Zobacz pojedynczy post
stary 01-12-2006, 17:56   #3141
Boltina89
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
Król War

Nie wiem chlopaki( i dziewczeta) czemu wojna wywoluje tutaj tyle spiec. Kazdy ma swoje zdanie i na tym skonczmy. Przeciez Polacy bez pomocy Rattena Lovize i Kondy nie sa w stanie nic zrobic. Tak smao Lithium nie jest wstanie nic zrobic Kondzie, Rattenowi i Lovize w Dara~ Ankh~. Kazdy ma swoje sugestie i zdanie. Tak samo mozna powiedziec, ze przebieg open battle bylby inny, gdyby nie noobchary Lith~.

Nie chce sie za bardzo wypowiadac o kulisach wojny, bo oprocz openbattle i akcji na DHQ nic na zywo nie widzialem. Jednak sam Lovize przyznal mi w rozmowie, ze Gru~ i Sira to noobish in pvp. Grudgiie ma 10 sec na exure vite lub utamo, a tu nic...Kompletny brak kompetencji. Jak pozniej mozna miec pretensje do Kondy, ze sie nie angazuje? Jakby mial w guild only pvp like on albo Kardear to caly czas by byly akcje. Swoja droga dziwne, ze Kardear w ogole nie pomaga. Bo by sie przydal.

@Tharrin

Jesli moge tutaj zabrac slowo to...Wierz mi, ze gdybys mial dobre plany akcji i zawsze dawaly by szanse fragga Konda z pewnoscia by tego posluchal i rozwazyl. A Ty tutaj caly czas narzekasz i na dodatek wygadujesz plany swojej Old Guild, ze niby trap na Catr chcieli... Moim zdaniem sprawy i plany w swoim gronie w owym gronie pozostaja. A Ty teraz probujesz osmieszyc LOEM etc...

Trzeba leciec do 127 Cu

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.