Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2007, 15:21   #4002
Dzumior
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pawlon Pokaż post
jak nie zalujesz swojej decyzji to po co placzesz tutaj na forum? poza tym co ty myslisz ze oni maja nikoncace sie unjusty? wiekszosc z nich ma rsa, nie moga zabijac kazdego kogo napadna, ale niektorzy za bardzo trzesa dupskiem o swoj char zeby to zrozumiec i na trzezwo ocenic.

wolalbym pasc i nie raz padlem - i zachowac swoja godnosc.

raverton@
phi ciagle robie blad w tym slowie, moze jestem niewyuczalny? a swoja droga pomorze to calkiem ladna kraina

xmazy@
to zdaje sie ty pisales ze "wiem najlepiej", moze tak to brzmi tutaj, ja po prostu jasno wiem co bym zrobil w danej sytuacji, i to co uwazam za wlasciwe, i nie mam co do tego watlpiwosci. wiec odnosnie mojego zachowania, tak wiem co najlepiej by bylo dlam nie zrobic, z kazda inna decyzja niz taka ktora uwazam za sluszna czylbym sie zle. a ze to tylko gra to moge tu sobie pozwolic na luxus podejmowania zawsze tej decyzji ktora uwazam za sluszna(i nie zawsze rozsadna). a moj post cie zabolal bo ty wlasnie jestes kolejnym osobnikiem ktory potrafi tylko narzekac i nawet nie usiluje nic zmienic, bo "po co". a potem jest plakanie na forum.

PS:
im dluzej czytam ten topic tym mniej przestaje mnie bulwersowac huntowanie niektorcyh ludzi za to co pisza i za to jak to pisza.
W wakacje Rivenn byl hardcore jak podlecial domnie i zaczal pa robic dzieki Rahili bo kasy nie mieli zaplacilem poczym 3 dni pozniej mialem przyjemnosci zobaczyc ekipe 5x wieksza to chuj do wojny dochodze jak rivenn byl taki hardy i chcialem solo to s*******al w Edron mi po dachach 1x soulfire msn konda log in oni tylko sa twardzi w grupie a tak naprawde sa nikim w pojedynke mnie ruchali we 2 ? i padlem trudno nie zaplace juz nigdy stracilem tyle juz ze wole dednac i kupic blessy niz placic za free i mam Naucze i sie trzymam tego