Zobacz pojedynczy post
stary 28-12-2006, 12:44   #160
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martus Pokaż post
Człowieku jestes kumplem Vision wiec nie puszczaj tu sciem ze sie posiwecil.....przeciez wiesz ze mial pecha ze nie zdazył sie wylogowac...Powinnienes pisac ze chwała Burn ablowi bo to on mial sie zamiar posiwecic dla calego zespolu Wiec nie wiem po co piszesz takeigo glupoty na filmiku to doskonale widac Czy wy ludzie jestescie slepi??Z kad wiesz ze sa sa lepsi taktycznie jak narazie to oni wiedza kiedy zaatakuja i maja przygotowany plan prawie ze doskonaly ktorego szykowali juz kilka dni a duski poprostu sie bronia nie jest tak łatwo wymyslec taktyke zeby nie wpasc w trapa ktory byl przygotowywany kilka dni......A co do podniecania sie to przypomnij sobie co ty robisz na forum tibia com....zal mi Ciebie psie vision
zal mi Ciebie psie Duskiness... ehh troche szacunku? Sam skandowałeś, że Ima wyzywał Taifuna, a tu widać, że nie ma wielkiej różnicy między tobą a nim
Nie pokazuj jaki ty jesteś super, bo nie jesteś!
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem