![]() |
#3981 |
Guest
|
![]() Jak czytaszcos forum to placilem 300k mialem najwikeszy payment z calej galany jak gralem w wakacje inni po 100-150k
Zaplacilem i nastepnego dnia ded aol+blessy czyli 400k. Po smierci musialem kupic blessy+aol 500k i tak w 2 dni poszlo sie jebac Ale naszczescie jak wroce to Neutral jestem ![]() |
|
![]() |
#3982 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
raverton@ phi ciagle robie blad w tym slowie, moze jestem niewyuczalny? a swoja droga pomorze to calkiem ladna kraina ![]() xmazy@ to zdaje sie ty pisales ze "wiem najlepiej", moze tak to brzmi tutaj, ja po prostu jasno wiem co bym zrobil w danej sytuacji, i to co uwazam za wlasciwe, i nie mam co do tego watlpiwosci. wiec odnosnie mojego zachowania, tak wiem co najlepiej by bylo dlam nie zrobic, z kazda inna decyzja niz taka ktora uwazam za sluszna czylbym sie zle. a ze to tylko gra to moge tu sobie pozwolic na luxus podejmowania zawsze tej decyzji ktora uwazam za sluszna(i nie zawsze rozsadna). a moj post cie zabolal bo ty wlasnie jestes kolejnym osobnikiem ktory potrafi tylko narzekac i nawet nie usiluje nic zmienic, bo "po co". a potem jest plakanie na forum. PS: im dluzej czytam ten topic tym mniej przestaje mnie bulwersowac huntowanie niektorcyh ludzi za to co pisza i za to jak to pisza.
![]() |
#3983 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3984 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() @Rumcio
Wiadomo kto w tym maczal palce ^^. @tharrin Niereformowalnym byc... @Topic Ciezko by tym baranom bylo zabic 40 knighta... jesli umie sie uhac |
![]() |
![]() |
#3985 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asterix
Profesja: Elite Knight
Świat: Lunara
Poziom: 135
Skille: 99/97
Poziom mag.: 8
|
![]() 100% true :>
#3986 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: -----------
Profesja: Elite Knight
Poziom: 55
Skille: 77/70
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie wiem co sie dzieje z ta Galana Hunty za FREE... Za to ze moj kumpel stal sobie w domku w Thais...
![]() 14:55 Zazek [153]: give boh 14:55 Xxxxxxxx [27]: no 14:55 Zazek [153]: give boh 14:55 Lutore [132]: hunted then 14:55 Xxxxxxxx [27]: no 14:55 Xxxxxxxx[ 27]: Ok 14:55 Lutore [132]: yes 14:55 Zazek [153]: or ded 14:55 Xxxxxxxx [27]: Bye Dotej pory sie nie odezwali. Odradzam placenia jak sie raz zaplaci to juz tak zostanie ![]() Sam nie mam zamiaru na gre na tym Servie!! Czekam na nowe ![]()
Ta iskra co wciągła mnie do gry, znikła razem ze mną!! ![]() ![]() ![]() 22:00 Rafe Thelis [8]: sukam osub pl kturzy hca zalorzyc klan czyli stworzyc grope przujacul ktuzy sobie pomagaja i sie za nih wstawiaja w obronie XX:XX Volrath The'Mage [102]: STAC JEBANCE BO WYDYMAM WAM PSY MATKI OJCOW I NIE WIEM CO JESZCZE |
![]() |
![]() |
#3987 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe... Ostatnio to na Galanie norma
![]() Gdzie te czasy jak za missclick na Vecci placilo sie devil helmeta i byl spokoj ![]() Teraz to przypuszczam ze za missa "hunfted for efer" byloby. Ostatnio edytowany przez Wapivos - 07-01-2007 o 23:42. |
![]() |
![]() |
#3988 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2006
Lokacja: Łódź
Imię: Larad Card
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 38
Poziom mag.: 43
![]() ![]() |
![]() Widzę, że nie tylko ja zauważyłem jak galana sie zniczyła. Teraz galane uważam za jeden z najgorszych servów.. Mnóstwo PA, hunty za free.. A ja znów chcę tu grać... Nie mam pojęcia dlaczego. Brak mi dawnej Galany..
