Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 27-12-2006, 21:47   #141
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

neostrada tp- 29 zl miseicznie
pacc na 90 dni- 30 zlotych miesiecznie
widok padajacego taifuna i napis "lezysz kurwo"- bezcenne
sliver jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 27-12-2006, 22:04   #142
Martus
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 12 2006

Imię: Nimam
Profesja: Elite Knight
Poziom: 150
Poziom mag.: 8
Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver Pokaż post
neostrada tp- 29 zl miseicznie
pacc na 90 dni- 30 zlotych miesiecznie
widok padajacego taifuna i napis "lezysz kurwo"- bezcenne

takie teksty moglbys pisac w temacie o dedzie taifuna a nie o dedzie Imargama.......Pomyliles tematy chyba
Btw Widok padajacego Imargam i napis ":*"- bezcenne

Ostatnio edytowany przez Martus - 27-12-2006 o 22:06.
Martus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 22:09   #143
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

nah, mi sie "padasz kurwo" bardziej podobalo ;-) nie czepiaj sie tego w jakim temacie bo dobrze wiadomo ze temat dotyczy calej wojny .
sliver jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 22:15   #144
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Braniewo/Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Martus Pokaż post
To jedna z nich ......jak sie moga polaczyc z duskami jak oni walcza z calym serwem pkuja kogo sie da dla nich juz nie ma miejsca na tym serwie....na wlasne zycznie przegrali wojna gdyby nie zaczeli pkowac kogo sie da mogli by szukac sojusznkikow a teraz to co kto sie przylaczy do bandy pkowcow bez honoru..tylko osoby ktore sa hunted u dusk .....a nastepna glupota jest to ze piszesz ze ima sie poswiecil juz to tlumaczylem.....jestes noobem tyle bye
To bez honoru to juz pojechałeś! Ima byłby bez honoru gdyby wystawił rl kumpli nad jakiegoś tam taifuna. Dla mnie brakiem honoru było włączenie sie do wojny duskiness... Jak patrze na Katrile i jego taktyki, myślenie to szkoda ze idioci i błazny,lizusy jak ci z dus~(nie wszyscy) zdobywaja jakieś fragi.

Hmm...jak ta wojna sie skończy przekonacie sie jakie PA zrobią dus~~ bedzie tak samo jak dpft wygrało wojne na arcani(po 5 hackach sorcow w EZ) zabijali wszyskich za free... Więc jeśli grasz na furora przypilnuj zeby ta wojna trwała jak najdłużej
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
Ka$z3r jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 22:19   #145
Sir.
Użytkownik forum

Stan: Niegrający
Domyślny

Denerwuja mnie ludzie ktorzy nie grali na furorze i nie maja pojecia co sie tam dzieje a pisza w stylu "Taifun jest lepszy, Ima jest gorszy"
Sir. jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-12-2006, 23:37   #146
Martus
Użytkownik forum

Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ka$z3r Pokaż post
To bez honoru to juz pojechałeś! Ima byłby bez honoru gdyby wystawił rl kumpli nad jakiegoś tam taifuna. Dla mnie brakiem honoru było włączenie sie do wojny duskiness... Jak patrze na Katrile i jego taktyki, myślenie to szkoda ze idioci i błazny,lizusy jak ci z dus~(nie wszyscy) zdobywaja jakieś fragi.

Hmm...jak ta wojna sie skończy przekonacie sie jakie PA zrobią dus~~ bedzie tak samo jak dpft wygrało wojne na arcani(po 5 hackach sorcow w EZ) zabijali wszyskich za free... Więc jeśli grasz na furora przypilnuj zeby ta wojna trwała jak najdłużej
Lol a miał wybor <lol2> byl hunted u duskow wiec wstapil do vision jak by byl z niego taki honorowy gosc to by nie wyzywal taifuna i reszte duskow..nie robilby Pa na 50 lvlach i nie pozwolilby zeby jego rl friend harcesh hakowal pol serwa i za te pienadze pozniej wspomagal Vision .taka jest prawda polowa pieniedzy jakie ma vision na tej wojnie to pienaidze z hakow...Spojzcie na taifuna Magramiego Ymy Moczykija i jeszcze nie ktore osoby z duskow czy oni kiedykolwiek wyzywali ima ?czy taif kiedys napisal mu jestes lama itd?To jest naprawde wpozadku czlowiek ma swoj styl..oczywiscie ma na koncie wiele swoich złych postepkow ale wiekszosc z nich zrobil aby utrzymac sie przy władzy lub pozbyc sie Pa z serwa Np.Mestro rhu byl dal neigo zagrozeniem wiec go sie pozbyl..Czy to jest złe ze chce zostac przy władzy na tym serwie wy byscie do tego nie dazyli ??!!

