![]() |
#3141 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Nie wiem chlopaki( i dziewczeta) czemu wojna wywoluje tutaj tyle spiec. Kazdy ma swoje zdanie i na tym skonczmy. Przeciez Polacy bez pomocy Rattena Lovize i Kondy nie sa w stanie nic zrobic. Tak smao Lithium nie jest wstanie nic zrobic Kondzie, Rattenowi i Lovize w Dara~ Ankh~. Kazdy ma swoje sugestie i zdanie. Tak samo mozna powiedziec, ze przebieg open battle bylby inny, gdyby nie noobchary Lith~.
Nie chce sie za bardzo wypowiadac o kulisach wojny, bo oprocz openbattle i akcji na DHQ nic na zywo nie widzialem. Jednak sam Lovize przyznal mi w rozmowie, ze Gru~ i Sira to noobish in pvp. Grudgiie ma 10 sec na exure vite lub utamo, a tu nic...Kompletny brak kompetencji. Jak pozniej mozna miec pretensje do Kondy, ze sie nie angazuje? Jakby mial w guild only pvp like on albo Kardear to caly czas by byly akcje. Swoja droga dziwne, ze Kardear w ogole nie pomaga. Bo by sie przydal. @Tharrin Jesli moge tutaj zabrac slowo to...Wierz mi, ze gdybys mial dobre plany akcji i zawsze dawaly by szanse fragga Konda z pewnoscia by tego posluchal i rozwazyl. A Ty tutaj caly czas narzekasz i na dodatek wygadujesz plany swojej Old Guild, ze niby trap na Catr chcieli... Moim zdaniem sprawy i plany w swoim gronie w owym gronie pozostaja. A Ty teraz probujesz osmieszyc LOEM etc... Trzeba leciec do 127 ![]()
![]() |
#3142 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @boltina
Nie chce ci podcinac skrzydel. Ale nie wypowiadaj sie na temat kondy. Kardear nie walczy bo takiego 112 pala z 1100 zycia od razu sciagna -.-. Konda zazwyczaj ufa swoim taktykom, chociaz jakby taktyka rzeczywiscie byla dobra to by poszedl. @tharrin Sam sobie zaprzeczasz. Mowisz ze niech zrobia cos bez kondy i tego, a na koncu dodajesz ze w 5ek nie zabija 140 ek -.-. Wybieraja ankh i dara do bicia bo to dla nich najbezpieczniejsze miejsca. |
![]() |
![]() |
#3143 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() nie zapomnijcie o Oenie xD ktory juz dwa razy padl jak mielsimy combo 1k XD i jest ich wiecej xD a boltina ty sie nie wypowiadaj o rzeczy o ktorych nic nie wiesz ;p bo nigdy nie byles w wojnie
PS. Dauthislayer my mamy zawsze trap i zawsze po 30 osob na vencie !! xD
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 01-12-2006 o 18:11. |
![]() |
![]() |
#3144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Imię: Boltina
Poziom: 129
Skille: 100/71
|
![]() Cytuj:
![]() Pozdro Ps O Oenie nie zapominamy ![]()
![]() |
#3145 |
Zbanowany
|
![]() Za pierwszym razem Oen zrezygnowal bo jego sytuacja wygladala fatalnie a bezsensowne uhanie sie kiedy mial AoL, to se wiesz.
Catrishia Kto madry, kto ma 15 minutowego pz locka w wojnie ucieka na venore lair, skad nie ma ucieczki? To ze tam byl gotowy trap jest czytelne ^^ ;] Nekromanta czyta temat Tom-rek wyplacil sie z wojny. Padl raz po swoim nooberskim zagraniu ^^ Dzisiaj na galanie nie bylo zadnej akcji... |
![]() |
![]() |
#3146 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
wy sie gdzie kolwiek bojicie wejsc gdzie nie ma ucieczki dla kondy i reszty XD juz nie chroni Oena to za drugim razem tez sobie odpuscil czemu nie lol parodia konda zostawia rl brata zeby padl zreszta was tez by zostawil xD a co do tom-reka moge powiedzeci w czym zanoobil ? lol padl z honorem i z glupoty ze sluchal kondy ze przyjda i beda sie bic ciekawe co ty bys zrobil padl w 1 sec czy powiedzial ooooo po co tracic uhy xD lol PS. a gdzie mialem uciekac na otwarte pole ? gdzie mnie zgasza na ue combo lol tam mialem przynajmniej szanse stanac na mostku i ograniczyc ilosc ludzi ktora by mnie bila
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 01-12-2006 o 18:30. |
|
![]() |
![]() |
#3147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Dauthislayer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 102
Skille: 89/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Gdyby tam poszli i by padli to bys ich teraz wyzywal od noobow, ze nie potrafia przewidziec najprostszego trapa. To byla tylko czysta logika.
