Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumulus
pacc 90 dni - około 90zł ; czyli 1zł dziennie. Wielki problem tyle uzbierać?
@Radek666
a ty podaj chociaż jeden argument dlaczego Facce też powinny coś dostać. CHOCIAŻ JEDEN!
|
Nie piszę, że problem uzbierać. Jeśli bym chciał to bym miał duuużo PACCów (ale grając z taką częstotliwością po co mi to?).
Argument powiadasz? Z chęcią

. Gra jest darmowa - każde nowe konto zaczyna ze statusem Free Account. Kto nowy odrazu płaci za grę? Najpierw gra się na FACCu, później niektórzy kupują PACC. Więc każdy FACC jest potencjalnym płatnikiem (nie wiedziałem jak to ująć :d) na serwer, na pensje i wogle. No i dlatego, że gra jest darmowa! Jeśli chcą zrobić ją płatną to powinni wydać darmowe demo Tibii, jeśli chcesz grać dalej - płacisz. A jeśli gra jest DARMOWA, to każdy powinien COŚ dostawać, oczywiście PACC więcej... (i jeszcze raz mi ktoś napisze, że chcę wszystko dla FACC a nic dla PACC to się wnerwie -.-)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumulus
pocałuj mnie w pompe miśku  Ty pewnie też masz z 10 lat jak radek i dlatego go bronisz. BTW. to ty i reszta noobów którzy chcą całej tibii za free jesteście żałośni. W życiu nie ma nic za darmo, w sklepie też musisz zapłacić jeśli chcesz mieć gre. Może taka EA też jest evul bo każe za fife albo nfs płacić?
edit:
Tak właśnie większość z nas uważa, dobrze to ująłeś niewolniku  A teraz WYJDŹ I POSSIJ MAMIE CYCKAI!  xD
|
Człowieku! Chyba cię Bóg darem czytania nie obdarzył. GDZIE JA NAPISAŁEM, ŻE CHCĘ TIBII ZA DARMO?! NO GDZIE?! Właśnie - NIGDZIE. Nie ma nic za darmo? Ściągam sobie takie Silkroad,
za darmo. Są jakieś płatne konta, które mają 10x więcej? NIEEE! Ściągam sobie KalOnline - TO SAMO. Ściągam sobie R.O.S.E Online - TO SAMOOO...
Po przeczytaniu kilku postów chciałem ZAAPELOWAĆ do graczy z PACC, żeby wszystkiego nie chcieli ("FACC mają za dużo, zabrać im i dać nam!!!!11", a było sporo takich głosów).
@edit
To była ironia mój mistrzu...
@up
Czemu tak przeżywamy? Ja próbowałem zacząć grzecznie tłumaczyć a tutaj wyjechali tacy 'mistrzowie' i zaczęli mnie wyzywać od "noobów", "dzieciaków" etc. nie podsuwając prawie żadnych argumentów.