Korzysci z PACCA dla kazdej profesji?
Otoz w najblizszym czasie mam zamiar zakupic pacca. Jednak nie wiem ktorej profesji, pacc najbardziej ulatwia gre.
Podam tutaj kilka rzeczy, ktore wiem o paccu dla poszczegolnych profesji. Nie sa to moje wlasne doswiadczenia. Sa to opinie, ktore wygrzebalem gdzies na forum, lub uslyszalem gdzies przypadkiem, dlatego moga byc one nieco przestarzale.
Knight:
Pacc daje mu przedewszystkim exori, bez ktorego nie zabije glupiego gsa, oraz mozliwosc wykonywania questow takich jak postman, ktory ulatwia zbieranie loota na mintwalin. Pacc udostepnia expowiska takie jak dworce i zolwie. Tyle wiem o knighcie.
Palek:
Mozliwosc tworzenia, boltow co troche mniejsza koszty expienia. Mozliwosci korzystania z tombow, oraz rozleglych exp place z dragami. Udostepnia "Haste" ktore pomaga w ucieczce przed potworami. Z paccem mozna tworzyc power bolty.
Sorc/Drut :
Na poczatku szybki exp na larvach, potem jeszcze szybszy na rotach/scarabach na darashi/ankh.
Mozliwosc posiadania czarow takich jak ue,exura sio, mass heal, utani gran hur itd.
Dobre expowiska z dragonami, takie jak te na edron.
Mniejwiecej tyle wiem o paccu. Jezeli to sa bzdury, lub jest tego jeszcze wiecej to prosze mi o tym powiedziec. Nie jest to poradnik, lecz ogolny zarys mojej wiedzy o paccu, ktory chcialbym poszerzyc przy waszej pomocy, aby jak najefektywniej wykorzystac pacca.
Prosze, zeby wypowiadaly sie osoby, ktore maja pacca i korzystaja z wszystkich jego zalet, a nie osoby "ktorym kolega powiedzial".
Oczywiscie nie chodzi mi o zalety takie jak addony, domki itd., ale bardziej o zalety jezeli chodzi o exp, i pvp.
Pozdrawiam!
|