Zobacz pojedynczy post
stary 22-11-2006, 09:00   #220
Adner
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666 Pokaż post
Aha, i pisz moję imię z DUŻEJ litery, z szacunku dla inteligentniejszego...
'Inteligentniejszego'? Co za wspaniały przykład braku wiedzy o stopniowaniu przymiotników.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Radek 666 Pokaż post
Argument powiadasz? Z chęcią . Gra jest darmowa - każde nowe konto zaczyna ze statusem Free Account. Kto nowy odrazu płaci za grę? Najpierw gra się na FACCu, później niektórzy kupują PACC. Więc każdy FACC jest potencjalnym płatnikiem (nie wiedziałem jak to ująć :d) na serwer, na pensje i wogle. No i dlatego, że gra jest darmowa! Jeśli chcą zrobić ją płatną to powinni wydać darmowe demo Tibii, jeśli chcesz grać dalej - płacisz. A jeśli gra jest DARMOWA, to każdy powinien COŚ dostawać, oczywiście PACC więcej... (i jeszcze raz mi ktoś napisze, że chcę wszystko dla FACC a nic dla PACC to się wnerwie -.-)

Człowieku! Chyba cię Bóg darem czytania nie obdarzył. GDZIE JA NAPISAŁEM, ŻE CHCĘ TIBII ZA DARMO?! NO GDZIE?! Właśnie - NIGDZIE. Nie ma nic za darmo? Ściągam sobie takie Silkroad, za darmo. Są jakieś płatne konta, które mają 10x więcej? NIEEE! Ściągam sobie KalOnline - TO SAMO. Ściągam sobie R.O.S.E Online - TO SAMOOO...
Po przeczytaniu kilku postów chciałem ZAAPELOWAĆ do graczy z PACC, żeby wszystkiego nie chcieli ("FACC mają za dużo, zabrać im i dać nam!!!!11", a było sporo takich głosów).
Gra jest darmowa, a może nie jest? Mainland jest wielką wyspą z jeszcze większymi podziemiami, rozmaitymi krajobrazami i miastami. I to jest wyżej wspomniane przez ciebie "demo gry", bardzo rozszerzone "demo gry". A jaką motywacją dla tych potencjalnych płatników będzie to, że i tak w kolejnej aktualizacji dostaną nowe tereny?

A i tak gracze z bezpłatnym kontem(czyli ja) dostają dużo, bo a to nowe przedmioty, a to nowe outfity, a to Katedra, a to odnowienie całego mainlandu, a to przerobione miasto, a to jakieś gadżety...

A co do terenów dla graczy z pacc, to według mnie jest ich za mało, gdyż o ile wspominam grę moim druidem, to miałem kłopoty z odszukaniem miłego miejsca do zabijania smoków, powtarzam, miłego. A i miłych domków też nie za dużo, większość kwadratowe i takie same.