Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 30-11-2006, 19:50   #601
Qual
Użytkownik Forum

Qual's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 Pokaż post
@up
Dobrze, ze sie juz przedstawiles.
He nastepny bajkopisarz ktory wszysto wie, a nigdy go nie ma na akcjach. Snuje swoje watki slyszac cos od kolegow, ogladajac filmiki lub z forum wyczyta i potem pisze bzdury.

Kiniol my nawet nie odliczalismy bo nie bylo to, az tak bardzo potrzebne jak przyjdzie taki moment ze trzeba bedzie odliczyc to sie odliczy.

@powrot PA na Azurze
Naprawde uwierzyliscie ze to koniec PA? Drazito zadko kiedy dotrzymuje obietnicy gra dobrego wujka przez jakis czas, a potem mu wszystko wisi.
Byl krotki okres bez pa po to zebyscie sie dorobili, a potem Wanted to z was skroi ^^

Co do tego czy my sie chowamy po akcji czy nie to nasza decyzja i kij wam do tego, moze nie czujemy sie na silach lub wolimy nie ryzykowac zbytnio? To my walczymy a nie wy. Jak chcecie to sobie zrobcie duze lvle wywolajcie wojne i walczcie open battle. Moge sie zalozyc, ze czesc z was wyszla by z wojny przed 1 bitwa a druga czesc odeszla by na inny serwer bo pierwszym zgonie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 30-11-2006, 20:03   #602
bonnek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn Pokaż post
@kiniol baranie policz sabie ludzi z dofa i wanted
zawsze jest mniej ludzi w wanted jak juz ktos padnie takie wymowki to nam nie w*******aj na forum
prawda jest taka ze jak zaczynaja tracic ludzi wanted to daja loga ;P
czego jest przykladem filmik ale niestety dragus i bibolek nie zdazyli
a elite z reszta dostal z fb ale dali loga ( zabralo im po 10 hp ale dali loga )
ty kretynie dali loga bo byli w sytuacji bez wyjscia.
jak bys nie zauwazyl to urb mial jeszcze jednego wolnego uj, a jak by doszlo do nastepnego starcia to zapewne by wbil bana wiec woleli dac loga.
bonnek jest offline  
stary 30-11-2006, 20:09   #603
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

Mexenoth Strastin.

wiec jakiego bota wanted uzywalo??
bonnek jest offline  
stary 30-11-2006, 20:19   #604
Alleran
Użytkownik Forum

Alleran's Avatar

Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek

Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
Domyślny

Powiem tyle : hahahahahaha -.-'

@Kiniol
Jakbyś nie zauważył to Amb nie ma wszystkich z wanted w vipach.
Więc nie ma co gadać że dawali loga, bo jak padł Amb to z wanted nie było tylko patanuba online i minavanda więc nie róbcie scen że wanted było 2 razy mniej niż DoFu. A że wanted nie umie dać loga porządnie to już nie nasza wina
stary 30-11-2006, 20:31   #605
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

up.

jak bys nie zauwazyl to na filmie widac kto jaka mial ekipe.
ludzi z wanted bylo 13 w jaskini a dofoludkow naliczylem ok. 25
bonnek jest offline  
stary 30-11-2006, 20:38   #606
frances111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2006

Domyślny

Swoja droga Mexe, to Wy wywolaliscie powrot PA. po prostu zrobiliscie kilka fragow, a kazdy dead to przynajmniej 50k w plecy

moze pora dac niusa na tibianews? przeciez byl o koncu PA, wiec czemu ma nie byc o powrocie? niech sie ludzie smieja.
frances111 jest offline  
stary 30-11-2006, 21:19   #607
Alleran
Użytkownik Forum

Alleran's Avatar

Domyślny

@bonnek

Tak mi przykro ale na filmie nie widać wszystkich i nigdy na akcji ludzi z DoFu nie było 25 bo tylu nie ma więc jak nie wiesz to nie pisz. Może jakbyś był na akcji i miał całe wanted w vipach jak i DoF to byś widział ilu ich było i ilu nas. Ja byłem to wiem.

