Zobacz pojedynczy post
stary 06-12-2006, 08:55   #3247
Adelao
Zbanowany

Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja

Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
Domyślny

OK Teraz moje "mysli o was"

1. Wielki Dajmos - Mysli ze nie wiadomo kim jest a tak naprawde jest nikim, przez tibie nie daje rady sobie z szkola

2. Catr~ - Kolejny polak ktorego nie lubie poniewaz jest tempakiem bez wyksztalcenia i jebany cwaniakmiem bo ma przewage Ojj zapomnialem jest tez zlodziejem, ktory nie ma sumienia Mam dla Ciebie nawet slowa pewnej piosenki "Pragnienie kasy zmienia Twój tok myślenia sny marzenia sposób ich spełnienia"

3.Aylithia - Hmm w sumie nic nie mam do niego Ale i tak nie lubie

4.Dravenor - Koles moze byc ale czasem przesadza

5.Tharrin - Omfg zawsze mowili ze nie da rady nic zorganizowac, chociaz nigdy nie bylo go na vent (Bylo trzeba go prosic zeby szanownie wszedl na vent)

6.Anarchist - Duzo mowi nic nie robi, ale oczywiscie jak kazdy high lvl gdy kondy nie ma, nie wejdzie na vent

7.Boltina - Nie ma pojecia o niczym a posty na najdluzsze i bez sensu poprostu brak slow

8.Navoxiv - Jak dla mnie jeden z najlepszych ziomkow

9.Skopo (ten co pisze na forum tibia.pl) - Nawet sie zakolegowalem z nim, ale dla kolesia nie ma kolegow jest tylko GRA i jak 80% polakow w hwl ma problemy w szkole zawsze jak gadalismy zalil mi sie ze dostal szmate z jakiegos przedmiotu. ZAL

10.Ascario - Cipa jak ich malo ;*

11.Poznanski~ - Nie znam ziomka ale widac ze jest takim kretynem jak wiekszosc

Jak o kims zapomnailem prosze przypomnic

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA CIOTY !!!!!!

/eM AGie I Ka

Ostatnio edytowany przez Adelao - 06-12-2006 o 16:52.
Adelao jest offline