Zobacz pojedynczy post
stary 07-01-2007, 22:00   #3982
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Baz'Astral Pokaż post
Super, 4 razy mi odpowiedzieliście. 3 razy na ten sam temat.Po co pisac pare razy o tym że źle zrobilem :| Zrozumialem, nastepnym razem bede sie telepał i bede probował uciekac 130 pallowi i 63sorcowi.NAPEWNO BYM MIAL WIELKIE SZANSE. JA NIE ŻALUJE SWOJEJ DECYZJI.
jak nie zalujesz swojej decyzji to po co placzesz tutaj na forum? poza tym co ty myslisz ze oni maja nikoncace sie unjusty? wiekszosc z nich ma rsa, nie moga zabijac kazdego kogo napadna, ale niektorzy za bardzo trzesa dupskiem o swoj char zeby to zrozumiec i na trzezwo ocenic.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GooDaaL Pokaż post
Ludzie, zastanówcie się jak wy byście postąpili gdyby was klepało 2 gości z hwl zdala od pz i kazaliby płacić. Nie zapłacilibyście napewno? To byłoby pewne, że padniecie. Wolelibyście stracić skills, mlv etc? I tak by spadł napewno bp i możliwe, że jeszcze coś z eq + do tego oczywiście jeszcze lvl, mlvl, skills. Nie lepiej stracić te bohy niż to wszystko?
wolalbym pasc i nie raz padlem - i zachowac swoja godnosc.

raverton@
phi ciagle robie blad w tym slowie, moze jestem niewyuczalny? a swoja droga pomorze to calkiem ladna kraina

xmazy@
to zdaje sie ty pisales ze "wiem najlepiej", moze tak to brzmi tutaj, ja po prostu jasno wiem co bym zrobil w danej sytuacji, i to co uwazam za wlasciwe, i nie mam co do tego watlpiwosci. wiec odnosnie mojego zachowania, tak wiem co najlepiej by bylo dlam nie zrobic, z kazda inna decyzja niz taka ktora uwazam za sluszna czylbym sie zle. a ze to tylko gra to moge tu sobie pozwolic na luxus podejmowania zawsze tej decyzji ktora uwazam za sluszna(i nie zawsze rozsadna). a moj post cie zabolal bo ty wlasnie jestes kolejnym osobnikiem ktory potrafi tylko narzekac i nawet nie usiluje nic zmienic, bo "po co". a potem jest plakanie na forum.

PS:
im dluzej czytam ten topic tym mniej przestaje mnie bulwersowac huntowanie niektorcyh ludzi za to co pisza i za to jak to pisza.