![]() |
#162 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Lord Luka Warss
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 22
Skille: 50/47
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Faktycznie, w dzisiejszych czasach to co najwyżej może poblokować jakiegoś potworka sorkowi
![]() Wysokie hity byłyby wskazane dla knighta zwłaszcza, że w ostatnich update to postacie magiczne miały więcej nowości. |
![]() |
![]() |
#163 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Kolejny update i kolejce zdyskryminowanie osób nieposiadających PACC
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czemu aż tak przeżywacie ten update skoro wogule go jeszcze nie było, lepiej cierpliwie poczekajcie aż wkońcu ujrzy światło dziennie. Nie ma najmniejszego sensu się kłoćic i pisać co to ma pacc a co facc i ile to dostał sorc a czego nie ma knight bo i tak nic nie zmienicie. I co to wogule za róznica kto ile ma lat, albo się umie grać albo nie. Pytanie powinno byc co zaoferuje nam cipsoft? Bo z tego co podają nie wiele wiadomo, żeby nie powiedzieć nic ztego nie wynika
![]()
#165 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Argument powiadasz? Z chęcią ![]() Cytuj:
Po przeczytaniu kilku postów chciałem ZAAPELOWAĆ do graczy z PACC, żeby wszystkiego nie chcieli ("FACC mają za dużo, zabrać im i dać nam!!!!11", a było sporo takich głosów). @edit To była ironia mój mistrzu... @up Czemu tak przeżywamy? Ja próbowałem zacząć grzecznie tłumaczyć a tutaj wyjechali tacy 'mistrzowie' i zaczęli mnie wyzywać od "noobów", "dzieciaków" etc. nie podsuwając prawie żadnych argumentów.
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 19-11-2006 o 13:57. |
||
![]() |
![]() |
#166 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Ja też nie jestem za tym, żeby cała Tibia była darmowa. Tylko niepokoi mnie to, że z każdym kolejnym update, gracze FACC są coraz bardziej dyskryminowania przez twórców. Rozumiem, gracze z PACC muszą mieć lepiej od tych darmowych kont, ale żeby AŻ TAKA różnica?
Mogliby udostępnić tereny ze starych update dla FACC, na przykład Daramę. Bo to się robi mało śmieszne... Ostatnio edytowany przez PLague - 19-11-2006 o 14:02. |
![]() |
![]() |
#167 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Boski Rzeznik
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 36
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#168 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Cytuj:
@radek666 twój argument jest beznadziejny. Mówisz, że gra jest darmowa. OK zgadzam się z tobą, graj sobie w nią bez płacenia, ale nie płacz, żeby ci dawali nowe tereny. Zapłacisz - dostaniesz dużo świetnych expowisk i dołączysz do evul pacców, którzy są władcami a facce niewolnikami. Nie zapłacisz - graj za darmo (męcz sie na mainlandzie z noobami takimi jak ty) ![]() edit: czemu w katalogu gg masz wpisane Dawid i Patryk? Czyżbyś sharował konto na gadu-gadu? Pewnie masz na spółe z tatą gg, bo sam byś nie umiał założyć i rodzice muszą kontrolować twoje rozmowy, bo sie boją, że cie jakiś pedofil zbałamuci albo że zobaczysz na stronach xxx pół cycka i zawału dostaniesz. HAHAHA ŻAL Ostatnio edytowany przez Kumulus - 19-11-2006 o 14:53. |
|
![]() |
![]() |
#169 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A co by tobie zmieniło gdyby dodano teren dla FACC, no? Ty byś tam miał zakaz wstępu czy jak? Innym by pomoglo, tobie by nic nie zmieniło - źle ci?
![]() |
#170 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2006
|
![]() Jak otworzą pits of Inferno to wracam do gry
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | ||
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() I zgodzę się - z noobami nie. Ale z normalnymi graczami tak... =.=
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 19-11-2006 o 15:35. |
||
![]() |
![]() |
#173 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Kumulus - 19-11-2006 o 15:49. |
|
![]() |
![]() |
#174 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Najnowszy NFS też jest darmową grą, bo można ściągnąć sobie ZA DARMO demo i przejechać się 1 samochodem po kawałku najbadziewniejszej trasy...