![]() |
![]() |
![]() |
#3989 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3990 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 1+
|
![]() Cytuj:
Ujme to tak. Ty to sie nawet nie odzywaj na ten temat. Bo zanim trafiles do hwl to sam(i) zawsze sie bales(liscie) o swoja dupe i przy pierwszej lepszej okazji placiles! Pozwole sobie przypomniec sytuacje a mianowicie pamietasz moze maj 2006? (zwracam sie takze do calego forum) Byles wtedy w Rightousnes Academy(nie pamietam dokladnej nazwy) czyli alianci prawdziwego Rightousness na czele z Konda. Wtedy powstal bunt przeciwko Kondzie , Konde zbanowali i powstalo hwl ktore pozniej wytoczylo wojne przeciwko Right~. No i oczywiscie po zbanowaniu Kondy (kazdy to pamieta chyba) padles zaraz swoim Rumciem. No i zamiast dolaczyc do wojny bo przeciez aliantem byles to zaraz moment sie splaciles na drugi dzien po swoim dedzie! Kto tu sie boi o wlasne dupsko? Pamietam jeszcze twoj comment na tibia.com -friends:Rivenn,Kardear,Toxo,Keekz'lorenzo etc" ahahah a padles od samego Keekza! A na drugi dzien juz comment sie zmienil i pisales "I dont have friends" muahauha. No dobra wyplaciles sie okay rozumiem i dolaczyles do neutralnej gildii Furions ktora zreszta potem tez dolaczyla do wojny przeciwko Hwl. Przez pierwszy miesiac siedziales w gildii Furions bo wygrywalo wojne a hwl siedzialo w pz. Ale po miesiacu kiedy hwl zaczelo wygrywac to moment spier*****es z gildii i sie WYPLACILES DRUGI RAZ! MUAHAUAHAUAHA ! Taki Ty wlasnie jestes! Jak czujesz niebezpieczenstwo to moment dupa Ci mieknie! edit@ Ja to pamietam bo bylem wtedy w tej akademii i pamietam co jeszcze pisales na gc. Acha i prosba do Ravertona.Prosze nie probuj bronic jak ty go nazywasz "sexownego plywaka" bo pamietasz ta sytuacje na pewno bo tez byles w akademii. Ale Ty chociaz dolaczyles do wojny potem nie tak jak Rumcio ktory sie wyplacil odrazu na drugi dzien jak padl. Z powazaniem ![]() Owned blz? Ostatnio edytowany przez dressu - 08-01-2007 o 00:14. |
|
![]() |
![]() |
#3991 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Tam chyba jeszcze byl Konda jako friend w commencie. =) No coz Rumcio zawsze byl znany z dwulicowego pyska i sklonnosci do lizania rodzyn ze zwieraczy high leveli. |
|
![]() |
#3992 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehh tak to jest byc pomocnym:
stoje sobie w ab w dp i afkuje, i patrze a tu xilian elstar i 3 innych leje jkiegos kolesia pod dp, gosc ma pz locka i jest w trapie. i wola i jeczy o pomoc(nie mial dfowo). olalem sprawe, ale jeczal i jeczal, mowie odbra kit, mowie chlopakom zeby go puscili, oni zeby zaplacil, dam im bohy, mowie nie dawaj bo i tak cie ubija, normalnie na ogole mu pisze, no nicm zaplacil, a tu "pay more"(co za niespodzianka) w koncu mowie zostawcie go, zaplacil wam, nic, dalej to samo... no to hyc, pare df, raz , dw trzy, uwolnilem goscia z trapa, uhnalem na dowidzenia i mowie teraz to se zwieje (65 lev) tamci jedden 29 i nizej... pare min pozniej patrze na stronie padl, co za noob, i ja tu sie narazam a taki debil nawet uciec nie umie. to po co walczyl z nimi jak go napadli i robil pz lcoka jak nie umie grac? -.- oczywiscie uslyszalem slawne "hunted", ale tak napawde to who cares? xD EDIT: wszytko jasne, to polak byl, powinienem byl sie domyslic ![]()
Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. Ostatnio edytowany przez pawlon - 08-01-2007 o 01:29. |
![]() |
![]() |
#3993 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe tak to tylko nasi potrafia xD
Nie ma to jak kupic chara na allegro (najswiezsze przyklady Pucol & Adelao ![]() Teraz tylko czekac na msg jak ktokolwiek go bedzie lał ![]() Nie bylo: "frends?" czy innego "I wil add yuo to frend list"? Nie? To bedzie ;D |
![]() |
![]() |
#3994 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
na razie tylko hunted od goscia ktory niby jest z hwl a tak w ogole na czolowego ass lickera polskiego w ab typuje tada!! <waves> 01:16 You see Martimo (Level 43). He is an elite knight. He is Crazy Pimp of the How We Drinking (My Drunk Friend Rumcio). naprawde chyba musze zaczac myslec nad napisaniem w commencie ze ejstem swe ![]() ![]()
![]() |
#3995 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe
Rob tak jak ja ![]() "pl?" "Nope Dwarvish" ![]() I wszystko jasne ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3996 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
niee, nie o to chodzi, nei pytal sie czy jestem pl, to chyba kazdywie ze tak, ale to obciach byc tej samej narodowosci czasem co ludzie ktorzy sie tak zachowuja... niektorym "mlodziencom" ktos zapomnialwpoic jakiekolwiek zasady moralne i tyle. dobra lece cos porobic innego, za duzo jzu dzis na tibii siedzialem ![]()
![]() |
#3997 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dressu
po 1 padlem z 10 minut po wytoczeniu wojny o ktorej nawet nie wiedzialem po 2 niewyszedlem odrazuz Re~~~tylko uczestniczylem w wojnie pokazac Ci ss? Wyplaiclem sie jak wszytscy zaczeli to robic... to bylo pod konicec wakacji... wiec nie pierd** mi tu ze sie splacilem po 1 dniu jak padlem bo tak niebylo ![]() Odswierz sobie pamiec..... zapytaj Slodziutkiej Demiego Etc.... stfu... Tharrin co masz do Martimo? jakis problem? niby co on robi ze zasłguje na miano the best nooba? to ze jest moim dobrym znjomym oO.. ? Pozdro
Zycie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzen jest poprostu zupelnie inne. Ostatnio edytowany przez Rumcio - 08-01-2007 o 11:15. |
![]() |
![]() |
#3998 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#3999 |
Użytkownik Forum
|
![]() Looozik pomyliło mi sie....
w Takim razie czym zasloguje on na ass lickera?? huh? Pozdro
#4000 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2006
Lokacja: Zlotoryja
Imię: Adelao
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: League of Extreme Maffers
Poziom: 60
Poziom mag.: 50
|
![]() Cytuj:
@Trialowiec 1.Powiedziałem to co chcial pucol jestem jego służącym jak dla Ciebie, poniewaz w twoim otoczeniu nie ma takiego czegos jak "kolega" 2. Nigdy nie bylem, jestem, ani nie bede na czlonkiem tego forum hmm jestem jego wielbicielem xDD 3. ![]() 4. Sorry ale nie wyzywam nigdy czyjs rodzicow jezeli z drugiej strony jest nie mile widziane. @GooDaaL 1.Zaplacisz bohy nie ma honru, ludzi sie z Ciebie smieja. 2.To ze zaplacisz nie daje Ci pewnosci ze Cie nie zabija, jak nie tera to nastepnym razem. 3. W sumie to postepowanie nie glowno cecha polakow ![]() @tharrin dalej nie wiem o co Ci chodzi. Leca, leca posty a tu nagle taki smietnik ze glowa boli wyskoczyles z tym omfg !!! |
|
![]() |