Widzisz, czasem nie warto ryzykowac, kiedy do stracenia jest tak wiele a do zyskanie wrecz przeciwnie. Bo nawet jesli zaliczysz w tej wojnie 10 dedow to sytuacja nie ulegnie zmianie, a wasze combo sd tez nie ucierpi. |
![]() |
![]() |
#3148 |
Użytkownik Forum
|
![]() znowu tam sama gadka "ale ty nic nie znaczysz" itd xD powoli staje sie to nudne a i jeszcze dodam co do oen i uhow praktycznie o to chodzi zeby zrobic jak najwiekszy waste przeciwnikowi bo sd wiecej kosztuja od uhow ;p
Show me the road and i will find my own You build your bridges and i'll burn em down. Ostatnio edytowany przez Cataclism - 01-12-2006 o 18:38. |
![]() |
![]() |
#3149 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Dauthislayer
Poziom: 102
Skille: 89/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Troche nad interpretujesz. Po prostu bilans mozliwych zyskow i strat mowil jasno- nie warto.
Bynajmniej nie chodzilo mi o to, ze nie znaczysz nic jako czlowiek czy tez nic nie znaczysz dla HWL. Szczerze mowiac, w ogole mnie to nie obchodzi i nie mam zamiaru o tym rozmawiac. |
![]() |
![]() |
#3150 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Btw może ktoś hostnąć filmik z DHQ? Bo wiele o nim mówicie, a nie wiem o co biega... |
|
![]() |
![]() |
#3151 |
Zbanowany
|
![]() @catr
Nie mow do mnie jakbym walczyl w wojnie bo nie walcze ^^ Pomysl logicznie ty bys nie zostawil rl brata i oboje byscie padli czy bys uciekl? Tom- rek nie wiedzial ze malia arkiwn ma gh na fibulii .... a w dodatku od dawna nie mial pz locka. |
![]() |
![]() |
#3152 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie nie zostawil bym rl brata zreszta lovize plus konda ue i juz nie ma pallow XD ale oni o tym nie wiedzia a co do tom-rek oni mu wyraznie powiedzieli ze beda walczyc a co zrobili nic ... i nie mow mi ze bylo inaczej
#3153 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2006
|
![]() Cytuj:
*Konda nigdy nie zaatakuje nikogo jesli nie jest na dara lub ank~ *Tom-rek nie padl jak noob gral przyzwoicie ale jego jedyny blad byl taki ze zaufal kondzie. |
|
![]() |
![]() |
#3154 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 11 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Lord Anarchist
Gildia: Old Patriots
Poziom: 108
Skille: 97/74
|
![]() Tak to prawda ... konda powiedzial ze przyjdzie a nie przyszedl bylem tylko ja Rattzor Kardear i Tom-rek zaczelismy spier**** bo was bylo z 15 nas 4 -.- wiec co bylo do zrobienia ? nic to dalismy loga proste.
Catri to samo bys zrobil ;-) |
![]() |
![]() |
#3155 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() O kurwa jeden glupszy od drugiego, ja pierdole przestanice pisac bo mi sie zle robi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eM A Gie I Ka eM A Gie I Ka eM A Gie I Ka eM A Gie I Ka eM A Gie I Ka eM A Gie I Ka Ostatnio edytowany przez Adelao - 01-12-2006 o 19:03. |
![]() |
![]() |
#3156 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() a co do Kondy trzeba mu i tak przyznac ze jest dobrym zawodnikiem, przynajmniej potrafi myslec, a ze ma w guildi "kozakow" co potrafia tylko gadac to woli samemu wszystko robic. Lithium tez w 90% to ludzie myslacy nad swoimi ruchami i przez to sa najlepsi na tym serverze. To jest strategia a nie mysl: "jestem silny, zniszcze wszystkich!" ![]()
Arkus Ostatnio edytowany przez Arkuss - 01-12-2006 o 19:19. |
|
![]() |
![]() |
#3157 |
Zbanowany
|
![]() Dobra, to tak. Tom-rek zfragowal stypa i sie przykleil do kondy... nie na odwrot, wbil nie potrzebnie pz locka w trakcie wojny. Ja bym na jego miejscu dal loga jak mi pz zszedl, bo chyba ma oczy i widzi jest tylko on z 3 osobami na 15 -.-.
I jakis czas wczesniej Malia miala tam gh nie wiem czy podczas krecenia go jeszcze miala... Dalej jak juz go dorwaliscie to zachowywal sie bardzo przyzwoicie to prawda. Uciekl wam z noob trapa itp. I jakbyscie Kur** umieli czytac to nie napisalem ze tom-rek to noob, tylko noobersko padl - zupelnie niepotrzebnie bez pz'ta itp kumacie to ? Wina niedomowienia, zlego zgrania. Somos, owszem konda zaatakowal was na DHQ wiec siarap ^^ |
![]() |
![]() |
#3158 |
Użytkownik forum
Skille: 97/74
|
![]() Z 25 a co ? Zazdroscisz mi
![]() |
![]() |
![]() |
#3159 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Pozwolę sobie także zadać kilka pytań
A ile osob juz ojebales na zdobywanie zaufania poprzez pozyczanie coraz wiekszych sum, oddawanie ich, po czym pozyczanie czegos bardziej wartosciowego i przywłaszczanie sobie? Ile bp sdków wyjebałeś na random pking? Bo na mnie 3 (sobie policzyłem na filmiku ;D) ? pozdro pvp master blaster |
![]() |
![]() |
#3160 |
Użytkownik forum