![]() |
#81 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Kujawsko-Pomorskie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lucker Elite Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 124
Poziom mag.: 8
|
![]() ^^ moze jednak wyjdziesz z tego bagna
![]() ![]()
Patrolineusz [179]: ja jak mi mama daje do sql na drozdzowke Patrolineusz [179]: to odkladam do skarbonki i zbieram na pacca Patrolineusz [179]: UAHUSHAUSHAUHS 21:13 Barthez the Traucer [199]: ja z 300 mam 21:13 Barthez the Traucer [199]: same pozytywy 21:13 Barthez the Traucer [199]: nawet gacie mam z allegro |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Stan: Początkujący
Imię: augustow of urban
Profesja: Elder Druid
Gildia: żadnej
Świat: ASTERA
Poziom: 49
Skille: 15/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Hej Kometujcie
|
![]() |
![]() |
#83 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Na Emeryturze
|
![]() August a co najlepszego zabiles solo i w teamie?
#84 |
Użytkownik Forum
|
![]() SOLO :GS
TEAM: HYDRA,DL KOMETUJCIE TO NIC NIE BOLI Ostatnio edytowany przez august_of_astera - 18-12-2006 o 20:05. |
![]() |
![]() |
#85 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() Musiałbym zobaczyć jak bijesz GS'a...
Gdy pomagałem Ci w qeście, z którego oczywiście zrezygnowałeś, strasznie przeklinałeś, gdy zobaczyłeś ZABITEGO gs'a -,- Że niby chciałem Ciebie zabić... A moja wina, że tam jest resp gs'ów? nie ![]() Mniejsza z tym... Jak ty expiłeś... mówiłeś, ze na słabszych potworach, nie używasz mf... dziwne..
![]() |
#86 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Master Mynd
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Children Of Chaos
Świat: Refugia
Poziom: 214
|
![]() Jak czytam ten temat smiac mi sie chce ale mimo wszystko Gz xd
![]() |
![]() |
#87 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam Na Sell Dsm ,crown Legs,fire Axe,royal Helmet
Ktos Zaineresowany Mesage For Me Kometujcie |
![]() |
![]() |
#88 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: Mińsk Mazowiecki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Aster/Aurea
Poziom: 100
Skille: 92/90
![]() |
![]() Zdjec komentowac nie bd...ale wy co go jezdzicie zauwazcie to ze on was olewa...pewnie komentów nie ocenia :S muahaha ;P
"Jeżeli możesz stać w tłumie fanów muzyki trance , liczących 20000 osób z podniesionymi rękami w górze i tego nie czuć , to jest coś nie tak z tobą , a nie z trance'm" -Signum- http://steamcommunity.com/id/kosmatykocyk Zachęcam do Gry. |
![]() |
![]() |
#89 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2005
Lokacja: s@motny w sieci
Imię: Solo Kioker
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brigade forever
Świat: Astera ROX
Poziom: 869
Skille: *.*-*.*
Poziom mag.: 69
|
![]() troszke lepiej
![]() @ Lucker ma racje mógłbyś rzeczywiście dawać te ssy na SS'y z Astery i było by znacznie lepiej, mniej pojazdów ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eq w sam raz... ale i tak jak Cie bolt shakuje to Ci zabierze
![]()
#92 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Find me if you can
|
![]() Którą częśc z tego EQ kupiłeś za 10k, które ukradłeś mojemu kuzynowi dziecko.
Pisze dziecko, ponieważ musisz być jeszcze w przedszkolu bo już w pierwszej klasie podstawówki uczą ortografii.
Ostatnio edytowany przez Drzamich - 19-12-2006 o 13:45. |
![]() |
![]() |
#93 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie rob kurde zdjec jak wylotowujesz dusta -.- bo to zalosne jest... i jak masz zamiar caly czas dawac zdjecia jak jestes na tombie i bijesz necro to gl...
@edit szlo by Ci 2 razy mniej manas gdybys zamiast mana shielda uzywal exura gran albo jeszcze lepiej exura sio
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! Ostatnio edytowany przez Xagar - 19-12-2006 o 15:31. |
![]() |
![]() |
#95 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: OsTr
Imię: Vatone
|
![]() Augustow, czy Ty jestes naprawde takim idiota? ja tam bym sie takim czyms przejal...
Pomogłem, wkurzyłem, a może coś innego? >>Nota ![]() 17:00 Wiktor Fadelight [8]: zucta mi jakas szmate do odziania 17:00 Dant Eleth [41]: wiesz co w rl bym ci tak najebal ze w smietniku bys lezal kurwo niemyta 12latku jebany xD |
![]() |
![]() |
#96 |
Guest
|
![]() zal.pl niewiem co to za frajda v dusta miec ale mimo to gz
|
![]() |
#97 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takiej polewy to ja nie miałem od kąd na Asterze gram ... Pół serva Cię jedzie jak chce, ja prawie sie zlałem a ty ostro SS'y dajesz i sie z EQ podniecasz , które (z tego wynika) w większości masz z kradzieży... Nie zamykajcie tego tematu niech będzie polewa pt."Nap bes musku kontratakejszyn" Gz...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2006
Lokacja: Ustroń
Imię: Fretka The Knight
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: Up
Skille: Up
Poziom mag.: Up
|
![]() Jeśli was to śmieszny to wy chodzicie do przedszkola nie on.Każdy może robić błędy ortograficzne.A kase mógł mieć z robienia Uh-ów.Weźcie sie utopcie. Bardzo fajne zdjecia 10/10. Bolt go nie
może zhackować bo jest bog nOObem i myśli że jest fajny ale tak naprawde go mama nie kocha.Nie gram juz w Tibie ale wiem że każdy na tym forum może założyć własny Temat. Ostatnio edytowany przez Big fret - 19-12-2006 o 18:12. |
![]() |
![]() |
#99 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() @Big fret;
Przede wszystkim odczep się od rodziców. Chcesz jechać to w oczy, a nie lecisz na kogoś z rodziny. To tylko świadczy o Twoim poziomie rozwojowym. Gdybyś chciał wiedzieć Augustów to jeden z największych thief'ów na Asterze, co potwierdzają high lvl, jak i inni. Nie wiem jak niby zarobiłby 150k, jak cały czas mi mówił, że mf to wyrzucanie kasy w błoto, czy tam Demon Skieleton to dla niego ultra strach... Hack przez port 23/21 to nic trudnego, tego uczą na drugim roku studiów inf. (dobrze mieć znajomych). "każdy na tym forum może założyć własny Temat" - wszyscy zakładamy i robimy (za przeproszeniem) wielki burdel ! -,- Pomyślcie trochę nim wyślecie jakiś post... I żeby nie było, że zedytuje. Oto oryginalny post Big fret'a : "Jeśli was to śmieszny to wy chodzicie do przedszkola nie on.Każdy może robić błędy ortograficzne.A kase mógł mieć z robienia Uh-ów.Weźcie sie utopcie. Bardzo fajne zdjecia 10/10. Bolt go nie może zhackować bo jest bog nOObem i myśli że jest fajny ale tak naprawde go mama nie kocha.Nie gram juz w Tibie ale wiem że każdy na tym forum może założyć własny Temat." @topic; Ładne... błędy i umiejętności z języka polskiego... gie zet chłopie, trudno takie dno osiągnąć.