Btw.Jaka gild ktora rzadzi serwe nie robi Pa?? Poprostu jedna robi mniej druga wiecej.Mysle ze gdyby Vision wygrało wojne to by dopiero bylo PA na serwie..wyobrazcie sobie ze Imargam rzadzi serwem.....idzie przez veno i wyciaga od kazdego po 10k .Jedyna prawda jest to ze tylko taifun umie utrzymac na tym serwie pozadek i bez niego ten serw bedzie gowno wart !!:/

Ps.Sorki za ten off topic......juz nie bede xD poprostu jestem tu nowy hehe mam nadzieje ze mi to wybaczycie ;D

Ostatnio edytowany przez Martus - 28-12-2006 o 00:04.
stary 28-12-2006, 00:00   #147
madevix
Użytkownik forum

madevix's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: rosną
Poziom mag.: 5
Domyślny

Ja nie gram na Furorze lecz na Calmerze (non-pvp) wiec nie wiem ale czy nie zauwazyliscie podobienstwa miedzy Imargam a Magrami? To jest ten sam nick czytany od tylu (angram) Nie wiem - moze to tyklo czysty zbieg okolicznosci ale jesli nie to w/w kolesie musieli byc kumplami... a wiec co ich sklocilo? pzdr

Ostatnio edytowany przez madevix - 28-12-2006 o 00:21.
madevix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 00:27   #148
BaStLeR
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

I bardzo dobrze

A taki cfaniaczek byl ;]
BaStLeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 01:50   #149
Roman Waleczny
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 02 2006

Świat: Pacera
Domyślny

ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻa LŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻ aLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻa LŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻ aLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL ŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaLŻaL

Ostatnio edytowany przez Roman Waleczny - 06-01-2008 o 23:34.
Roman Waleczny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 02:16   #150
*Vjefroon*
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL

Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Domyślny

Wg. mnie Vision jest zdecydowanie lepsze taktycznie i dlatego powinni wygrać wojne.
co to taifa i ferajny.
Tak trzymać: nie dość że stali półtorej godziny nic nie robiąc (oprócz padania 4 osób) to jeszce mieli 160 rp w trapie (Katrila) nie potrafili go zabić (WIELKIE GZ)
ktos tam mówił że taif nei sypał sd, z tego co widziałem to tylko taif.
*Vjefroon* jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 02:31   #151
SpAyKeR
Użytkownik Forum

SpAyKeR's Avatar

Data dołączenia: 27 06 2006

Domyślny

@up
nie wiem czy masz pojęcie o pingowaniu IP, ale sie zblaźniłes.
Po 1. Na filmie widać jak taifun próbuje uciekac z trapa i jakos sie rusza, przy pingowanym IP watpie czy by w ogóle sie ruszył.
Po 2. Ma Neo z tego co wszyscy piszą więc IP mu sie zmienia co restart modemu więc to raczej nie możliwe.
Po 3. Niby jakby mieli mu sprawdzić jego IP ? Chyba że jest takim osłem i im podał.
Po 4. Po cholere by w czasie wojny miał otwierać przeglądarke o nazwie IE (dziurawa na 100 sposobów). ?
Bullet In Your Head!!!
SpAyKeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 09:28   #152
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roman Waleczny Pokaż post
Dustiness :

Po Pierwszę.. co do deda Taifuna to on padł bo mu zpingowali IP jeśli dobrze obejrzycie filmik to zobaczcie jak Burn Abi pisze "ahaha 45k PINGA" więc można powiedzieć że Taifun nie miał neta w tym czasie (dla przykładu powiecmy że www.google.pl otwierały mu się conajmniej z 7-10 minut) no i on się sam niewpakowałw w trapa tylko go wepchneli jak dostał kicka....
Po Drugię.. a co do tego filma to żeczywiście pokazali ze powinni grać na NoN-Pvp ale cuż myślę że gdyby zamienili się miejscami to Dustiness poradzili by se...

