Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha
dobry joke, to czemu muj best na 79 distansie z throwing stara wynosi 159? o.O
Co do tematu, to 130 to malo? knight nawet sie nie zblizy do sredniej hitow 100 wiec nie ma co narzekac
|
człowieku zależy w co walisz beholder dostaje tak po dupie, ma praktycznie zerową obronę, a no i już to słyszałem że ściemniam z tym bestem ale naszczęscie miałem światka kumpla pacca na nieco

mniej noobowym odemnie levelu i jak masz problem to sobie załuż postac na padorii napisz do mnie
Glorrfindell

a zresztą to nie o to chodzi, tak samo każdy knight może sobie marzyc o magic long swordzie ale wiadomo że ma go kilka osób w całej tibii.
Nie mniej jednak czuje się poszkodowany jako palladyn że jest taki mały wybór broni dystansowych, uważam że trowing starsy powinny byc tańsze za to jednorazowe to by było dobre, bo i tak nikt na nich nie skiluje, a jak walisz w kogoś z tego to tylko można się pośmiac bo on zbiera je lub wyrzuca do wody

tak samo ze spearami

ale spearami nie atakuje się innych a trowing starsami już możnaby....
P.S. czy jakiś zacny palladyn się wypowie czy kupienie bohów to jest rzeczywiście dobra rzecz, czy tylko takie noobowe zachcianki
a i prosze żeby na to pytanko odpowiedzieli mi pallkowie bo że knight musi miec bohy to wiem bo inaczej może nach***c innym profesją