|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Witam, chciałbym zapytać co paladyn traci bez PACCa. Druid/Sorc - wiadomo, knight - brak exori, kilku fajnych expowisk (żółwie itp.). Paladyn chyba traci niewiele. Co o tym sądzicie?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() No mysle ze traci 2 czary: haste (przydatny) i conjure bolt (tez sie przydaje). Traci moze troche expowisk no i chyba tyle...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Krk
Gildia: Sword Dancers
Świat: Guardia
Poziom: 121
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Jeżęli chodzi ci o expowiska to nie traci dużo, grałem palladynem na faccu i z paccem (1-70lvl) i twierdze, że palladyn ma mase dobrych expowisk na facc arena, POH, D-lair, Guardy, na mniejszych lvlach tez jest gdzie expic. Szczerze mówiac kiedy miałem pacca to i tak najwięcej expiłem na tzw. facc zone najczesciej w tych miejscach których wymieniłem. Paladyn traci praktycznie tylko thomby bo nigdzie tak nie zarobi na facc arena
![]() druga rzecz która traci sa blesyy. Co jak co ale majac 5 milionow expa to odrabianie 250k (te 5% za blessy) +2% za brak promo wychodzi to troche ponad 300k expa na 70lvlu, nie jest to miłe. Ogólnie polecałbym granie palladynem bez pacca do 40-50 lvla ja zamówiłem swojego na 40 lvlu i szczerze mówiac zmarnowałem go bo itak expiłem na terenach dla facc i troche na smokach w ankh, choc to sie nie zwracało Reasumując, nie moge cie zmusić do nie kupienia pacca na 8 lvlu bo jeżeli uważasz, że zle ci sie gra na faccu to oczywiscie itak go kupisz, ale chociaż moge podzielić się z tobą moim doswiadczeniem i rada. Pozdro Auron~~
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Świat: nonPvP
Poziom: 25
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Czyli granie paladynem bez PACCa nie jest tak uciążliwe/nieopłacalne jak druidem/sorcererem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
knight | paladin | sorcerer | druid cool | moze byc ale nie jest super| potrzebny| potrzebny|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Cytuj:
poh ghost land orc land orc fortess guardy mintwallin. Oczywiscie gra z paccem jest zawsze bardziej oplacalna niz faccem jednakże w przypadku paladyna nie jest to w tak znaczącej mierze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Granie kazda profesja bez pacca jest uciazliwe, dead na 100 lvl bez pacca to spokojnie 4 lvle w dół, a juz nawet na 50 lvlu te 3% od promocji daje ci ~60 tys mniej starconego expa przy deadzie
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Początkujący
Świat: Fortera
|
![]() Promocje, plywanie statkami, expowiska, czary, questy, outfity, addony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2006
Lokacja: Z Dupy
![]() |
![]() Paladyn bez pacca nietraci zbyt wiele.
