![]() |
#3243 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
hummmm co do akcji taka tajna ze wszyscy od rana juz o niej wiedzieli i dlatego nie wypalila ;p za duzo spy macie xD co do wydarzen z galany uuuu az dwie inwazje ![]()
![]() |
#3244 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
![]() co do duela: przeczytales sam siebie? tak, to dobrze, a teraz co napisales: "tharrin by narzekal ze go trapneli" - czytaj to nie bylby duel, w 1 osobe nie da sie nigdzie nikogo trapnac, z gory zkaladasz ze toxo nie zagralby fair i przyprowadzil by przyjaciol na takich czy innych charach - slusznie mniemasz a co do dead w deathliscie, nie bylbym tego taki pewien, jakbys byl taki "pro" jak sadzisz to bys wiedzial ze nie ma szans zeby mnie zabil chyba ze by mi braklo run itp. a juz moja w tym glowa zeby nie barklo. to samo up, mam nadzieje ze ciagle znajde checi na to zeby pograc jak go odbanuja na tyle zeby ta wlka sie odbyla, i ze uda mi sie upewnic ze to bedzie duel, a dopiero potem komentujecie ewentualna walke ![]()
![]() |
#3245 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie byly inwazje.
![]() Cat~ sam mówiles ze 133 knight jest zly do pekowania ![]() A co do tego 60 lvl jak narazie to wy takie lvl zabijacie za free.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3246 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Łódz
Imię: Kazdy wie..
Gildia: Freelancer
Świat: Galana
Poziom: 100
Skille: 80+/80+
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() to sie moze zdazyc kazdemu ale twoje "ludzia" to juz chyba slawne sie stalo zuczku;] @Nohas~ ogolnie oni sie tylko do tego nadaja zeby bic lvle miedzy 40-80... @Cea~ ogolnie puenta mojej wypowiedzi byla taka ze gdyby byla mozliwosc spotkania 1 na 1 z czescia (ta starsza) z lithium, a przynajmniej z tymi co sadza ze rzadza w kazdej materii to chetnie bym ich czasem uswiadomil.. Pomijajac juz kilka grozb ktore otrzymalem jak to oni przyjada i mnie pobija :"((( Jakos do teraz czekam i zaden nie wpadl.. no moze za duzo wymagam zeby im kieszonkowego od rodzicow starczylo na taka podroz.. no i jak to tak mozna puscic dzieciaczka samego do obcego miasta czy cos... Co do galany... nudy... ale co ja wiem bywam z godzine dziennie online.. 2 dni left.. |
|
![]() |
![]() |
#3247 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() OK Teraz moje "mysli o was"
1. Wielki Dajmos - Mysli ze nie wiadomo kim jest a tak naprawde jest nikim, przez tibie nie daje rady sobie z szkola ![]() 2. Catr~ - Kolejny polak ktorego nie lubie poniewaz jest tempakiem bez wyksztalcenia i jebany cwaniakmiem bo ma przewage ![]() ![]() ![]() 3.Aylithia - Hmm w sumie nic nie mam do niego ![]() ![]() 4.Dravenor - Koles moze byc ale czasem przesadza ![]() 5.Tharrin - Omfg zawsze mowili ze nie da rady nic zorganizowac, chociaz nigdy nie bylo go na vent (Bylo trzeba go prosic zeby szanownie wszedl na vent) ![]() ![]() 6.Anarchist - Duzo mowi nic nie robi, ale oczywiscie jak kazdy high lvl gdy kondy nie ma, nie wejdzie na vent ![]() 7.Boltina - Nie ma pojecia o niczym a posty na najdluzsze i bez sensu poprostu brak slow ![]() ![]() ![]() ![]() 8.Navoxiv - Jak dla mnie jeden z najlepszych ziomkow ![]() 9.Skopo (ten co pisze na forum tibia.pl) - Nawet sie zakolegowalem z nim, ale dla kolesia nie ma kolegow jest tylko GRA i jak 80% polakow w hwl ma problemy w szkole zawsze jak gadalismy zalil mi sie ze dostal szmate z jakiegos przedmiotu. ZAL ![]() 10.Ascario - Cipa jak ich malo ;* 11.Poznanski~ - Nie znam ziomka ale widac ze jest takim kretynem jak wiekszosc ![]() Jak o kims zapomnailem prosze przypomnic ![]() HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHA CIOTY !!!!!! ![]() /eM AGie I Ka Ostatnio edytowany przez Adelao - 06-12-2006 o 16:52. |
![]() |
![]() |
#3248 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Hybrid
Gildia: ---
Poziom: 111
Skille: 98/96
Poziom mag.: 7
|
![]() o mnie......
