![]() |
#601 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Mexenoth Strastin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 81
Poziom mag.: 64
|
![]() He nastepny bajkopisarz ktory wszysto wie, a nigdy go nie ma na akcjach. Snuje swoje watki slyszac cos od kolegow, ogladajac filmiki lub z forum wyczyta i potem pisze bzdury.
Kiniol my nawet nie odliczalismy bo nie bylo to, az tak bardzo potrzebne jak przyjdzie taki moment ze trzeba bedzie odliczyc to sie odliczy. @powrot PA na Azurze Naprawde uwierzyliscie ze to koniec PA? Drazito zadko kiedy dotrzymuje obietnicy gra dobrego wujka przez jakis czas, a potem mu wszystko wisi. Byl krotki okres bez pa po to zebyscie sie dorobili, a potem Wanted to z was skroi ^^ Co do tego czy my sie chowamy po akcji czy nie to nasza decyzja i kij wam do tego, moze nie czujemy sie na silach lub wolimy nie ryzykowac zbytnio? To my walczymy a nie wy. Jak chcecie to sobie zrobcie duze lvle wywolajcie wojne i walczcie open battle. Moge sie zalozyc, ze czesc z was wyszla by z wojny przed 1 bitwa a druga czesc odeszla by na inny serwer bo pierwszym zgonie.
![]() |
#602 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() Cytuj:
jak bys nie zauwazyl to urb mial jeszcze jednego wolnego uj, a jak by doszlo do nastepnego starcia to zapewne by wbil bana wiec woleli dac loga. |
|
![]() |
![]() |
#603 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mexenoth Strastin.
wiec jakiego bota wanted uzywalo?? |
![]() |
![]() |
#604 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: B-nia/Wrocek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Numenor
Poziom: 124
Poziom mag.: 7
|
![]() Powiem tyle : hahahahahaha -.-'
@Kiniol Jakbyś nie zauważył to Amb nie ma wszystkich z wanted w vipach. Więc nie ma co gadać że dawali loga, bo jak padł Amb to z wanted nie było tylko patanuba online i minavanda więc nie róbcie scen że wanted było 2 razy mniej niż DoFu. A że wanted nie umie dać loga porządnie to już nie nasza wina ![]()
#605 |
Użytkownik Forum
|
![]() up.
jak bys nie zauwazyl to na filmie widac kto jaka mial ekipe. ludzi z wanted bylo 13 w jaskini a dofoludkow naliczylem ok. 25 ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
|
![]() Swoja droga Mexe, to Wy wywolaliscie powrot PA. po prostu zrobiliscie kilka fragow, a kazdy dead to przynajmniej 50k w plecy
![]() moze pora dac niusa na tibianews? przeciez byl o koncu PA, wiec czemu ma nie byc o powrocie? niech sie ludzie smieja. |
![]() |
![]() |
#607 |
Użytkownik Forum
|
![]() @bonnek
Tak mi przykro ale na filmie nie widać wszystkich i nigdy na akcji ludzi z DoFu nie było 25 bo tylu nie ma ![]() W szkole uczą liczyć, chyba że coś zmieniło ![]() Co do PA to nie nasza wina, ludzie na azurze lubią płacić drazowi i później gówno z tego mają. "Dać palec to weźmie całą ręke" ![]()
#608 |
Użytkownik Forum
|
![]() to sobie sprawdz na urbexxa filmie ilu was bylo bo ja tam naliczylem 21 + ci ktorych nie ma w vipach np.dandrag floaterka elanoz itd...
|
![]() |
![]() |
#610 |
Użytkownik Forum
|
![]() I całą armie noobów za sobą + czołgi i jeszcze coś. Jedno słowo : śmiech
![]() Ludzie w vipach a ludzie biorący udział w akcji to co innego. Nie byłeś to nie pierdziel , pomyślałeś chociaż o tym że urbex może nie mieć wszystkich z wanted w vipach ??
#611 |
Użytkownik Forum
|
![]() Alleran ty jestes glupi czy tylko udajesz??
![]() "Ludzie w vipach a ludzie biorący udział w akcji to co innego. Nie byłeś to nie pierdziel , pomyślałeś chociaż o tym że urbex może nie mieć wszystkich z wanted w vipach ??" nie musialem tam byc zeby widziec ilu was bylo.W momencie gdy ambellyn padl i reszta waszych ludzi, z wanted bylo 13 osob i nikt wiecej nie mogl przybiec bo by sie nie przebili przez wasza armie ktora blokowala wyjscie z jaskini.wez sobie obejzyj pare razy film nakrecony przez urbexxa na ktorym wyraznie widac ilu ich jest a ilu was i nie gadaj mi tu glupot ze urbexx moze nie miec czesci osob z wanted w vipach LOL. |
![]() |
![]() |
#612 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ty starasz się być mądry ??