Expowiska sa dobre na facc no ale z paccem oczywiscie jest latwiej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2006
Wpisy bloga: 1
Imię: Krol Tulacz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 95+
|
![]() Cytuj:
Ktos napisal ze traci 2 dobre czary (omg, co za pie****y) Paladynowi tylko sie przydaje utani hur jezeli walczy z gs czy z pk, bo jezeli chodzi o bolty to zbyt mala liczbe ich sie wytwarza. Moze kiedys bylo to bardzoej oplacalne ale nie teraz. Paladyn glownie traci wiele miejsc expowisk. Te dla Facc sa zbyt slabo liczebne. Z tych dobrych mozna wyliczyc guardy w kazo oraz poh+gs, oraz dragon cave'y. Z paccem jest tych miejsc o wiele wiecej. Wiadomo przeciez ze miejsca dla Facc beda zawsze zajete wiecgdzie mozna spobie poexpic w spokoju ?? Nie musze chyba pisac gdzie pally moze expic dla Pacc ;P za duzop tego jest ;] Pally moze nie tak jak sorc\drut ale tez duzo traci bez Pacc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() No to się jednak przydaje, nie? A sorca UE to też nieprzydatny, bo używa go tylko na Anni i w walce z pk? Szybkość jest podstawą pala, bo niby po co bohy zakładają? Więc utani hur przydaje się jako jeszcze większe przyspieszenie. A bolty to po to, że zawsze możesz na lagach wziąć fooda, ładować manę i przeglądając stronki robić darmową amunicję...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Imię: Ikil Sone
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 46
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
nic konkretnego nie powiedziales ... Ja osobiscie pacc kupilem dopiero od jakiegos 40 lvlu ( minimum 70 dist, zeby sie dalo jakos expic ), zrobilem pare lvli i przestalem grac bo znudzila mnie gra palem, wg mnie jest on nudny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() promocja wazna dla pala
![]() ![]() Traci mozliwosc expa na bone beast island dobry exp ale ma poh i guardy.Addony of course.Questy(ANI DHQ :O i inne przydatne).Huntowanie Hero(bieganie kolo oltarza ![]() ![]() Fajne sa tez dragony w ank ![]() Ostatnio edytowany przez Knight Patryk - 14-12-2006 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2006
Imię: Ikil Sone
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 46
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
Na fibuli dobrze sie expi,ale czy nie sądzisz,że tu troche przesadziłeś?To nie tylko Darashia.Moim zdaniem,jeżeli ktos potrafi grać to nawet pierwszy poziom na Tombie,a innych miejscówek na level 20-30 dla palladyna na pacc...jest sporo o wiele więcej niż na facc.Więc się z Tobą nie zgadzam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() @up
No tak, ale jezeli pyta o takie sprawy, to znaczy ze raczej nie ma doswiadczenia grania paladynem, pozatym tomby sa rozne, ja bym mu powiedzial zeby na 1poziom poszedl, a on moglby trafic nie tam gdzie trzeba ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 05 2007
|
![]() Jedno słowo POH klaruje nam wszystko, tam mozesz expic z paccaem jak i bez więc bez pacca to tracisz tylko niewielki % przyjemnosci gry palkiem...
wiadomo ze z paccem to se polatasz na tombach i nie bedziesz mial 10 noobow tak jak to bywa na pohu ale i tak opcja poh wymiata palek od 50 dysta i 13 lvl do lvl 80~ ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
|
![]() Paladyn jak każda voc traci bez pacca sporo. Poprzez czary typu: haste, robienie ammo i innych, poprzez promocje i questy pomocne w grze typu: postman i inne kaso dajne zadanka, aż do expowisk których jest masa i o milion więcej niż na facc area. Na low lvlu czyt. od 10 m.in. traci tomby, od 20lvla traci m.in. Dworce, 30lvl m.in. Tomby, 40lvl m.in. tomby, dragi, hero z teamem, 50lvl, to co wczesniej + hydry z teamem. Fakt od 30lvla można biegać po Guardach, potem mintwallin ale to staje się nudne, a na pacc zawsze ma się większy wybór o lepszy resp Dragów, Tomby czy też inne expowiska..
P.S. Dzieki ze poprawiłeś S~ Ostatnio edytowany przez alkoOholik - 21-05-2007 o 20:08. Powód: pabuu |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: Tam
Imię: enigmA
Świat: Askara
Poziom: 188
|
![]() Ello ello 3 2 0 xD
Sam obecnie mam rp na 63 lvl i nie wyobrazam sobie gry bez pacc... Ktos wczesniej wspomnial, ze na pacc nie zarobisz tyle co na facc.. Jak to nie.. Do cholery od 60 lvl bije hero z ts + shield, schodzi mi na 4h huntu max z 3bp mf a kasy jest od.... Wiec prosze bez takich komentarzy. Jeszcze ktos inny wspomnial, ze rp traci anni i dhq, a kto nie traci jak nie ma pacc? Zreszta logiczne jest, ze taki 100+ zakupi owy pacc ,zeby wykonac questy... Moje 3 grosze, nie chce wiecej pisac bo sie tylko denerwuje ^.- Pozdro all <3 |
![]() |
![]() |