Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baz'Astral
Super, 4 razy mi odpowiedzieliście. 3 razy na ten sam temat.Po co pisac pare razy o tym że źle zrobilem :| Zrozumialem, nastepnym razem bede sie telepał i bede probował uciekac 130 pallowi i 63sorcowi.NAPEWNO BYM MIAL WIELKIE SZANSE.  JA NIE ŻALUJE SWOJEJ DECYZJI. 
|
jak nie zalujesz swojej decyzji to po co placzesz tutaj na forum? poza tym co ty myslisz ze oni maja nikoncace sie unjusty? wiekszosc z nich ma rsa, nie moga zabijac kazdego kogo napadna, ale niektorzy za bardzo trzesa dupskiem o swoj char zeby to zrozumiec i na trzezwo ocenic.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GooDaaL
Ludzie, zastanówcie się jak wy byście postąpili gdyby was klepało 2 gości z hwl zdala od pz i kazaliby płacić. Nie zapłacilibyście napewno? To byłoby pewne, że padniecie. Wolelibyście stracić skills, mlv etc? I tak by spadł napewno bp i możliwe, że jeszcze coś z eq + do tego oczywiście jeszcze lvl, mlvl, skills. Nie lepiej stracić te bohy niż to wszystko?
|
wolalbym pasc i nie raz padlem - i zachowac swoja godnosc.
raverton@
phi ciagle robie blad w tym slowie, moze jestem niewyuczalny? a swoja droga pomorze to calkiem ladna kraina
xmazy@
to zdaje sie ty pisales ze "wiem najlepiej", moze tak to brzmi tutaj, ja po prostu jasno wiem co bym zrobil w danej sytuacji, i to co uwazam za wlasciwe, i nie mam co do tego watlpiwosci. wiec odnosnie mojego zachowania, tak wiem co najlepiej by bylo dlam nie zrobic, z kazda inna decyzja niz taka ktora uwazam za sluszna czylbym sie zle. a ze to tylko gra to moge tu sobie pozwolic na luxus podejmowania zawsze tej decyzji ktora uwazam za sluszna(i nie zawsze rozsadna). a moj post cie zabolal bo ty wlasnie jestes kolejnym osobnikiem ktory potrafi tylko narzekac i nawet nie usiluje nic zmienic, bo "po co". a potem jest plakanie na forum.
PS:
im dluzej czytam ten topic tym mniej przestaje mnie bulwersowac huntowanie niektorcyh ludzi za to co pisza i za to jak to pisza.