Vision :

Co donich to uważam że jeśli niepotrafił by ktoś znich pingowac IP to albo by niedoszło do wojny bądz do conajmniej takiego zamieszania...
Imargam widać że potrafi grać i dużo potrafi zdziałać a co waże prowokować przeciwięnstwo Taifuna

btw tak wogule to jestem za Taifunem ale tego Fenix"Gru to juz dawo bym wyjebal z gildi ;d
HAHAHAAHH tekst roku...moja propozycja dla ciebie: "inwersycja w okulary"
Czy ty kiedys widziales spinowanego typa? Dostajesz ping 20k+ i nie robisz nic przez ponad minute, a ja sie dopatrzyłem że taifun zmieniał ssa co chwile...więc przestań p!erdol!c takie farmazony, że ping 280k. Co do tego co Pisał Burn Abi to poprostu sie smiał, że tak czy inaczej Dus~~ beda szukać wymówki na dead'a taifuna.

oVer
Szacunek. Mimo, iż to wirtualny świat, pamiętaj o tym, że jednak po drugiej stronie siedzi żywa osoba, z krwi i kości, która ma uczucia. Okaż mi szacunek, a otrzymasz to samo. Nie podoba się → wy*******aj.
stary 28-12-2006, 09:30   #153
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Lol a miał wybor <lol2> byl hunted u duskow wiec wstapil do vision jak by byl z niego taki honorowy gosc to by nie wyzywal taifuna i reszte duskow..nie robilby Pa na 50 lvlach i nie pozwolilby zeby jego rl friend harcesh hakowal pol serwa i za te pienadze pozniej wspomagal Vision .taka jest prawda polowa pieniedzy jakie ma vision na tej wojnie to pienaidze z hakow...Spojzcie na taifuna Magramiego Ymy Moczykija i jeszcze nie ktore osoby z duskow czy oni kiedykolwiek wyzywali ima ?czy taif kiedys napisal mu jestes lama itd?To jest naprawde wpozadku czlowiek ma swoj styl..oczywiscie ma na koncie wiele swoich złych postepkow ale wiekszosc z nich zrobil aby utrzymac sie przy władzy lub pozbyc sie Pa z serwa Np.Mestro rhu byl dal neigo zagrozeniem wiec go sie pozbyl..Czy to jest złe ze chce zostac przy władzy na tym serwie wy byscie do tego nie dazyli ??!!

Btw.Jaka gild ktora rzadzi serwe nie robi Pa?? Poprostu jedna robi mniej druga wiecej.Mysle ze gdyby Vision wygrało wojne to by dopiero bylo PA na serwie..wyobrazcie sobie ze Imargam rzadzi serwem.....idzie przez veno i wyciaga od kazdego po 10k .Jedyna prawda jest to ze tylko taifun umie utrzymac na tym serwie pozadek i bez niego ten serw bedzie gowno wart !!:/

Ps.Sorki za ten off topic......juz nie bede xD poprostu jestem tu nowy hehe mam nadzieje ze mi to wybaczycie ;D
Widać, że masz już swój punkt widzenia i raczej go nie zmienisz... ale czy nie słyszałeś o prywatnych hydrach,wrl taifuna? Bo mi sie obiło o uszy, że taifun nie czeka poprostu bierze, więc nie mów, że nie robi PA (napewno nie robi wielkiego ale robi)
stary 28-12-2006, 10:16   #154
Rodri
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 09 2006
Lokacja: Chełm

Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roman Waleczny Pokaż post
Dustiness :

Po Pierwszę.. co do deda Taifuna to on padł bo mu zpingowali IP jeśli dobrze obejrzycie filmik to zobaczcie jak Burn Abi pisze "ahaha 45k PINGA" więc można powiedzieć że Taifun nie miał neta w tym czasie (dla przykładu powiecmy że www.google.pl otwierały mu się conajmniej z 7-10 minut) no i on się sam niewpakowałw w trapa tylko go wepchneli jak dostał kicka....
O M G !! Nie pamietam juz kto mowil o pingu ale wydaje mi sie ze to byl Tarrin. No nvm, ale chodzilo o to ze na ventrilo (jesli wiecie co to jest) byl ping 50k bo kazdy krzyczal, z radosci jak taifun padl... ile mozna powtarzac to samo. Jesli nie wiecie co mowicie to milczcie
Co do ostatniej akcji, to i tak skonczylo sie 5:4 dla Dussk czyli nic wielkiego. Imargam sie poswiecil, chwala mu za to bo all Vision by popadali pewnie... Podniecacie sie jakby Vision zostalo kompletnie rozbite lol... I tak wiadomo ze sa lepsi taktycznie od Duskow i beda im umilac zycie juz do konca
Rodri jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 11:39   #155
Native16
Zbanowany

Native16's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2006
Lokacja: Konin

Imię: Fensen
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Keltera
Poziom: 60
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 51
Domyślny

moze jakas laskawa QR**A da REhost na Tibia Cams -.-
Native16 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 11:41   #156
madevix
Użytkownik forum

madevix's Avatar

Data dołączenia: 26 02 2006
Lokacja: Szczecin

Świat: Calmera
Poziom: 37
Skille: rosną
Poziom mag.: 5
Domyślny

filmik czysty... czego Ty chcesz tego nie wiem -.-
madevix jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 11:52   #157
Lipton'ek
Użytkownik Forum

Lipton'ek's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: W domu

Imię: LoL
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: AL-Kaida
Świat: Arcadia
Poziom: 666
Skille: 666/666
Poziom mag.: 6~
Domyślny

Ile jeszcze bedziecie mówic ze imargam sie poswiecil itp...
Ktos jusz pisal ze on poprostu nie zdazyl dac loga i tyle, poswiecil to sie burn abl ktury stawial mwalle.
stary 28-12-2006, 11:59   #158
Martus
Użytkownik forum

Smutny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rodri Pokaż post
O M G !! Nie pamietam juz kto mowil o pingu ale wydaje mi sie ze to byl Tarrin. No nvm, ale chodzilo o to ze na ventrilo (jesli wiecie co to jest) byl ping 50k bo kazdy krzyczal, z radosci jak taifun padl... ile mozna powtarzac to samo. Jesli nie wiecie co mowicie to milczcie
Co do ostatniej akcji, to i tak skonczylo sie 5:4 dla Dussk czyli nic wielkiego. Imargam sie poswiecil, chwala mu za to bo all Vision by popadali pewnie... Podniecacie sie jakby Vision zostalo kompletnie rozbite lol... I tak wiadomo ze sa lepsi taktycznie od Duskow i beda im umilac zycie juz do konca

Człowieku jestes kumplem Vision wiec nie puszczaj tu sciem ze sie posiwecil.....przeciez wiesz ze mial pecha ze nie zdazył sie wylogowac...Powinnienes pisac ze chwała Burn ablowi bo to on mial sie zamiar posiwecic dla calego zespolu Wiec nie wiem po co piszesz takeigo glupoty na filmiku to doskonale widac Czy wy ludzie jestescie slepi??Z kad wiesz ze sa sa lepsi taktycznie jak narazie to oni wiedza kiedy zaatakuja i maja przygotowany plan prawie ze doskonaly ktorego szykowali juz kilka dni a duski poprostu sie bronia nie jest tak łatwo wymyslec taktyke zeby nie wpasc w trapa ktory byl przygotowywany kilka dni......A co do podniecania sie to przypomnij sobie co ty robisz na forum tibia com....zal mi Ciebie psie vision

Ostatnio edytowany przez Martus - 28-12-2006 o 12:25.
stary 28-12-2006, 12:22   #159
alz'q
Użytkownik Forum

alz'q's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2006
Lokacja: in da hell

Profesja: Knight
Świat: Arcania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Vjefroon* Pokaż post
Wg. mnie Vision jest zdecydowanie lepsze taktycznie i dlatego powinni wygrać wojne.
co to taifa i ferajny.
Tak trzymać: nie dość że stali półtorej godziny nic nie robiąc (oprócz padania 4 osób) to jeszce mieli 160 rp w trapie (Katrila) nie potrafili go zabić (WIELKIE GZ)
ktos tam mówił że taif nei sypał sd, z tego co widziałem to tylko taif.
Ehm. Jakby cale duski szly jeden z drugim do tego cave'u co siedzialy viski to pomysl: pierwszy zawsze bylby na strzala i wszsycy z vision by go sd'ekowali i po kolei kazdy z dusk~ by tak padal. Pomysl czasem zanic cos napiszesz. Vision mialo lepsze polozenie. Dusk~ raz sie zagapili (mogli strapowac katrile).

alz'q jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 28-12-2006, 12:44   #160
Ka$z3r
Użytkownik Forum

Ka$z3r's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Człowieku jestes kumplem Vision wiec nie puszczaj tu sciem ze sie posiwecil.....przeciez wiesz ze mial pecha ze nie zdazył sie wylogowac...Powinnienes pisac ze chwała Burn ablowi bo to on mial sie zamiar posiwecic dla calego zespolu Wiec nie wiem po co piszesz takeigo glupoty na filmiku to doskonale widac Czy wy ludzie jestescie slepi??Z kad wiesz ze sa sa lepsi taktycznie jak narazie to oni wiedza kiedy zaatakuja i maja przygotowany plan prawie ze doskonaly ktorego szykowali juz kilka dni a duski poprostu sie bronia nie jest tak łatwo wymyslec taktyke zeby nie wpasc w trapa ktory byl przygotowywany kilka dni......A co do podniecania sie to przypomnij sobie co ty robisz na forum tibia com....zal mi Ciebie psie vision
zal mi Ciebie psie Duskiness... ehh troche szacunku? Sam skandowałeś, że Ima wyzywał Taifuna, a tu widać, że nie ma wielkiej różnicy między tobą a nim
Nie pokazuj jaki ty jesteś super, bo nie jesteś!
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania