01-12-2006, 00:34
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Qba =]
Pff, jesteś naprawdę żałosny...
Nie znasz nas, nic o nas nie wiesz. Nas ta gra nie absorbuje widocznie tak jak Ciebie, robimy sobie z niej zlewę, a w rl jestesmy spontaniczni i mamy gdzieś co myślą o nas takie ograniczone stworzenia jak Ty. Ci, którzy nas znają wiedzą jacy jesteśmy. Ty nie robisz takich rzeczy, bo widocznie nie masz z kim, albo po prostu żal Ci wychodzić z domu, jeśli możesz poklikac w pikselowe potworki.
Jego problem? Wydaję mi się, że jednak Twoj, skoro boisz się podpisać pod tym co piszesz,dowodzi to albo wstydu przed własną głupotą, albo niewiedzy.
Wjazd na nas nie wyjdzie Ci raczej na dobre, bo rozsądni ludzie bardziej cenią osoby, które potrafią się bawić i pośmiać z samych siebie, niż nadętych bufonów mądrujących sie po stokroć, ślęczących przed monitorem a bojących pokazać swoje prawdziwe oblicze...
|
ok moge byc dla ciebie zalosny ale was nikt nie przebije jezeli dla was to bylo smieszne to chyba macie cos z glowa nie tak bo dla mnie to bylo poporstu zalosne...
dla tych co tego nie widzieli
http://video.google.pl/videoplay?doc...Annihilator+RL
|
|
|
|
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
|