Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ValGaav
Nie traci wiele ?? chyba zartujesz ... TRACI i to wiele ....
Ktos napisal ze traci 2 dobre czary (omg, co za pie****y)
Paladynowi tylko sie przydaje utani hur jezeli walczy z gs czy z pk, bo jezeli chodzi o bolty to zbyt mala liczbe ich sie wytwarza. Moze kiedys bylo to bardzoej oplacalne ale nie teraz.
Paladyn glownie traci wiele miejsc expowisk. Te dla Facc sa zbyt slabo liczebne. Z tych dobrych mozna wyliczyc guardy w kazo oraz poh+gs, oraz dragon cave'y. Z paccem jest tych miejsc o wiele wiecej. Wiadomo przeciez ze miejsca dla Facc beda zawsze zajete wiecgdzie mozna spobie poexpic w spokoju ??
Nie musze chyba pisac gdzie pally moze expic dla Pacc ;P za duzop tego jest ;] Pally moze nie tak jak sorc\drut ale tez duzo traci bez Pacc.
|
nic konkretnego nie powiedziales ... Ja osobiscie pacc kupilem dopiero od jakiegos 40 lvlu ( minimum 70 dist, zeby sie dalo jakos expic ), zrobilem pare lvli i przestalem grac bo znudzila mnie gra palem, wg mnie jest on nudny

Czy tracisz duzo miejscowek ? Tak, jest bardzo duzo dobrych miejscowek na pacc area, ale na facc nie jest ich wcale mniej

Zawsze znajdziesz cos wolnego, jak nie ta kopalnia to inna ... Do 20-25 lvlu swietnie sie expi na fibuli ze strzalakami, na pacc wlasciwie to samo tylko na darashi - lepsze respy, wiecej rotow ... Ja bym na twoim miejscu zrobil pare lvli ( do 30 conajmniej ), troche dista i kupic pacc zeby gra byla ciekawsza