@Big fret;
Przede wszystkim odczep się od rodziców. Chcesz jechać to w oczy, a nie lecisz na kogoś z rodziny. To tylko świadczy o Twoim poziomie rozwojowym.
Gdybyś chciał wiedzieć Augustów to jeden z największych thief'ów na Asterze, co potwierdzają high lvl, jak i inni. Nie wiem jak niby zarobiłby 150k, jak cały czas mi mówił, że mf to wyrzucanie kasy w błoto, czy tam Demon Skieleton to dla niego ultra strach...
Hack przez port 23/21 to nic trudnego, tego uczą na drugim roku studiów inf. (dobrze mieć znajomych).
"każdy na tym forum może założyć własny Temat" - wszyscy zakładamy i robimy (za przeproszeniem) wielki burdel ! -,-
Pomyślcie trochę nim wyślecie jakiś post...
I żeby nie było, że zedytuje. Oto oryginalny post Big fret'a :
"Jeśli was to śmieszny to wy chodzicie do przedszkola nie on.Każdy może robić błędy ortograficzne.A kase mógł mieć z robienia Uh-ów.Weźcie sie utopcie. Bardzo fajne zdjecia 10/10. Bolt go nie
może zhackować bo jest bog nOObem i myśli że jest fajny ale tak naprawde go mama nie kocha.Nie gram juz w Tibie ale wiem że każdy na tym forum może założyć własny Temat."
@topic;
Ładne... błędy i umiejętności z języka polskiego... gie zet chłopie, trudno takie dno osiągnąć.