I pokaż mi tą nasza armie bo ja jej tam nie widziałem , co do tego że np. sensej, hawek czy tam wican nie mogli wpaść to już nie moja wina że wcześniej padli i nie chcieli ryzykować kolejny raz ![]() Zastanawiam się czemu zawsze ktoś stara się zwiększyć liczebność naszych ludzi na siłe. Tak jak kiedyś draz napisał ,z DoFu było 30 osób online a biedne wanted liczyło z 10 osób. Co najlepsze na akcji były całe tony noobów z DoFu jak to draz napisał na tibia.de
![]() Ostatnio edytowany przez Alleran - 30-11-2006 o 22:17. |
![]() |
![]() |
#613 |
Użytkownik Forum
|
![]() as you wish.
Dof;Alleran,Ambellyn,Amenhotep,Arucard la'Flak,Fea Umarth,Franco De'lago,Gammbler,Heg,Horrigan Macduff,Jameha,Mebi,Mexenoth Strastin,Pollbull,Przemo Ent,Sandra Magnus,Shanoz,Tete Nemeth,Thor Phyroflame,Vorn Rochon,Xalf,Zordan Storm,Elanoz,Floaterka,Dandrag Wanted;Drazharm,Urbexx,Dragoholikus,Elite crusher,Xhue,Tegax,Ulfmaa,Deeamonicuz,Morson Mayon,Grit-monster,Ake,Marjola,Bibolowski+Senis saltiz tych wylapalem. Ostatnio edytowany przez bonnek - 30-11-2006 o 23:04. Powód: pomylka:( |
![]() |
![]() |
#614 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i nie było nas 25 jak ktoś wspomniał.
Jak już dodałeś nam Elanoza i Thora to do wanted też dodaj kilka osób które tam z nimi były ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Alleran - 30-11-2006 o 23:01. |
![]() |
![]() |
#615 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Anchesenamon
Gildia: Deadly Dancers
Poziom: 50
Poziom mag.: 50
|
![]() ale mi Ciebie zal: "obejrz filmik" ale on tam byl w odroznieniu od Ciebie!!!! czy Ty tego nie zrozumiesz nigdy, ze jestes zalosny! obejrzales sobie filmik i myslisz, ze jestes wilekim znawca, wez udzial w bitwie i dopiero sie madruj, albo chociaz podaj nick Ty wielki mastahu-zabijako.
|
![]() |
![]() |
#616 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
zal to mi was bo ja nie dymam lalek dmuchanych ![]() bylem na tej bitwie jak na kazdej ale nie bede zdradzal swojego nicku bo nie widze powodu.Jezeli tak bardzo cie to boli ze nei wiesz kim jestem to juz twoj problem. Ostatnio edytowany przez bonnek - 30-11-2006 o 23:59. |
|
![]() |
![]() |
#617 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol , membersi dofu padali jak muchy , z tego co widzialem na filmiku urbexxa to dof ma bardzo slabe zgranie , glupie dedy np Mebi , pollbul, heg , ...
aha i mam pyatnie czy te comba wanted to byl bot czy dobre zgranie na vencie ? aff w sumie i tak wiadomo ze by sie nikt nieprzyznal do bota ... ![]() pozdro for all ![]() Ostatnio edytowany przez Rev'ico - 30-11-2006 o 23:40. |
![]() |
![]() |
#618 |
Użytkownik Forum
|
![]() up.
a jaki bot tak dziala?? |
![]() |
![]() |
#619 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Localhost
Stan: Na Emeryturze
Świat: RL
|
![]() @up
Kazdy z teamu mogl sobie ustawic taka opcje w Tibiabot NG, zeby uzyc runki na celu, jezeli ma x hp. |
![]() |
![]() |
#620 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bełchatów/ Kraków
Imię: Bartek of Demon
Profesja: Knight
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
Nie znasz nas, nic o nas nie wiesz. Nas ta gra nie absorbuje widocznie tak jak Ciebie, robimy sobie z niej zlewę, a w rl jestesmy spontaniczni i mamy gdzieś co myślą o nas takie ograniczone stworzenia jak Ty. Ci, którzy nas znają wiedzą jacy jesteśmy. Ty nie robisz takich rzeczy, bo widocznie nie masz z kim, albo po prostu żal Ci wychodzić z domu, jeśli możesz poklikac w pikselowe potworki. Jego problem? Wydaję mi się, że jednak Twoj, skoro boisz się podpisać pod tym co piszesz,dowodzi to albo wstydu przed własną głupotą, albo niewiedzy. Wjazd na nas nie wyjdzie Ci raczej na dobre, bo rozsądni ludzie bardziej cenią osoby, które potrafią się bawić i pośmiać z samych siebie, niż nadętych bufonów mądrujących sie po stokroć, ślęczących przed monitorem a bojących pokazać swoje prawdziwe oblicze...