nie ma to jak wrocic z roboty i opczytac te niektore brednie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dauthislayer
@Tharrin
Skoro Navo mowi ze takie pomysly byly to pewnie cos w tym jest (i jesli macie 100% racji to te osoby nie wykazaly sie wyobraznia), ale bardziej prawdopodobne wydaje sie byc to, ze chcieli sie przygotowac az lognie sie wiecej shooterow.
Anyway od dawna wiadomo ze trzeba niezlej sily zeby ubic takiego knighta, z reszta sami wiecie jak bylo z Aylitha.
@Navoxiv
Przeciez wszyscy wiedza, ze sami (prawie?) nic nie zdzialamy wiec, po co to mowic. Jestesmy od nich zalezni i ja sie zdazylem z tym juz pogodzic.
@Catrishia
Pytasz czemu nie zrobimy nic poza Ank i Dara? To moze od razu ustawcie trapa i poproscie nas zebysmy po kolei tam wchodzili. Z pewnoscia sie zgodzimy.
|
dauti jakby ktos mnie popieral na vent kiedy ja torepdowalem ich beznadziejne pomysly wytykajac bledy to moze bym ciagle byl w tej wojnie... ale zawsze bylem osamotniona jednostka ktora "szuka dziuy w calym". ja wiem ze nie bylo dosc shooterow, nie musisz mi o tym mowic, i wiem jak bylo z aylitha i naszym atakiem na niego bo sami go organizowalismy...ja jestem realista, a oni maja fantazje
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Boltina89
Nie wiem chlopaki( i dziewczeta) czemu wojna wywoluje tutaj tyle spiec. Kazdy ma swoje zdanie i na tym skonczmy. Przeciez Polacy bez pomocy Rattena Lovize i Kondy nie sa w stanie nic zrobic. Tak smao Lithium nie jest wstanie nic zrobic Kondzie, Rattenowi i Lovize w Dara~ Ankh~. Kazdy ma swoje sugestie i zdanie. Tak samo mozna powiedziec, ze przebieg open battle bylby inny, gdyby nie noobchary Lith~.
Nie chce sie za bardzo wypowiadac o kulisach wojny, bo oprocz openbattle i akcji na DHQ nic na zywo nie widzialem. Jednak sam Lovize przyznal mi w rozmowie, ze Gru~ i Sira to noobish in pvp. Grudgiie ma 10 sec na exure vite lub utamo, a tu nic...Kompletny brak kompetencji. Jak pozniej mozna miec pretensje do Kondy, ze sie nie angazuje? Jakby mial w guild only pvp like on albo Kardear to caly czas by byly akcje. Swoja droga dziwne, ze Kardear w ogole nie pomaga. Bo by sie przydal.
@Tharrin
Jesli moge tutaj zabrac slowo to...Wierz mi, ze gdybys mial dobre plany akcji i zawsze dawaly by szanse fragga Konda z pewnoscia by tego posluchal i rozwazyl. A Ty tutaj caly czas narzekasz i na dodatek wygadujesz plany swojej Old Guild, ze niby trap na Catr chcieli... Moim zdaniem sprawy i plany w swoim gronie w owym gronie pozostaja. A Ty teraz probujesz osmieszyc LOEM etc...
Trzeba leciec do 127  Cu
|
moje plany akcji byly naprawde dobre, moze nawet nie akcji, bo przeciwnik w wojnie tak naprawde jest jedyna zmienna X nie do przewidzenia, ale zachowania po fragu, gubienie pz locka itp... wiesz mi mialem to przygotowane chyba jako jednyny z gildii porozstwialem odpowienio noob chary itp... robilem ssy itd itp, taki dauti cos o tym wie po tym jak mielismy 15 min po rainfangerze... ja nic nie zostawiam przypadkowi...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
@boltina
Nie chce ci podcinac skrzydel. Ale nie wypowiadaj sie na temat kondy. Kardear nie walczy bo takiego 112 pala z 1100 zycia od razu sciagna -.-. Konda zazwyczaj ufa swoim taktykom, chociaz jakby taktyka rzeczywiscie byla dobra to by poszedl.
@tharrin
Sam sobie zaprzeczasz. Mowisz ze niech zrobia cos bez kondy i tego, a na koncu dodajesz ze w 5ek nie zabija 140 ek -.-.
