|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() A spodziewałeś się, że ile? 100k?
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() nie wiem czy to potwierdzone info, bo tyle jest plotek i domyslow na temat tej kuszy ze nie wiadomo w co wierzyc, ale ucieszylbym sie jezeli ta kusza naprawde by zwiekszala lekko dmg
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
|
![]() Na forum jest filmik z testowaniem tej kuszy przez Pancrasa Dragonhearta. Może mnie się tylko wydaje, ale kusza trafia dużo częściej i mocniej, co na filmie potwierdza nawet sam Pancras. Mieli ponoć robić razem z Herganonem testy na PoI Dragon Lair, ale jakoś nie widziałem z tego filmu już.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie." |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Ktoś wcześniej napisał że było parę hitów po 130,
jeżeli palladyna stac na strzelanie z tej kuszy to musi miec około 100 levela żeby zrobic ten quest, więc ciągnąc dalej ja mam palladyna na 26 levelu i ze skillami 62 (mizernie) mój best hit to 153 a często jak expie na beholderach to zdażają mi się hity powyżej 100 przynajmniej z 10 na 30 minut expa więc myślę że nie opłaca się wydawac 2kk na tą kuszę żeby walic takie hity jak 130..... Jestem zdania że Cipy ukryły w tej kuszy znacznie więcej walorów strzeleckich niż zostało wcześniej wymienionych, zresztą nikt jeszcze nie stwierdził prawdziwych atrybutów kuszy, łuku, czy arbalisty są to tylko domysły i przyjmowane wartości (0 atk : 0 def) które nie są niczym potwierdzone coż pożyjemy zobaczymy narazie młodzież palladynowa taka jak ja może sobie o tym tylko pomarzyc |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Psi-clown
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Immortal Team
Świat: Julera
Poziom: 65
Skille: 84
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
![]() No nic, pewnie Ci umknęło... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
Co do tematu, to 130 to malo? knight nawet sie nie zblizy do sredniej hitow 100 wiec nie ma co narzekac
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
srednia 100 knighta z 90 skillem jest cos ok.100 (z sov lub tej siekiery z aniha) a widzialem hit w demona który ma bardzo duży arm z ice rapiera za ponad 350. |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Glorrfindell ![]() Nie mniej jednak czuje się poszkodowany jako palladyn że jest taki mały wybór broni dystansowych, uważam że trowing starsy powinny byc tańsze za to jednorazowe to by było dobre, bo i tak nikt na nich nie skiluje, a jak walisz w kogoś z tego to tylko można się pośmiac bo on zbiera je lub wyrzuca do wody ![]() ![]() P.S. czy jakiś zacny palladyn się wypowie czy kupienie bohów to jest rzeczywiście dobra rzecz, czy tylko takie noobowe zachcianki a i prosze żeby na to pytanko odpowiedzieli mi pallkowie bo że knight musi miec bohy to wiem bo inaczej może nach***c innym profesją |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Knight w potwory typu ds, leader, vamp, necro, warlord, ancient scarab, gs, hero, bk, serpent spawn, hydra, behe, faraony i demony w ogole nie trafia z broni bądź trafia bardzo słabo, pal nawet ze zwykłej kuszy zadaje dużo większe średnie obrażenia, a co dopiero z arbalesta i infernal boltów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Psi-clown
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Immortal Team
Poziom: 65
Skille: 84
Poziom mag.: 17
|
![]() Jak masz kasę - kup - w końcu czas to pieniądz. Zależy gdzie (chcesz) expisz/ć. Jak chcesz na ~30-35 lvl chodzić na OF to BoH'y będą raczej niezbędne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() No jasne, najlepiej żeby knight był najlepszy, zaraz za nim sorc i druid, a paladin na końcu (teraz pal jest zaraz przed knightem). Zresztą w poprzednich update'ach paladin dostał duże utrudnienie: łamiące się speary, to teraz rekompensata. W następnym update rzeczywiście powinni coś dać knightom, ale broń dla palków jest potrzebna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
|
![]() No wiem, ale czemu palek ma nie dostać nowej broni? Dlatego że jest od niego gorszy knight? To mają ulpszać tylko knighta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
Tak, powinno się ulepszyć knighta ponieważ jest najgorszą profesją! Nie widzę w tym nic godnego dyskusji.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2006
Świat: Iridia
|
![]() zalezy co macie na mysli mowiac gorsza profesja!!! to ze dluzej skiluje? jezeli chce byc dobry niech skilluje. Paladyn ze skillem 70 expi duzo wolniej niz knight z tym samym skillem! co prawda knight musi skillowac ale jezeli ktos NIE JEST cierpliwy to niech gra kim innym.
bylo kilka wypowiedzi ze kusza strzela na caly ekran ---> nie prawda, nie strzela @topic wiekszy zasieg?? gdyby potwor stal poza ekranem i tak do niego nei strzelimy bo nie widzimy. Chyba ze uciekajacy. lepiej by bylo gdyby miala wiekszy damage
![]() |
#57 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2005
Lokacja: Ilawa
Imię: Thran~
Profesja: Elder Druid
Poziom: 80
Poziom mag.: 60
|
![]() Cytuj:
Got it Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Palem ze skillem 70 spokojnie klepie gs'y, pokaz mi knighta ktory robi to samo. Paladyn jest profesja ktora expi najtaniej, praktycznie za sama cene boltow bo utrzymuje dystans i nie potrzebuje tylu run i manasow co inne profesje (na dobrych potworach obrywa tylko z magii dystansowej, na slabych i srednich czesto w ogole) wiec chyba logiczne jest ze NIE powinien expic szybciej od sorca/druta skoro expi od niego taniej. Natomiast knight expi zarowno najdrozej (uhy cholernie drogie) jak i najwolniej (smiechu warte obrazenia), nie istnieje w pvp, nie wykonuje questow solo, nie soluje mocnych potworow, nudno trenuje, itd itp. Ostatnio edytowany przez goburu - 07-01-2007 o 09:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
|
|