![]() |
#961 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Misiek De'Blade
Profesja: Elder Druid
Świat: Berylia
![]() |
![]() Cytuj:
>.< ja np. nosze okulary i mam 12 lat i co ?? ![]() osiągnołem jednak niezły lvl jak na mój wiek i pozatym nie trzeba sie wyśmiewać z okularników, bo ja np. zepsułem sobie wzrok grając na kompie ... |
|
![]() |
|
![]() |
#962 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Profesja: Elite Knight
Poziom: 38
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
|
![]() Daark Patrick a ty miałeś 49 lvl i co z nim zrobiłeś?30 któryś masz obecnie
![]() ![]() I Poszłeś Do Tej Drugiej ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zwykły Gracz w Tibie - 27-12-2006 o 22:27. Powód: Zapomniany Wątek |
![]() |
![]() |
#963 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 07 2006
Profesja: Sorcerer
Gildia: Vis Maior
Poziom: 35+
Poziom mag.: 00
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#964 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 05 2005
Lokacja: Nowogard
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Pokemon Stronghold
Świat: Askara
![]() |
![]() Cytuj:
Po drugie właściwie nie gram w tibie ![]() Najpierw napisaleś że jestem już tak "Zmaniaczony" w tą jebaną gra, że mam kompa przy sedesie, a po chwili piszesz "Idź sie zmaniacz i na dwór nie wychodź". Tak szybko zmieniasz zdanie, czy może problemy z pamięcią, albo nie daj Boże problemy z osobowiścią!? Poza tym w szkole mam b. dobre wyniki i póki co raczej nie zapowiada się żebym mial sprzątać ulice ![]() Wiem że to dla ciebie dziwne, jak można mieć dziewczynę w rl, przecież to zajmuje czas jaki Wy, Daarki poświęcacie na bezcenną w waszym zaiste bogatym życiu, wy nie marnujece sie nad tibią! I jeżeli jeszcze raz bedziesz próbował mnie pojechać, zrób to bez wulgaryzmów, bo wulgaryzmy charakteryzują odmóżdżów, którzy nie potrafią użyć tzw. riposty słownej. Jak widzisz, udowodnilem, że to ty jestes idiotą, bez wulgaryzmów ![]() Ah... czego was tam uczą w tych Daarkowych szkołach ![]() |
|
![]() |
![]() |
#966 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#967 |
Użytkownik Forum
|
![]() Offtopic:
100 Strona Tematu ![]()
#968 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2006
|
![]() Spoko spoko walczcice dalej
Ostatnio edytowany przez hava - 28-12-2006 o 10:39. |
![]() |
![]() |
#969 |
Guest
|
![]() Wojna zaczyna nabierac wiekszego rozmachu ;D , a mianowicie...
troche przeszłości >>> Śmiało można powiedzieć że KH odniosło porażkę w ostatnim czasie...ale zrobili taki myk ze zalozyli gildie NOOB charow (40+) - "DEATHSTYLE" na czele z dwoma najwiekszymi dupkami - NETAN i Cendun ;/.Te nOb Chary mialy trzpowac i zmuszac LS do zabijania ich (glupio brzmi ale...) jeden wbijal skula reszta blokowala a LS nabijali Rs'y i zostali oslabieni przez bany za zabijanie. W owym czasie KH zmienilo nazwe na RUIN. Terazniejszosc >>> szeregi LS zostaly przesiane przez te nOob chary...wiec maja problemy z wykonczeniem wojny ![]() i LS ... wtedy sie dowiedzialem ze Netan I spolka to noob chary RUIN i zawadzaja w wojnie. Wiec ja (D~~) i PAwel (S~~, KUMPLE Z TIBI) POSTANOWILISMY pomoc LS. Zakladamy gildie , i bedziemy na*******ac Daethstyle. W tym czasie co NOby Beda zajete nami to LS bedzie mialo czas na Ruin. Reszta do ugadania dopiero taktyke ustalamy z Rizalla, ale miejmy nadzieje ze LS wygra gdzyz nie przepadam za bazylami i reszta.A naszym zadaniem jest pomoc, wiec jesli macie noob chary albo swoimi chcecie pomoc jak ja ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Tomaszamd - 28-12-2006 o 11:20. |
![]() |
#970 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Świat: Thoria
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#971 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Corso of Darknes
Poziom: 106
Skille: 90\85
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
po 2. Gildia Deathstyle to nie są noobchary KH xD po 3. Niby na kim LS nabiało bana za zabijanie ? po 4. KH nie zmieniło od tak sobie nazwę , tylko musiało, bo leader dostał delete. Cała Twoja wypowiedź te stek idiotycznych i nie prawdziwych wydarzeń Cytuj:
Cytuj:
To Dobrze jak Ustalasz taktykę z "Rizalla" tylko, że on na wakacjach jest xD
![]() |
#972 |
Zbanowany
|
![]() Rior'dian placi po czym opuszcza lifestyle
Ostatnio edytowany przez Szkut - 28-12-2006 o 18:45. |
![]() |
![]() |
#973 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() Patrcik II dostal bana na 14dni<na forum>...ja tego posta zareportowalem;D
#974 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Smieszne.. na poczatku riordan nawoluje zeby robic gildie i walczyc z kh a potem facc, nieaktywny. 0 fragow 0 razy na battle nie wiem czy wyszedl z pz przez te 2 miechy po czym placi za wolnosc
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Użytkownik forum
|
![]() Hahah...Niektórzy to mnie poprostu zaskakują ...boją się grać a potem płacą i przestają grać ...Dla Takich Ludzi To GZ Umysłu i pomysłu...<lol2>
![]() |
![]() |
![]() |
#976 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 12 2006
|
![]() Żadna strata, mega Nóób i tyle gdy padł od korob~ najgłośniej krzyczał że musimy dojśc do ls, gdy to zrobiliśmy zawsze siedział w pz, 0 fragów 0 aktywności. ![]() Ostatnio edytowany przez Namitura - 29-12-2006 o 08:21. |
![]() |
![]() |
#978 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Masz Racje To jest Mega NuuB Ale To Lekka Przesada... Ostatnio edytowany przez Zwykły Gracz w Tibie - 29-12-2006 o 11:10. Powód: Złe Wiadomości:D |
|
![]() |
![]() |
#979 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2006
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 70
|
![]() Cytuj:
CO ty pie***sz Zwykly gracz w tibie... po pierwsze Anezis nigdy nie zaplacil Knighthoodowi za wolność, co najwyżej odszedl za free bo kh miał okres dobroci. A dalsza twoja część zdania jest chyba niepotrzebna. Niesądze żeby Anezis był twoim kumplem z osiedla skoro niewiesz nawet tego co ja. Chyba ze mowisz do niego "cześć" i myslisz ze to twoj przyjaciel. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Floy - 29-12-2006 o 11:08. |
|
![]() |
![]() |
#980 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj: