Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2006, 00:16   #620
Qba =]
Użytkownik Forum

Qba =]'s Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków

Profesja: Knight
Świat: Azura
Poziom: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bonnek Pokaż post
zal to mi was bo ja nie dymam lalek dmuchanych i nie robie wywiadow po ukonczeniu anihilatora osmieszajac sie pozdro dla twojego brata zlodzieja....
bylem na tej bitwie jak na kazdej ale nie bede zdradzal swojego nicku bo nie widze powodu.Jezeli tak bardzo cie to boli ze nei wiesz kim jestem to juz twoj problem.
Pff, jesteś naprawdę żałosny...
Nie znasz nas, nic o nas nie wiesz. Nas ta gra nie absorbuje widocznie tak jak Ciebie, robimy sobie z niej zlewę, a w rl jestesmy spontaniczni i mamy gdzieś co myślą o nas takie ograniczone stworzenia jak Ty. Ci, którzy nas znają wiedzą jacy jesteśmy. Ty nie robisz takich rzeczy, bo widocznie nie masz z kim, albo po prostu żal Ci wychodzić z domu, jeśli możesz poklikac w pikselowe potworki.

Jego problem? Wydaję mi się, że jednak Twoj, skoro boisz się podpisać pod tym co piszesz,dowodzi to albo wstydu przed własną głupotą, albo niewiedzy.

Wjazd na nas nie wyjdzie Ci raczej na dobre, bo rozsądni ludzie bardziej cenią osoby, które potrafią się bawić i pośmiać z samych siebie, niż nadętych bufonów mądrujących sie po stokroć, ślęczących przed monitorem a bojących pokazać swoje prawdziwe oblicze...
You`ll never get my pride!
Qba =] jest offline