Ludzie, ja powiem tak. Mógłbym kupić PACCa, ale po kiego grzyba? Mam wydać ~100 zł, żeby grało mi się w Tibię trochę fajniej niż przedtem? Wolę kupić sobie za to colę, orzeszki itp. Wychodzi taniej, a gra się także sympatyczniej. A jeśli chodzi o Cipów, to naprawdę są zwyczajnie chciwi. Gdyby chcieli, mogliby przecież np. umieścić w grze reklamę, która wyświetlałaby się w oknie gry lub w czasie logowania (jak np. w GG). Naprawdę, gdyby chcieli znaleźliby inne rozwiązanie. EDIT: I nie wciskajcie tu obrazu biednego Cipa, który mieszka w ziemiance z gromadką płaczących dzieci, który nie ma co jeść, bo wredni gracze zostawili go bez środków do życia nie kupiwszy PACCa. Zapewniam was, że oni żyją na DUŻO wyższym poziomie niż większość z was.
Ostatnio edytowany przez tomektrz - 19-11-2006 o 16:19. |
![]() |
![]() |
#175 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Najpierw naucz się znaczenia słowa noob, dopiero później je używaj. W podpisie masz "Dzieciom Neo mówimy nie" a zobacz jakie zachowanie prezentujesz.
![]() In the memory you’ll find me Eyes burning up The darkness holding me tightly Until the sun rises up Ostatnio edytowany przez Radek 666 - 19-11-2006 o 16:20. |
|
![]() |
![]() |
#176 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Rzeszów City
Imię: Arionel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Flowers On The Grave
Świat: Antica
Poziom: 83
Skille: 83/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Po pierwsze :
Dlaczego zawsze, CO ROKU, przy "apdejtowych" tematach powstaje anty-paccowa nagonka? Nie można normalnie podyskutować o update? Po drugie : Dlaczego próbujecie odbierać CipSoftowi prawo do zarobku na rzeczy, której poświęcili życie? Po trzecie : CIPom zdaża się przegiąć - zgadzam się(patrz. Soul Pointsy), ale bez przesady, na FACCu da się grać, nie dramatyzujcie Oo Po czwarte : Większość "pacc sux - ludzi" nigdy nawet na guardy nie pójdzie, bo po prostu nie da rady... Po piąte : Jeszcze się nie nauczyliście, że ten świat jest oparty na kasie? Powodzenia w życiu... Pozdrawiam Ario
#177 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Teraz powstała nagonka Any-Me chyba :d. Ja nie jestem Anty-PACC tylko FACC na poziomie. Ad. 2 Prawo zarobku ![]() Ad. 3 Tak, grać się da. Nie wątpie w to, ale gdyby CipSoft nie gonił tak za pieniędzmi grałoby się lepiej. Ad. 4 PACC roxuje. To FACC suxuje, zbyt suxuje... I powinno być inaczej. Ad. 5 Świat jest oparty na kasie - ale inne darmowe gry MMO jakoś sobie z tym radzą. Takie kupowanie dodatków za prawdziwe pieniądze - zwykłym graczom nie przeszkadza (a nawet pomaga, bo później mogą takie dodatki kupić za pieniądze w grze o ile ktoś je sprzedaje), a producenci czerpią z tego niezłe pieniądze.
![]() |
#178 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
Lokacja: Ursus
Imię: Vicioustoris Dyrusa
Gildia: Rulers of dark
Świat: Astera
Poziom: 85
Skille: xx/24
Poziom mag.: 64
|
![]() Cytuj:
Noob - jest to gracz natrętny, słaby, doprowadzający drużynę celowo do przegranej lub w jakikolwiek inny sposób przeszkadzający normalnym graczom - takim zachowaniem często próbuje się dowartościować. <<---- to wytłuszczone to coś o tobie. W każdym twoim poście wyzywasz od noobów. Chcesz się poczuć lepszy czy brak ci argumentów? A Bronie go(choć nie do końca się z nim zgadzam) bo na wszystko co on powiedział masz tylko jedną odpowiedź "jesteś noobem bo mam inne zdanie i brak mi argumentów że jest inaczej niż to co on mówi" Cytuj:
n/c Ostatnio edytowany przez Vicious - 19-11-2006 o 17:31. |
||
![]() |
![]() |
#179 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 10 2006
Stan: Początkujący
Imię: Leonn Suraznos
Profesja: Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 8
Skille: 17/19
|
![]() Jak dodać obrazek pod nazwę użytkownika????
Wiem, że to nie na temat, ale plzzzz powiedzcie. |
![]() |
![]() |
#180 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 150
Skille: 90+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() każdy goni za kasą jak już ktoś wcześniej pisał a ich to za przeproszeniem ch*j obchodzi jak sie gra nam - faccom. A pozatym każdy facc daje im kase bo reklama na tibia.com jest a facc wchodzi na ich strone tak czesto jak pacc
|
![]() |