![]()
_/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ _/ THE END \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ \_ Picture of the Day 17/03/2007 http://tibianews.net/Pictures.asp?Id=918 My Proposals "About faster Selling loot" http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1468999 http://s18.photobucket.com/albums/b150/lordhybrid/ |
![]() |
![]() |
#3249 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2006
Lokacja: Poznan
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltina
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 129
Skille: 100/71
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
Tyle chcialem napisac do Ciebie ziomku (CIOOOOTAAA) ![]() Akcja miala byc i moze nawet szkoda, ze sie nie odbyla ![]()
![]() |
#3250 |
Guest
|
![]() No nie moge HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa omg co za ludzie po co jest temat zebyscie sie klocili czy zebyscie rozmawiali - opowiadali o swiecie ;]
HaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHaHa Pozdrawiam. Ps: Soory ale ten temat mnie wzruszyl ! HaHaHa ! |
![]() |
#3251 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2006
Stan: Początkujący
Poziom: ^^
Skille: ^^
Poziom mag.: ^^
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3252 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3253 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() P.s Ci co nie znaja powodu takiego mojego pisania odpowiedz jest prosta nie moge czytaac juz tego forum to daze do jego zamkniecia ![]() Ostatnio edytowany przez Adelao - 06-12-2006 o 16:06. |
|
![]() |
![]() |
#3254 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3255 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: Bdg
Imię: Nastir
Profesja: Knight
Gildia: Confederation
Poziom: 41
|
![]() Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid o mnie...... o tobie napisalem ze jestes pimpkiem. powinno wystarczyc ! |
![]() |
![]() |
#3256 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() " Nie znam kolesia ale kretyn"
To patrz na to Nie znam twojej starej, ale widzialem ja u fryzjera jak klate golila. Ma sens? Gdybys zeskoczyl ze swojeg ego, na iq z pewnoscia bys sie zabil ^^. Moglem nie reagowac, ale jak widze naszego inteligenta, ktoremu brak erudycji to mnie krew zalewa. Jestes przewidywalny wiec zebys napisal cos nowego, uprzedze cie. No ty sam! Sam nic o mnie nie wiesz. Jestes kretynem. Jestes kolesiem z tibii to mam na ciebie wala. Prawda jest taka, ze wszystkie osoby, ktore zjechales juz cie nie lubia. Ja wiem, ty masz na nich wala hahaha ^^. Moze i dostane warna za ublizanie, ale "OK". Nie wkurzylo mnie to, ze mnie nie lubisz, nazywasz mnie kretynem. Wpienia mnie to, iz naskakujesz na wszystkich. Jakby kazdy mial pisac, co o kim mysli, to by cienko to wygladalo( zakladajac, ze kazdy bedzie odpowiadac szczerze) Teraz podsumuje i napisze jasno. Jak cos piszesz to, argumentuj swoja wypowiedz. Nie pisz o innych, bo jestes malo inteligentny i bystry. Przyklad: wrzucasz innym, zeby zamknac temat, co zrobi mod? usunie twoj post, a temat bedzie dalej trwac, ale bez Ciebie. Podniecajacy jestes jaki ty odwazny, mozesz o bohy wolac. Idz matke krzeslem nawalac... Go get the real ( life - zebys skumal) @tharrin Cos studiujesz? Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 06-12-2006 o 20:13. |
![]() |
![]() |
#3257 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2006
Lokacja: Suwałki
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Zrobił se liste i ocenia, wtf? Ostatnio edytowany przez Azenus - 06-12-2006 o 20:43. |
|
![]() |
![]() |
#3258 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Arkus of Galana
Profesja: Knight
Poziom: 58
Skille: marne
Poziom mag.: 6
|
![]() O ja! to forum juz zupelnie schodzi na psy! xD
Jak taki Nastir, Hybrid i Cea tu cos wypisuja no to nie ma przyszlosci xD Czuje ze bedzie kompletna patologia ![]() @Azenus ty sie nie odzywaj bo zepsules ostatnio całą zabwe w Ab ![]() @Adelao Rozjebunde zrobiles tym postem kompletna O Hybridzie: to jest waryjot! tylko by męczył dziewczynki! seksochochlik!
#3259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2006
|
![]() @Adelao - zal-br.swe/pl
Jak nie możesz czytać tego forum to wyjdź, nikt cie nie zmusza i nikt nie będzie tęsknił ![]() Co do topicu.. 19:44 Lord Anarchist [108]: Koniec wojny ;o?
#3260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2005
Lokacja: Borek Wlkp.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Genehuk
Gildia: Legacy of Havok
Świat: Dolera
|
![]() z forum tibia.com :
Lord Anarchist: Why guys we can't create guild ( Loem + Lithium Together ) It's hard? I Don't think so. Somethink like Old Patriots. Gaostic: ok! PEACE IN GALANA! lol?:> ;p nie mozna tak bylo odrazu xD