tutaj widzę twój problem. Gdyby nie było mnie stać na pacca Dziękowałbym Cipsoftowi, że mogę grać w tą gre za free i czerpać < bo ja umiem> z niej wiele zabawy. |
|
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Czerwieńsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wladczyni Mieczy
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 44
Skille: 75/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Ehhh.... śmiać mi sie chce jak czytam wasze posty... szczególnie Radka 666... To dziecko mnie rozbraja... Aż nie chce mi sie tlumaczyć, jaki jest głupi...
Cytuj:
![]() ![]() Najlepiej już nie staraj się nam nic argumentowac... albo wogole nic juz nie pisz. Nie gram już w tibie (raz mialem pacc za 150k), ale akurat mi się nudziło i weszłem na forum... czytam newsa i widze napis u dołu "Wiekszość dotyczy PACC..." czy coś takiego i sobie pomyslalem "moze byc ciekawie w komentach ![]() ![]() ![]() @Up (Sowa): Naucz sie czytać, on napisał gram w tibie RAZ NA dwa tygodnie, mój drogi.
^Violets are blue, Roses are red Don't touch my friend- or U are dead^ If you read this - you will be dead. ![]() Ostatnio edytowany przez Matekneo - 18-11-2006 o 21:35. |
|
![]() |
![]() |
#145 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj:
@topic : z kumplem niedługo kupujemy pacc więc idealnie ![]()
Ostatnio edytowany przez Prostyy - 18-11-2006 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2006
Lokacja: Przeworsk
Imię: Adi przyjaciel
Świat: Pacera
Poziom: 132
|
![]() To może ja się wypowiem. Mam facc wbiłem 34lv(padłem więc 33) knight, żyje mi się dobrze nie narzekam z wyjątkiem dwóch rzeczy:
1. Wszelkie expowiska dla facc(szczególnie dla leveli 20-40) typu cyce-poh, kopalnie, katedra są odwiedzane przez masy graczów facc ale także wielu pacc, którzy choć mają wiele expowisk po prostu tam nie chodzą bo jest za ciężko(np. żółwie ok 40lv), więc powinni dodać jakiś porządny teren dla pacc, najlepiej knightów lv 20-40 aby te faccowe expowiska się trochę odludniły. 2. Podobnie jak wyżej tylko slime do skilowania mnóstwo pacców skiluje na slimach na terenach faccowskich choć mają dużo terenu dla pacc niestety nie ma tam wielu miejsc do skilowania na slimach skoro desperacko skilują w miejscu gdzie co parę osób idzie noobek(u pacc tj co kilkadziesiąt osób), wiec powinni dodać jakieś miejsca ze sliamami sprzyjajace skilowaniu na terenach dla pacc. Dlaczego pacc a nie facc skoro jestem facc? Bo jakby dodali na facc to by się tam zbiegło xx ludzi + pacce i dalej by g****o z tego było
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: W piewnicy
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: >.<
Skille: <><><>
Poziom mag.: <>
![]() |
![]() eeee.... jak to z kumpel na 2 kompy?o:O
#148 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Poland/wielkopolska/piła
Stan: Na emeryturze
Imię: :)
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 000
Skille: 00/00
Poziom mag.: 00
|
![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
|
![]() na cholere wam Faccom pacc area skoro i tak 24 h jest zajete -.- bez sensu -.-
wy tylko narzekac potraficie a zobacz np : 60 lv + ms ktry chcialby poexpic na pacc area w sobote w godzinach szczytu (czyt. godz. 9-22 ) sadze ze nie latwo mu znalesc jakies dobre expowiska wiec nie gadajcie glupot ze pacc ma tak zajebiste zycie bo gowno sie znacie ![]()
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Antony Sanguincorvus
Gildia: Refugian Greenpeace
Poziom: 65
Skille: 73/63
Poziom mag.: 56
![]() ![]() |
![]() Heh b.ędzie ciekawie ciekawie ;]
A swoją drogą - czy dorbze slyszałem? Ponać od update do hitów knighta ma dodawać się jego lvl
#151 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak tak to wzpas, bo teraz się dodaje 1dmg co 5lv, ale z drugiej strony taki 100EK będzie walił hity 300+ spokojnie, myślę że prędzej dadzą np. 1dmg co 2 lub 3 lv
![]() |
![]() |
#152 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Imię: Antony Sanguincorvus
Gildia: Refugian Greenpeace
Poziom: 65
Skille: 73/63
Poziom mag.: 56
![]() ![]() |
![]() Ad mówisz że Knight na pewnym lvl bedzie walił 300+, a rpzepraszam bardzo... Sorc na odpowiednim mlvl z SD hituje 1200+, a o UE nie wspominajac - ten update ma być po to aby wrteszcie Knight też zaczą coś znaczyć i np opłacalniej bedzie już Najtowi solować Smoki [jak dotąt pozostałe 3 klasy miały tu łatwiejszą robote]
#153 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ludzie, wy mnie demoralizujecie na maksa...
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 19-11-2006 o 11:26. |
|||
![]() |
![]() |
#154 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
@Radek666 a ty podaj chociaż jeden argument dlaczego Facce też powinny coś dostać. CHOCIAŻ JEDEN! Ostatnio edytowany przez Kumulus - 19-11-2006 o 12:25. |
|
![]() |
![]() |
#155 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Mówisz że nie stać cie na pacca, ja niedawno zakupiłem swojego piątego pacca niewydając przy tym ani złotówki, wystarczy kilka nocek na druidzie..
|
![]() |
![]() |
#156 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Lokacja: B3
Stan: Niegrający
Gildia: Power-Rangers
Świat: Iridia
|
![]() Fajnie nazywa sie fotka "hellquest"
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |||
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() edit: Cytuj:
![]() ![]() edit2: Cytuj:
edit3: a skąd mają kase na komputer z internetem? Ostatnio edytowany przez Kumulus - 19-11-2006 o 12:53. Powód: radek naab xD |
|||
![]() |
![]() |
#159 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Stan: Początkujący
Imię: Elin Sario
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
Poziom: 23
Poziom mag.: 26
|
![]() moim skromnym zdaniem wszelkie zmiany w tibii prowadza do tego ze staje sie ona coraz to atrakcyjniejsza. FACC mają za mało?? postacie magiczne mają rozdzki, gra jest w pewnym sensie darmowa. owszem gra na pacc to niebo, ale za cos cipsoft musi zyc i funkcjonowac. owszem nowy teren dla facc byłby wskazany, ale sami zobaczcie co jest z dark katedrą, poexpisz tam na niższym lvl?? nie!! a jak masz większy lvl to możesz już zainwestować w pacca i szaleć na pacc arenie. a jak zalujesz kasy to skaczesz na guardy. kolejne aktualizacje sa dla coraz wyzszych lvl, wiec zamiast marudzic idzie poexpijcie, a pozniej kupcie pacca. dyskusja na temat czemu wszystko dla pacc jest bezsensowna, bo i tak na 20lvl nie zaznasz frajdy zdobywania super addonów, zwiedzania tajemniczych miejsc i konfrontacji z mega potężnymi przeciwnikami.koniec.kropka.
|
![]() |
![]() |
#160 | ||
Użytkownik Forum