Zobacz pojedynczy post
stary 08-01-2007, 18:35   #241
Lenrock
Użytkownik Forum

Lenrock's Avatar

Data dołączenia: 17 09 2006
Lokacja: Giżycko

Stan: Na Emeryturze
Świat: Selena
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sidar Pokaż post
Siema jestem tu nowy ale napewno mnie znacie po name.
Chcialem powiedziec ze Lenrock ma calkiem nie zly pomysl ale nie pomyslales o tym, ze jak bedziecie montowac szwedow jak ich nazwales nisko lvl-owych
to przybiegna im pomoc ci z ktorymi my walczymy i obawiam sie ze wybija was i beda miec dodatkowe runy etc.Nie watpie w twoje pvp czy skill przetrwaia bo prawde mowiac wogole cie nie znam, ale pomysl bo ciezko wam bedzie jak zabijecie jakies szweda mniej liczacego sie a przybiegnie wam 148ms to co zrobicie? Przy takiej przewadze to nawet pvp nie pomaga za bardzo chyba ze te wszystkie akcje beda z duza iloscia noob charow wtedy do was nie dojda ale co ja wiem, nic.Zycze powodzenia i mam nadzieje ze bedziecie lepiej fragowac niz my.
Jeżeli ktoś z Cruois przybiegnie pomóc napewno ktoś z rise sie tym zainteresuje, choćby moj rl lizard, powiadomi was o tym i bedziecie mieli okazje by ubic swe. Owszem mogą nas dopaść, ale my nie damy sie łatwo złapać ;p jak mówiłem zobaczymy jak to będzie. Poczekajcie na pierwszego fraga, bycmozfe juz jutro (54ms, 46ms bądź 80ek)
Lenrock jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.