Wybieraja ankh i dara do bicia bo to dla nich najbezpieczniejsze miejsca.
|
kardear nie walczy bio wbrew pozorom boi sie pasc... jest jedynym palem obecnie na galanie z 22 mag lev i chce tak zostac.. wszystko inne co mowi to tylko wymowki...masz racje nie ubijesz w 5 140 EK, ale ubiejsz na luzie 70+ palka, msa czy nawet knighta... rzecz tkwi we wlasciwym doboru celu zaleznie od mozliwosci...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism
no to tak ucieklem tam bo wiedzialem ze tam nie wpadniecie i mialem fuksa xD ze
wy sie gdzie kolwiek bojicie wejsc gdzie nie ma ucieczki dla kondy i reszty XD
juz nie chroni Oena to za drugim razem tez sobie odpuscil czemu nie lol parodia konda zostawia rl brata zeby padl zreszta was tez by zostawil xD a co do tom-reka moge powiedzeci w czym zanoobil ? lol padl z honorem i z glupoty ze sluchal kondy ze przyjda i beda sie bic ciekawe co ty bys zrobil padl w 1 sec czy powiedzial ooooo po co tracic uhy xD lol
PS. a gdzie mialem uciekac na otwarte pole ? gdzie mnie zgasza na ue combo lol tam mialem przynajmniej szanse stanac na mostku i ograniczyc ilosc ludzi ktora by mnie bila
|
rozni ludzie rozne wersje... czy byl trap czy nie.. nie wazne, wiadomo bylo ze nie wejda, szczescie sprzyja zuchwalym
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dauthislayer
Gdyby tam poszli i by padli to bys ich teraz wyzywal od noobow, ze nie potrafia przewidziec najprostszego trapa. To byla tylko czysta logika.
Widzisz, czasem nie warto ryzykowac, kiedy do stracenia jest tak wiele a do zyskanie wrecz przeciwnie. Bo nawet jesli zaliczysz w tej wojnie 10 dedow to sytuacja nie ulegnie zmianie, a wasze combo sd tez nie ucierpi.
|
naprawde tych slow trzeba bylo na vent keidy ja siek lcoilem o niektore akcjie... wszsytk by moglo wtedy wygladac inaczej..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism
nie nie zostawil bym rl brata zreszta lovize plus konda ue i juz nie ma pallow XD ale oni o tym nie wiedzia a co do tom-rek oni mu wyraznie powiedzieli ze beda walczyc a co zrobili nic ... i nie mow mi ze bylo inaczej
|
oni o tym wiedza(ue) i wy tez.... po to zawsze biegaja za wami noby bez ktorych sie nie ruszacie... do tego macie ssa.. a jak nie macie to nobuicie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maffer
Tak to prawda ... konda powiedzial ze przyjdzie a nie przyszedl bylem tylko ja Rattzor Kardear i Tom-rek zaczelismy spier**** bo was bylo z 15 nas 4 -.- wiec co bylo do zrobienia ? nic to dalismy loga proste.
Catri to samo bys zrobil ;-)
|
ehm? ciebie tam akurat nie pamietam, na fibule dobieglem ja, ratten kardear i konda, konda jak zobaczyl ze polacy z vent w liczbie 15 nie wejda pomoc wybiegl z fibuli w sama pore, reszta dala loga ja wszedlem do pzta(domku kumpla).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkuss
tak btw. ile osob juz oszukales z pacciem za 100k??  czekam na odp.
a co do Kondy trzeba mu i tak przyznac ze jest dobrym zawodnikiem, przynajmniej potrafi myslec, a ze ma w guildi "kozakow" co potrafia tylko gadac to woli samemu wszystko robic. Lithium tez w 90% to ludzie myslacy nad swoimi ruchami i przez to sa najlepsi na tym serverze. To jest strategia a nie mysl: "jestem silny, zniszcze wszystkich!" 
|
odnosnie kondy bardzo sie mylisz.l.. on ma paniczyny strach przed zamiknietymi obszarami niezaleznie od planu, strategii czy czegokolwiek....
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz
Dobra, to tak. Tom-rek zfragowal stypa i sie przykleil do kondy... nie na odwrot, wbil nie potrzebnie pz locka w trakcie wojny. Ja bym na jego miejscu dal loga jak mi pz zszedl, bo chyba ma oczy i widzi jest tylko on z 3 osobami na 15 -.-.
I jakis czas wczesniej Malia miala tam gh nie wiem czy podczas krecenia go jeszcze miala...
Dalej jak juz go dorwaliscie to zachowywal sie bardzo przyzwoicie to prawda. Uciekl wam z noob trapa itp.
I jakbyscie Kur** umieli czytac to nie napisalem ze tom-rek to noob, tylko noobersko padl - zupelnie niepotrzebnie bez pz'ta itp kumacie to ?
Wina niedomowienia, zlego zgrania.
Somos, owszem konda zaatakowal was na DHQ wiec siarap ^^
|
maila juz nie miala tego GH.. poza tym maili nie bylo... no i do tego ja tez wierzylem ze "nasi" przyjda... potem przejrzalem na oczy.
a tak w ogole jak pewnie niektorzy zauawzyli staram sie byc retired i swietnie mi wychodzi, oby tak dalej