Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon
liczac w ten sposob palek tez z sorcem wygra, ahh the "biedne i bezbronne sorki" 
sorry, obudz sie, w tibii sie nigdy nie walczylo 1 vs 1 i teraz tez sie tak nie walczy, chyba ze na malym lev. utani gran hur i tyle zes sorca widzial, a wpadaja we 2 i knight jak nie areaguje w 2 sec(a jest to atak z zskoczenia) to ma zgon  no chyba ze botuje jak duza wiekszosc nawet teraz mimo hotkeyow.
prawda jest taka ze sorc ma bardzo duze mozliwosci, trzeba je tylko umiec wykorzystac, jakby nie bylo w tibii knight jest raczej profesja defensywna - i tak bylo od zawsze, updaty go nie pogorszyly, po prostu duzo polepszyly sorcow 
|
Pawlonie mój drogi, z całym szacunkiem rozpisałem to właśnie po to by uświadomić ludkom jak by wyglądała walka 1 VS 1. Nie wspominałem o tym, że z logicznego punktu widzienia jest to nierealne bo to chyba oczywiste nawet dla nowych, że na h lvlach walka 1 vs 1 jest bez sensowna...więc nie muszę się budzić

a poza tym ładnie zaznaczyłem kiedy sorc mógłby wygrać/zremisować, no ni?
BTW. Adelao - co do tego telefonu za którego poszedł (ponoć) Pucol to może to był jakiś SE K800 albo Nokia N73 ?
Pozdro all!