![]() |
#142 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
takie teksty moglbys pisac w temacie o dedzie taifuna a nie o dedzie Imargama.......Pomyliles tematy chyba ![]() Btw Widok padajacego Imargam i napis ":*"- bezcenne Ostatnio edytowany przez Martus - 27-12-2006 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań
Świat: Galana
|
![]() nah, mi sie "padasz kurwo" bardziej podobalo ;-) nie czepiaj sie tego w jakim temacie bo dobrze wiadomo ze temat dotyczy calej wojny .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk
|
![]() Cytuj:
Hmm...jak ta wojna sie skończy przekonacie sie jakie PA zrobią dus~~ bedzie tak samo jak dpft wygrało wojne na arcani(po 5 hackach sorcow w EZ) zabijali wszyskich za free... Więc jeśli grasz na furora przypilnuj zeby ta wojna trwała jak najdłużej ![]()
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Denerwuja mnie ludzie ktorzy nie grali na furorze i nie maja pojecia co sie tam dzieje a pisza w stylu "Taifun jest lepszy, Ima jest gorszy"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Btw.Jaka gild ktora rzadzi serwe nie robi Pa?? ![]() Ps.Sorki za ten off topic......juz nie bede xD poprostu jestem tu nowy hehe ![]() Ostatnio edytowany przez Martus - 28-12-2006 o 00:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shaq Szczurek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: rosną
Poziom mag.: 5
|
![]() Ja nie gram na Furorze lecz na Calmerze (non-pvp) wiec nie wiem ale czy nie zauwazyliscie podobienstwa miedzy Imargam a Magrami? To jest ten sam nick czytany od tylu (angram)
![]() Ostatnio edytowany przez madevix - 28-12-2006 o 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() I bardzo dobrze
![]() A taki cfaniaczek byl ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Świat: Pacera
|
![]() ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻa LŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻ aLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻa LŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻ aLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL
Ostatnio edytowany przez Roman Waleczny - 06-01-2008 o 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() Wg. mnie Vision jest zdecydowanie lepsze taktycznie i dlatego powinni wygrać wojne.
co to taifa i ferajny. Tak trzymać: nie dość że stali półtorej godziny nic nie robiąc (oprócz padania 4 osób) to jeszce mieli 160 rp w trapie (Katrila) nie potrafili go zabić (WIELKIE GZ) ktos tam mówił że taif nei sypał sd, z tego co widziałem to tylko taif. |
![]() |
![]() |
![]() |
#151 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
|
![]() @up
nie wiem czy masz pojęcie o pingowaniu IP, ale sie zblaźniłes. Po 1. Na filmie widać jak taifun próbuje uciekac z trapa i jakos sie rusza, przy pingowanym IP watpie czy by w ogóle sie ruszył. Po 2. Ma Neo z tego co wszyscy piszą więc IP mu sie zmienia co restart modemu więc to raczej nie możliwe. Po 3. Niby jakby mieli mu sprawdzić jego IP ? Chyba że jest takim osłem i im podał. Po 4. Po cholere by w czasie wojny miał otwierać przeglądarke o nazwie IE (dziurawa na 100 sposobów). ?
![]() |
#152 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czy ty kiedys widziales spinowanego typa? Dostajesz ping 20k+ i nie robisz nic przez ponad minute, a ja sie dopatrzyłem że taifun zmieniał ssa co chwile...więc przestań p!erdol!c takie farmazony, że ping 280k. Co do tego co Pisał Burn Abi to poprostu sie smiał, że tak czy inaczej Dus~~ beda szukać wymówki na dead'a taifuna. oVer
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm
Imię: Rodrigez Maximus
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
![]() Co do ostatniej akcji, to i tak skonczylo sie 5:4 dla Dussk czyli nic wielkiego. Imargam sie poswiecil, chwala mu za to bo all Vision by popadali pewnie... Podniecacie sie jakby Vision zostalo kompletnie rozbite lol... I tak wiadomo ze sa lepsi taktycznie od Duskow i beda im umilac zycie juz do konca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin
Imię: Fensen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: We Watch With Closed Eyes
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
|
![]() moze jakas laskawa QR**A da REhost na Tibia Cams -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Szczecin
Imię: Shaq Szczurek
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: rosną
Poziom mag.: 5
|
![]() filmik czysty... czego Ty chcesz tego nie wiem -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ile jeszcze bedziecie mówic ze imargam sie poswiecil itp...
Ktos jusz pisal ze on poprostu nie zdazyl dac loga i tyle, poswiecil to sie burn abl ktury stawial mwalle.
![]() |
#158 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Człowieku jestes kumplem Vision wiec nie puszczaj tu sciem ze sie posiwecil.....przeciez wiesz ze mial pecha ze nie zdazył sie wylogowac...Powinnienes pisac ze chwała Burn ablowi bo to on mial sie zamiar posiwecic dla calego zespolu Wiec nie wiem po co piszesz takeigo glupoty na filmiku to doskonale widac ![]() Ostatnio edytowany przez Martus - 28-12-2006 o 12:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Nie pokazuj jaki ty jesteś super, bo nie jesteś!
|
![]() |
![]() |