Zobacz pojedynczy post
stary 29-12-2006, 12:36   #981
Sk8inLine
Użytkownik forum

Sk8inLine's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2006

Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Domyślny Aff ...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szkut Pokaż post
Anezis jest chyba z mojego miasta Czesc.
Eh ludzie jesteście żałośni ... Nigdy nie płaciłem za wolność i nie będe płacił ... nie dałbym szwedą z KH a teraz Ruin ani 1gp ... a nie jestem waszym Rl ... nie znam jakigoś "gracza tibi" i nie jestem z Twojego miasta Szkut ... a co do sprzedania postaci ... to postać nie została sprzedana ... poprostu mam za słaby Net na granie Paladynem, wiec postać postanowiłem dać kumplowi ... a ja osobiście sam gram teraz na innym świecie Knightem. A te wasze komentarze, że mnie znacie i te wasze legendy o mnie są wrecz bezsensu ...

No wiec Peace and Love ... a wy nie sluchajcie plot, których wam powie jakis noobek a wy odrazu to rozpowiadacie ... chyba ze wy sami jestescie Noobkami, ktorzy sobie wymyslaja histori o mnie ... i tak btw. to czego posta edytowales "graczu tibi" czyzby ktos do Ciebie napisal na gg ? ;] ... to że mam kumpla tam gdzie mieszkasz to nie znaczy, że Cie znam i że jestem Twoim Rl kumplem ... ;]
Sk8inLine jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.