W szkole uczą liczyć, chyba że coś zmieniło

Co do PA to nie nasza wina, ludzie na azurze lubią płacić drazowi i później gówno z tego mają. "Dać palec to weźmie całą ręke"
stary 30-11-2006, 21:26   #608
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

to sobie sprawdz na urbexxa filmie ilu was bylo bo ja tam naliczylem 21 + ci ktorych nie ma w vipach np.dandrag floaterka elanoz itd...
bonnek jest offline  
stary 30-11-2006, 21:34   #609
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Dajcie link tego filmu
Pavvulonik jest offline  
stary 30-11-2006, 21:37   #610
Alleran
Użytkownik Forum

Alleran's Avatar

Domyślny

I całą armie noobów za sobą + czołgi i jeszcze coś. Jedno słowo : śmiech

Ludzie w vipach a ludzie biorący udział w akcji to co innego. Nie byłeś to nie pierdziel , pomyślałeś chociaż o tym że urbex może nie mieć wszystkich z wanted w vipach ??
stary 30-11-2006, 22:04   #611
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

Alleran ty jestes glupi czy tylko udajesz??

"Ludzie w vipach a ludzie biorący udział w akcji to co innego. Nie byłeś to nie pierdziel , pomyślałeś chociaż o tym że urbex może nie mieć wszystkich z wanted w vipach ??"

nie musialem tam byc zeby widziec ilu was bylo.W momencie gdy ambellyn padl i reszta waszych ludzi, z wanted bylo 13 osob i nikt wiecej nie mogl przybiec bo by sie nie przebili przez wasza armie ktora blokowala wyjscie z jaskini.wez sobie obejzyj pare razy film nakrecony przez urbexxa na ktorym wyraznie widac ilu ich jest a ilu was i nie gadaj mi tu glupot ze urbexx moze nie miec czesci osob z wanted w vipach LOL.
bonnek jest offline  
stary 30-11-2006, 22:15   #612
Alleran
Użytkownik Forum

Alleran's Avatar

Domyślny

A ty starasz się być mądry ??

I pokaż mi tą nasza armie bo ja jej tam nie widziałem , co do tego że np. sensej, hawek czy tam wican nie mogli wpaść to już nie moja wina że wcześniej padli i nie chcieli ryzykować kolejny raz

Zastanawiam się czemu zawsze ktoś stara się zwiększyć liczebność naszych ludzi na siłe. Tak jak kiedyś draz napisał ,z DoFu było 30 osób online a biedne wanted liczyło z 10 osób. Co najlepsze na akcji były całe tony noobów z DoFu jak to draz napisał na tibia.de

Ostatnio edytowany przez Alleran - 30-11-2006 o 22:17.
Alleran jest offline  
stary 30-11-2006, 22:32   #613
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

as you wish.

Dof;Alleran,Ambellyn,Amenhotep,Arucard la'Flak,Fea Umarth,Franco De'lago,Gammbler,Heg,Horrigan Macduff,Jameha,Mebi,Mexenoth Strastin,Pollbull,Przemo Ent,Sandra Magnus,Shanoz,Tete Nemeth,Thor Phyroflame,Vorn Rochon,Xalf,Zordan Storm,Elanoz,Floaterka,Dandrag

Wanted;Drazharm,Urbexx,Dragoholikus,Elite crusher,Xhue,Tegax,Ulfmaa,Deeamonicuz,Morson Mayon,Grit-monster,Ake,Marjola,Bibolowski+Senis saltiz

tych wylapalem.

Ostatnio edytowany przez bonnek - 30-11-2006 o 23:04. Powód: pomylka:(
bonnek jest offline  
stary 30-11-2006, 22:58   #614
Alleran
Użytkownik Forum

Alleran's Avatar

Domyślny

No i nie było nas 25 jak ktoś wspomniał.
Jak już dodałeś nam Elanoza i Thora to do wanted też dodaj kilka osób które tam z nimi były np taki jakiś 60 rp co tam biegał, imienia nie przytocze bo nie znam. I jeszcze dodaj wicana i lorda senseja którzy padli w czasie tej akcji.

Ostatnio edytowany przez Alleran - 30-11-2006 o 23:01.
Alleran jest offline  
stary 30-11-2006, 23:16   #615
jet
Użytkownik Forum

jet's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów

Poziom: 50
Poziom mag.: 50
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bonnek Pokaż post
Alleran (...) wez sobie obejzyj pare razy film nakrecony przez urbexxa na ktorym wyraznie widac (...)
ale mi Ciebie zal: "obejrz filmik" ale on tam byl w odroznieniu od Ciebie!!!! czy Ty tego nie zrozumiesz nigdy, ze jestes zalosny! obejrzales sobie filmik i myslisz, ze jestes wilekim znawca, wez udzial w bitwie i dopiero sie madruj, albo chociaz podaj nick Ty wielki mastahu-zabijako.

AXE BAHIA!
jet jest offline  
stary 30-11-2006, 23:38   #616
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jet Pokaż post
ale mi Ciebie zal: "obejrz filmik" ale on tam byl w odroznieniu od Ciebie!!!! czy Ty tego nie zrozumiesz nigdy, ze jestes zalosny! obejrzales sobie filmik i myslisz, ze jestes wilekim znawca, wez udzial w bitwie i dopiero sie madruj, albo chociaz podaj nick Ty wielki mastahu-zabijako.

zal to mi was bo ja nie dymam lalek dmuchanych i nie robie wywiadow po ukonczeniu anihilatora osmieszajac sie pozdro dla twojego brata zlodzieja....
bylem na tej bitwie jak na kazdej ale nie bede zdradzal swojego nicku bo nie widze powodu.Jezeli tak bardzo cie to boli ze nei wiesz kim jestem to juz twoj problem.

Ostatnio edytowany przez bonnek - 30-11-2006 o 23:59.
bonnek jest offline  
stary 30-11-2006, 23:39   #617
Rev'ico
Użytkownik Forum

Rev'ico's Avatar

Data dołączenia: 01 06 2006
Lokacja: Tarnów

Gildia: Gipo
Domyślny

lol , membersi dofu padali jak muchy , z tego co widzialem na filmiku urbexxa to dof ma bardzo slabe zgranie , glupie dedy np Mebi , pollbul, heg , ...

aha i mam pyatnie czy te comba wanted to byl bot czy dobre zgranie na vencie ? aff w sumie i tak wiadomo ze by sie nikt nieprzyznal do bota ...

pozdro for all

Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 30-11-2006 o 23:40.
Rev'ico jest offline  
stary 30-11-2006, 23:45   #618
bonnek
Użytkownik Forum

Domyślny

up.
a jaki bot tak dziala??
bonnek jest offline  
stary 01-12-2006, 00:08   #619
XIII
Zbanowany

XIII's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost

Świat: RL
Strzałka

@up
Kazdy z teamu mogl sobie ustawic taka opcje w Tibiabot NG, zeby uzyc runki na celu, jezeli ma x hp.
XIII jest offline  
stary 01-12-2006, 00:16   #620
Qba =]
Użytkownik Forum

Qba =]'s Avatar

Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków

Profesja: Knight
Poziom: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bonnek Pokaż post
zal to mi was bo ja nie dymam lalek dmuchanych i nie robie wywiadow po ukonczeniu anihilatora osmieszajac sie pozdro dla twojego brata zlodzieja....
bylem na tej bitwie jak na kazdej ale nie bede zdradzal swojego nicku bo nie widze powodu.Jezeli tak bardzo cie to boli ze nei wiesz kim jestem to juz twoj problem.
Pff, jesteś naprawdę żałosny...
Nie znasz nas, nic o nas nie wiesz. Nas ta gra nie absorbuje widocznie tak jak Ciebie, robimy sobie z niej zlewę, a w rl jestesmy spontaniczni i mamy gdzieś co myślą o nas takie ograniczone stworzenia jak Ty. Ci, którzy nas znają wiedzą jacy jesteśmy. Ty nie robisz takich rzeczy, bo widocznie nie masz z kim, albo po prostu żal Ci wychodzić z domu, jeśli możesz poklikac w pikselowe potworki.

Jego problem? Wydaję mi się, że jednak Twoj, skoro boisz się podpisać pod tym co piszesz,dowodzi to albo wstydu przed własną głupotą, albo niewiedzy.

Wjazd na nas nie wyjdzie Ci raczej na dobre, bo rozsądni ludzie bardziej cenią osoby, które potrafią się bawić i pośmiać z samych siebie, niż nadętych bufonów mądrujących sie po stokroć, ślęczących przed monitorem a bojących pokazać swoje prawdziwe oblicze...
You`ll never get my pride!
Qba =] jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania